• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LAUNCHER: mas asi lepsi verzi nez ta co je ve videu
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LAUNCHER: kolikrat si vystrelil?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    CHEWBACCA: Lidi prosim vas, nez neco sdilite, zkuste si to overit.

Nevim jak u koho, ale u mne CP2077 takhle:

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Parádně vše ukázáno. Dobré vidět, protože některá nastavení fungují jinak, než by člověk mohl očekávat. (stíny jsou RT jen od sluníčka, většina mlhy není volumetric)

Chybí mi tam jen rozbor Cinematic RTX parametru pro .exe soubor.

Cyberpunk 2077 Graphics Optimization Guide, Performance Benchmarks, & Comparisons
    http://www.youtube.com/watch?v=TEVXVf4Hu0U
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    LSDMASACRE: já dohrál ve středu a dneska asi rozjedu znova, ale nemůžu se rozhodnout jestli za Korpoše nebo za Nomáda...ale moje V bude už nafurt ta první V :))
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    68 hodin před poslední misí a mapu mám stále dost plnou side questů. očekávám že to dohraju tak v neděli v noci a o dalším víkendu to rozehraju znova :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    THEODORT: To proto, že to není tak úplně pravda.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    THEODORT: tohle je taky smutnej pribeh :-( jdu mrknout na s gta4 a koupit si rdr2
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    CHEWBACCA: ja uz na ty porvnavacky nechci koukat, s tim GTA 4 to bylo hodne kruty..
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DAVESADE: uzivej!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Cyberpunk 2077 Physics vs. Red Dead Redemption 2 Physics
    http://www.youtube.com/watch?v=aWwqcqxWaDM
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tak dneska vecer to rozjedu. Patch 45 GB, 2x blueray jsem necekal. Uz se to sosa...
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MELDA: právě že je čtu a krom toho, že je tam občas jen hromada klikyháků tak nic víc. asi si udělám zítra ze cyberpunku svoji osobní knihovnu a vše detailně přečtu ještě jednou...
    MELDA
    MELDA --- ---
    LSDMASACRE: a ctes je? protoze dost casto tam prave je i napsano co a jak :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    DIOM: aha tak dobrý.. jen že to psalo že po hacknutí čipu to přidá xp. tak nevim.. budu to ingnorovat.
    Jinak pěkná mise Sweet Dreams. tolik vzpomínek... :)
    DIOM
    DIOM --- ---
    LSDMASACRE: to ti rovnou přidá xp
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    jak dekoduju ty střepy co přidávají zkušenosti ? občas nějaký najdu. Jenže to nikde nejde hacknout. Ani ve zprávách ani v inventáři.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, prave jsem v jedny zapadly ulicce nasel Old Boye i s kladivkem a tunou mrtvol:)

btw jedna vec, na kterou jsem prisel nedavno - mozna je to hodne zjevny, ale treba se nekomu bude hodit - dvere/vrata od garaze/sklady, se kterejma jde nejak interagovat (tj nejou to genericky locked dvere) maj nad sebou svitici cervenou listu - obcas to nefunguje, zpravidla u dveri, ktery jsou nejak spojeny s questem
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    AVATAR: já si narval všude crit Chance a efekt stejnej. Mám jen +15 takže se to asi nestackuje
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Já lvl 31, reputace 50. 42 hodin 35 minut...
    MELDA: taky sis pujčil od Placida kabátek co? :)
    hele jak fungujou ty upgrady armoru? Jsem si udelal kombo, ze jsem vsude narval movement speed, ale prijde mi, ze bonus se zapocital jen jednou na celej equip.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam