Mno, ja rozjel uz treti postavu, pokazde jsem zvolil jiny pristup
prvni jsem hral tak, ze jsem pridaval atributy podle toho, co jsem potreboval v konveracich a na zaver jsem maxoval reflexy a int. Perky jsem mel v pistolich, blades a na zaver to strkal do hacku. Pribeh jsem odehral na dvakrat. Cca do pulky, pak side questy a pak jsem dojel pribeh.
Dohral jsem to na lvlu 42 a zbyvaj mi tam vsechny modry, ktery jsem delal jen kdyz jsem do nich vylozene nabehl, takze na 50 bych to asi vytahl.
Build me bavil, 90% vse resily mantis blades, ktery jsou proste brutalne zabavny. Jediny, co me stvalo byla nekonecne se opakujici fatality animace. Kdyz jsem moc chcipal, prezbrojil jsem na skippyho a kombinoval to s hackovanim, ktery me nadchlo, az kdyz jsem zjistil, ze bojovy decky vlastne nepotrebuju a mam radsi ping. Na treti aspon 18 atribut mi nevychazely body, protoze jsem to proste daval, jak to chodilo. Ve vysledku prijemnej, zabavnej a funkcni kockopes.
Podruhy jsem v tom nechtel stravit 70 hodin jako v prvnim pripade, a chtel jsem si vyzkouset plnej potencial netrunnera v kombinaci s cool. Vzpomel jsem si, jak Terz psal, ze rychle levlil, kdyz hral main story a rozhodl se, ze tenhle pristup zkusim a dojedu prvni hlavni linku a potom pojedu vedlejsaky. Proste pokus o to, dostat to co nejrychleji na 50. Hru jsem dostal do point of no return na lvl 29 a pak vyzobal uplne komplet mapu.
Vysledek: 54 hodin (ale dost jsem idloval a narozdil od prvni hry skipoval) a lvl 44! Jo, kdyz behate na lvl 29 po low level zone, je z tech low level questu malo zkusenosti. Mno, spocital jsem si, ze na lvl 50 jedndoduse bez grindu nedosahnu a vyhodnotil, ze pokus nevysel :)
Rozjel jsem to s vizi, ze pojedu assault rifle a budu to stavet na max crit, kterej v kombinaci a legendarnim short circuit dava desny pecky (ke kazdymu critu se pricte dmg short circuit). Na normal jsem tim prochazel jak horkej nuz maslem, protoze stacilo nahodit mor a ten nepratele pozabijel, stacilo si jen pockat. Stvalo me, ze si nezastrilim, tak jsem dal hard a to byla fajnova vyzva, bez jakychkoli survival perku ci cyberware jsem chcipnul kdykoli me objevili a pamet na cisty hacky nestacila, takze jsem to kombil s assault rifli s tlumicem a snazil se nenechat se objevit. Coz se casto promenilo v hektickou strilecku / hackovacku. Chtelo to hodne taktiky a loadovani, ale hodne me to bavilo. Jenze casem jsem se dostal do pozice, kdy jsem se bal vystrelit, protoze nepratele prezili treba per headshotu a proste me vzdy objevili, takze jsem zjistil, ze radsi cekam na cooldowny. A to me neba, takze jsem resetnul perky a vsechny je nacpal do hackovani.
Mno a stal se ze me drsnej fantom, kterej haze jeden hack za druhym, pamet mu nikdy nedojde a staci se mu jen podivat na nepratele a ti hromadne umiraj. Krocoval jsem nepratele za jizdy, vyvrazdil celou budovu, aniz bych do ni vlezl... ohromnej pocit vsemoci. Doporucuju :D
Treti postavu jedu podle obtiznosti questu, takze jedu prvne modry v kombinaci s moderate side questama. Vyzobal jsem v prologu watson a na lvl 15 jsem rozjel main misi. Schuzku s Takemurou doporucuju na levlu 23, protoze na lvl 25 zezelena. Ted mam lvl 29 po trinacti hodinach a otevrel jsem si nomady, abych mel komplet cyberware. Z hlediska herni pohody je to nejluxusnejsi pristup, protoze z modrych ikonek je dobrej equip a hromada penez, takze mam komplet legendary cyberware co muzu a koupil jsem si i legendary kladivo, kterym one hituju nepratele.
Rozjel jsem totiz to, co mi jeste chybelo - body / reflex build. Chtel jsem nacpat perky do blunt / shotguns, ale pote, co mi padla pekna rare baseballka, na broknu sahnu vyjimecne, protoze tak jako tak musim az k nepriteli a jeho zabiti trva podstatne dele. Takze jedu tanka s palici a je to hodne silnej, takrka nesmrtelnej build. Na snahu o co nejrychlejsi lvl 50 asi ideal, ale mantis blades jsou mantis blades, ty priskoky mi chybi a je to az moc lehke. Jo a trochu me zklamaly light machine guny, efekty tech tezkejch, ktery se daj jen zvednout ze zeme a pak zahodit jsou brutalni, lehci braskove jsou oproti nim jen plivatka s efektem assault rifle.
Kazdopadne doufam, ze na potreti to uz na 50 dotahnu :D