• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    GANDHI: muj plan byl vyzkouset si nekolik buildu, coz vzhledem k nemoznosti resetu atributu tak nak nejde.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, ja v tom mam zatim 165 hodin, mapa vyzobana az na jeden buglej modrej ncpd pidiquest, 50. lvl mam uz davno a furt mi jeste zbejva dojet johnnyho linku a skocit na nocturne
    Mno, ja rozjel uz treti postavu, pokazde jsem zvolil jiny pristup

prvni jsem hral tak, ze jsem pridaval atributy podle toho, co jsem potreboval v konveracich a na zaver jsem maxoval reflexy a int. Perky jsem mel v pistolich, blades a na zaver to strkal do hacku. Pribeh jsem odehral na dvakrat. Cca do pulky, pak side questy a pak jsem dojel pribeh.

Dohral jsem to na lvlu 42 a zbyvaj mi tam vsechny modry, ktery jsem delal jen kdyz jsem do nich vylozene nabehl, takze na 50 bych to asi vytahl.

Build me bavil, 90% vse resily mantis blades, ktery jsou proste brutalne zabavny. Jediny, co me stvalo byla nekonecne se opakujici fatality animace. Kdyz jsem moc chcipal, prezbrojil jsem na skippyho a kombinoval to s hackovanim, ktery me nadchlo, az kdyz jsem zjistil, ze bojovy decky vlastne nepotrebuju a mam radsi ping. Na treti aspon 18 atribut mi nevychazely body, protoze jsem to proste daval, jak to chodilo. Ve vysledku prijemnej, zabavnej a funkcni kockopes.

Podruhy jsem v tom nechtel stravit 70 hodin jako v prvnim pripade, a chtel jsem si vyzkouset plnej potencial netrunnera v kombinaci s cool. Vzpomel jsem si, jak Terz psal, ze rychle levlil, kdyz hral main story a rozhodl se, ze tenhle pristup zkusim a dojedu prvni hlavni linku a potom pojedu vedlejsaky. Proste pokus o to, dostat to co nejrychleji na 50. Hru jsem dostal do point of no return na lvl 29 a pak vyzobal uplne komplet mapu.

Vysledek: 54 hodin (ale dost jsem idloval a narozdil od prvni hry skipoval) a lvl 44! Jo, kdyz behate na lvl 29 po low level zone, je z tech low level questu malo zkusenosti. Mno, spocital jsem si, ze na lvl 50 jedndoduse bez grindu nedosahnu a vyhodnotil, ze pokus nevysel :)

Rozjel jsem to s vizi, ze pojedu assault rifle a budu to stavet na max crit, kterej v kombinaci a legendarnim short circuit dava desny pecky (ke kazdymu critu se pricte dmg short circuit). Na normal jsem tim prochazel jak horkej nuz maslem, protoze stacilo nahodit mor a ten nepratele pozabijel, stacilo si jen pockat. Stvalo me, ze si nezastrilim, tak jsem dal hard a to byla fajnova vyzva, bez jakychkoli survival perku ci cyberware jsem chcipnul kdykoli me objevili a pamet na cisty hacky nestacila, takze jsem to kombil s assault rifli s tlumicem a snazil se nenechat se objevit. Coz se casto promenilo v hektickou strilecku / hackovacku. Chtelo to hodne taktiky a loadovani, ale hodne me to bavilo. Jenze casem jsem se dostal do pozice, kdy jsem se bal vystrelit, protoze nepratele prezili treba per headshotu a proste me vzdy objevili, takze jsem zjistil, ze radsi cekam na cooldowny. A to me neba, takze jsem resetnul perky a vsechny je nacpal do hackovani.

Mno a stal se ze me drsnej fantom, kterej haze jeden hack za druhym, pamet mu nikdy nedojde a staci se mu jen podivat na nepratele a ti hromadne umiraj. Krocoval jsem nepratele za jizdy, vyvrazdil celou budovu, aniz bych do ni vlezl... ohromnej pocit vsemoci. Doporucuju :D

Treti postavu jedu podle obtiznosti questu, takze jedu prvne modry v kombinaci s moderate side questama. Vyzobal jsem v prologu watson a na lvl 15 jsem rozjel main misi. Schuzku s Takemurou doporucuju na levlu 23, protoze na lvl 25 zezelena. Ted mam lvl 29 po trinacti hodinach a otevrel jsem si nomady, abych mel komplet cyberware. Z hlediska herni pohody je to nejluxusnejsi pristup, protoze z modrych ikonek je dobrej equip a hromada penez, takze mam komplet legendary cyberware co muzu a koupil jsem si i legendary kladivo, kterym one hituju nepratele.

Rozjel jsem totiz to, co mi jeste chybelo - body / reflex build. Chtel jsem nacpat perky do blunt / shotguns, ale pote, co mi padla pekna rare baseballka, na broknu sahnu vyjimecne, protoze tak jako tak musim az k nepriteli a jeho zabiti trva podstatne dele. Takze jedu tanka s palici a je to hodne silnej, takrka nesmrtelnej build. Na snahu o co nejrychlejsi lvl 50 asi ideal, ale mantis blades jsou mantis blades, ty priskoky mi chybi a je to az moc lehke. Jo a trochu me zklamaly light machine guny, efekty tech tezkejch, ktery se daj jen zvednout ze zeme a pak zahodit jsou brutalni, lehci braskove jsou oproti nim jen plivatka s efektem assault rifle.

Kazdopadne doufam, ze na potreti to uz na 50 dotahnu :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Covece nekde sem srbral Legendary Ajax, ma celkem 5 modifikaci a kope lehce. Ono vetsinou headshot je ultimatni, tak nepotrebujes strilet vicekrat.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    ZAK: Opravdovej audio oroginal je EN. Polstina je dabing. Nebo myslis, ze se Keanu naucil polsky?
    ZAK
    ZAK --- ---
    GANDHI: v opravdovym audio originale (Polstina) ta hra asi muze pusobit dost komicky, asi to vyzkousim.... :)
    PENTAGUN
    PENTAGUN --- ---
    TOFI: Musí se v tom info souboru změnit language a languages na "*", pak si to pomatuje nastavení jazyka.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TOFI: zkousels to poustet jako admin? Nekde nekdo psal, ze mu to pomohlo prave s timhle - ze si hra aspon pamatuje language settings. Osobne nemuzu potvrdit, protoze jedu v originale (rozumej anglictine)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Po to ma poslednim udatu 1.06 se mim po kazdem spusteni hry vyresetuje jazyk na english, takt vam to blbne?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: nahodou ocenis pri strelbe smart brokovnici do davu - treba u takovejch tech party encounteru s mixovanejma grupama civilu a nepratel
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: me prislo, ze ajax i copperhead strasne kopou, daleko radsi jsem pouzival Nowaki nebo Masamune (samozrejme taky s tlumicem:) a ve finale teda Achilles
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: Ja jedu Legendarni Ajax namodifikovanej a vylepsenej nahodil sem na nej tlumic a je to ultimatni zbran.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: GANDHI: Vsechno, ceho se nechcete zbavit ale zaroven to nechcete nosit sebou, doporucuji strcit do kufru auta.

Kufry aut jsou sdilene, takze co date do kufru auta X, najdete i v kufru auta Y.

Drobna piha na krase tohoto je, ze alespon u me to nejde aplikovat na motorky a ve hrach typu GTA, jezdim jen na motorkach, alespon pokud mise dovoli. Ale zas privolat si auto a pak motorku je snadne, takze opet zadny velky problem.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jinak tohle normalne nepouzivam, preferuji misto toho ty hands na +ricochet.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JANOS: Predpokladam, ze to souvisi napr. s timto. Nicmene osobne nemam zadnou zkusenost se smart guns, neco takoveho me nemuze bavit.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    pokud jste dojeli chippin in, tak si po Johnyho "jizde" zkontrolujte cyberware, at si usetrite neprijemny prekvapko v combatu
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: j, nektery maj hw na blok smart linku
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LSDMASACRE: iconic veci, alespon valna vetsina se daji legendarni vycraftit, ale musis postupovat postupne rare/epic/legendary a mozna mit i prislusnej level v craftingu - a prave v tom je ten voser, ze ty veci pak muzes vycraftit treba bez jedinyho slotu (nebo se ctyrma - je to nahodny) - takze to je ten duvod proc bys je chtel rozebrat, protoze mit treba deset jednoslotovejch johnnyho bund uz je zatez za 30, ktery se nezbavis:p
    JANOS
    JANOS --- ---
    LAUNCHER: Jinak u Smart zbrani se mi to jenom zda nebo jsou nepratele kteri maji "stit" ktery likviduje smart projektily? Proste nasypu do typka zasobnik a vsechno to lita kolem. Kdyz jsem prepnul na power zbran tak pic-pic a byl dead
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JULIAN: Smart zbrane me nebavi.

Myslim neco jako bud Copperhead, nebo Defender.

Ale ted jsem nasal na netech tohle, zkusim si proto dojit:

Psalm 11:6 | Cyberpunk 2077 Wiki
    https://cyberpunk2077.wiki.fextralife.com/Psalm+11:6
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    co se DLC týče tak spíše doufám, že se dostaneme do nových lokaci a rozvede se třeba romance. Ta s Panam nic moc ve finale
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam