• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    VIRIK: me na tom nejvic bavi ten nadpis od stejny redakce, ktera svet cyberpunku povazuje za nefunkcni...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    video pro všechny ty, co si myslí, že balde runner, pátej lement, matrix a další filmy jsou všechno cyberpunk (a nejspíš i čsr televize serál Návštěvníci, to bude taky cybrpunk), aneb žijeme v době postfaktické. Tak vám se tohle video bude líbit.

Největší předností Cyberpunku 2077 je jeho svět. Night City neustále vyzařuje podmanivou atmosféru
    http://www.youtube.com/watch?v=20-iTbx_F-Y
    DIOM
    DIOM --- ---
    GANDHI: jo..ta je skvělá! :D

GANDHI
    GANDHI --- ---
    FIONOR: smart gun, co bys cekal?:)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    GANDHI: ta mi připravila nejedno nečekané překvapení, když začala střílet sama v echvíli, kdy jsem se plížil - a pak mě požádal a o potvrzení, že to je v pořádku, tím, že vyskočím
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw vcera jsem nasel mluvici pistoli, k dokonalosti mi chybi uz jen zpivajici katana:p
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Hlavne na hard a very hard armor stejne nepoznas a muzes nosit co se ti libi :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SEKI1: ten se od tohohle moc nelisi:p jen ma misto ty bundy zapnutej cernej bomber s vyztuhama. Tahle bunda ale vypadala lip a navic diky nejakymu bugu nezobrazuje triko pod ni:p
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    GANDHI: cool a ted ukaz pravej build :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    :p
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Pritom covek by cekal ze potom, jak se mistrne Geralt ohanel mecem, tak ze by to s tou katanou V dal v klidu :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    tak oni imho neumej first person. celou dobu delali 3rd ne?
    MELDA
    MELDA --- ---
    No ja kdyz vidim svuj stin jak V chodi, tak si rikam, ze je minimalne po obrne :-)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    GANDHI: nemuzu soudit. nehral jsem. ja bych to ve 3rd asi chtel,kdyby to k tomu bylo uzpusobeny
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BOBESH: myslim, ze na jednom z tech glitch collection videich je videt, proc dat tomu 3rd person view neni dobrej napad - to co V ve skutecnosti predvadi s katanou prekonava i nejdivocejsi predstavy:p
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    a "redemaster"? :)
    Cyberpunk 2077 but it's for PS1
    https://www.youtube.com/watch?v=SNqWPtcXk5w
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    Cyberpunk 2077 - 3rd person
    https://www.youtube.com/watch?v=MM1RXPazRzg
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TERZ: Tak vzhledem k tomu, ze aktualne nic jineho nemaji, krome Gwentu, tak doufam, ze to postupne dodelaji, aby nalakali lidi na koupi pripravovanych DLC.
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    TRAGED: myslel jsem to tak, ze nejsou pravidlem vsude, prave jako v DE
    TERZ
    TERZ --- ---
    TRAGED: Je otázka jestli v nadcházejících měsících budou tyhle "slibované" fíčury nějakým způsobem dodělávat a do hry je dají, nebo se spokojí s tím, že to dopatchují do nějakého stable buildu a půjdou o dům dál.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    ( Ona je to dost prinejlepsim beta, ale v mnoha mechanikach spis alfa verze. )
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam