• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JAZZZ: Kombinace easy a very hard. Very hard na honeni levelu, easy bezne.

Moc děkuji, ze to jde prepinat, to je feature kterou mam rad. Muzu si vybrat, jak vazne to zrovna beru, pro otce od deti ideal.

To same u me Forza, btw.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JAZZZ: Je to podle oblastí. Ne otevřené v popisu malpy, ale jakmile překontroluješ obtížnosti úkolů, tak je to jasné.
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    LAUNCHER: na jakou to hrajes difficulty? me nahodny gangsteri na hard obcas prijdou skoro neporazitelny a oneshotujou me i uplne trapnou zbrani. tak jsem to rozehral paralelne na medium a tam jsou zase docela neskodny. na hopsnuti do davu a rozsekani katanou ale fajn. na hard to pak sklouzava k vykukovani zpoza rohu a to je celkem nuda.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw - jen takovy drobny upozorneni, nektery iconic veci jako treba johnnyho hadry senedaj rozebrat, nedaj se prodat a nedaj se ani narvat do stashe, takze pokud jich vycraftite nekolik ve snaze ziskat lip oslotovanou verzi, budou vam svinit v inventari naveky )a samozrejme neco vazej:p)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    CHEWBACCA: Spíš si pan pro video snižil detaily. Co by pro pak kliků trubka neudělal. Mě se beton odštěpuje i na PS.
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    tak už mám komplet Johnyho vohoz a i káru. Budu ty hadry jen vylepšovat, vylepšovat, vylepšovat.. ať to má grády do toho finále :)

ale ty FPS dropy sou šílený. občas to lítá i na 20 FPS. jinak vše v pohodě.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    LAUNCHER: mas asi lepsi verzi nez ta co je ve videu
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LYNCH: Tak to jsem opravdu nepocital. Ve hre z tech automatu rozdavam gangbangers radost plnymi hrstmi.

Prestrelka trvala sekundy, zacali si oni, "spletli" si me pri me ceste za uplne jinym ukolem.

Jsem viz screenshot level 32, bezne gangy pak sklizis jak kombajn.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    LAUNCHER: kolikrat si vystrelil?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    CHEWBACCA: Lidi prosim vas, nez neco sdilite, zkuste si to overit.

Nevim jak u koho, ale u mne CP2077 takhle:

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Parádně vše ukázáno. Dobré vidět, protože některá nastavení fungují jinak, než by člověk mohl očekávat. (stíny jsou RT jen od sluníčka, většina mlhy není volumetric)

Chybí mi tam jen rozbor Cinematic RTX parametru pro .exe soubor.

Cyberpunk 2077 Graphics Optimization Guide, Performance Benchmarks, & Comparisons
    http://www.youtube.com/watch?v=TEVXVf4Hu0U
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    LSDMASACRE: já dohrál ve středu a dneska asi rozjedu znova, ale nemůžu se rozhodnout jestli za Korpoše nebo za Nomáda...ale moje V bude už nafurt ta první V :))
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    68 hodin před poslední misí a mapu mám stále dost plnou side questů. očekávám že to dohraju tak v neděli v noci a o dalším víkendu to rozehraju znova :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    THEODORT: To proto, že to není tak úplně pravda.
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    THEODORT: tohle je taky smutnej pribeh :-( jdu mrknout na s gta4 a koupit si rdr2
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    CHEWBACCA: ja uz na ty porvnavacky nechci koukat, s tim GTA 4 to bylo hodne kruty..
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    DAVESADE: uzivej!
    CHEWBACCA
    CHEWBACCA --- ---
    Cyberpunk 2077 Physics vs. Red Dead Redemption 2 Physics
    http://www.youtube.com/watch?v=aWwqcqxWaDM
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tak dneska vecer to rozjedu. Patch 45 GB, 2x blueray jsem necekal. Uz se to sosa...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam