• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    JANOS
    JANOS --- ---
    GANDHI: To byl muj vcerejsi ragequit :) zadne zavodni questy delat nebudu ..
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: aha ok - ja mel zas tu zkusenost, ze se mi temer pokazdy povedlo nekde se rozsekat na zacatku, abych pak vsechny dojel a vyhral
    JANOS
    JANOS --- ---
    GANDHI: Ani ne, 20k z inventare obchodnika vyberu za min nez 30 sekund :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: to je desnej voser nez to clovek voklika:p za tu dobu mam nacraftenejch pusek za 30k:)
    JANOS
    JANOS --- ---
    GANDHI: Zavod jsem jel na 1 miste a 50m pred koncem jsem vrazil do kandelabru ktery nebyl deformovatelny, spawnulo se za mnou 5 aut a hned me predjeli.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LYNCH: hackovani terminalu a podomni prodej sniper pusek:)
    JANOS
    JANOS --- ---
    LYNCH: Holt obchoduju s umenim :) Existuje jeden obraz ktery jde prodat za 4000 a pak koupit zpatky za 5. :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    kdyz to rak ctu kde kurnik vydelate, najdete 100k edacu? mam v tom teda o dost min hodin, ale dostat za kseft 1400?:D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Hmm, ty ve hre vypadaji koukam dost jinak nez na tehle obrazcich. Jsem si chtel usetrit praci, ale realne musim ze hry a tam to vypada takhle:

GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: ja mam ten koupenej a pak jeden zadarmo (celej cernej)

zavody jsem si odjel s Beastem, imho se nejspis stejne nedaly prohrat:)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Ktery Rayfield Caliburn? Je tam nejmene ve dvou ruznych barevnych kombinacich :-)

Ja jsem s nim spokojene odehral zavodni mise, jinak se ale drzim motorky.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    co mala anketka na tema oblibeny vehikly?:)

za sebe muzu rict, ze krom motorek jsem si strasne oblibil to mrnavy cerveny siditko, ktery je obratny jak motorka a vleze se vsude a pak rayfield caliburn (na tu rychlost strasne obratna mrcha a navic ma neuveritelne sexy zvuk motoru:) )
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    AVATAR: Souhlas, hrozna skoda, ze tam reset neni.

At si muzeme v klidu vyzkouset, co a jak by nas bavilo.

Doufam, ze to casem pridaji.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    AVATAR: Craft legendary items je pro me nutnost.

Najdu viz nize ten "Moron Labe", coz je draft na rare item. Pak craftujes tuhle rare zbran a prave pak jeji upgrade na legendary.

Pak kdyz je legendary, tak mam teprve dost slotu na mods.

Prvni mod dam counterweight, abych zkrotil recoil.

Dalsi sloty na mods zaplnim mody "crunch", coz posune damage kazdeho jednoho zasahu.

Vysledek:

1) Dost jina zbran, nez z nabidky obchodu, vcetne legary zbrani.

2) Nemusim ty obchody obrazet, coz me pri jejich znacne nahodnem sortimentu nebavi. Vetsinu veci co na postave dnes mam, jsem si vyrobil sam.

Nicmene, nic proti vkusu. Mnou investovane body jsi patrne ty utratil za jine paradni veci, ktere zase mne chybi.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: nebo tech zbrane:) co zastrelis za zdi, taky neni videt:) eventuelne kombo tranquilizer round s projetile launcherem - "neni mrtvej, jenom odpociva":p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: ja si nejsem jistej, jestli neni potreba ten lvl 18 crafting na to, abys mohl vyrabet lepsi verze iconic zbrani a hadru - ono taky vyjde mnohdy daleko lacineji si danou vec vyrobit znovu, nez donekonecna upgradeovat, nehlede na to ze se tim resetne cost upgradu. taky perk umoznujici recyklaci modu se hodi, pokud clovek investuje do legendary nebo epic modu (protoze na jejich plany jsem nikde nenarazil krom snad jednoho)
    (btw, pokud to nekdo chce hrat pred detma, tak doporucuju prave hackera, protoze to jen vidite cerveny obrysy postavicek a z nich vyskakujici cisilka. Uplne neskodny :)
    GANDHI: na ty druhy postave mam tech18, takze muzu vyrabet legendarky, ale vylevlil jsem to az na zaver, kdy to tak nejak nema uz smysl :)

navic legendarek je po obchodech dost a dost, nejak jsem necitil za celou dobu hrani neco vyrabet. Prvni hru jsem si rikal, ze je skoda ji kupovat na nizkym levlu, ze ji hned zahodim a za celou dobu hrani si zadnou zbran nekoupil :)

ve druhe hre byl copperhead za 100k moje prvni investice. Kdyz zacal ztracet a upgrady byly moc drahy, koupil jsem si dalsi, takze krome uplnyho zacatku jsem mel v prackach porad nakou legendarku. Kdyz jsem konecne naklill tech 18, zjistil jsem, ze krome obleceni nemam co vyrabet :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: tak to planuju taky - ted jsem jel techie hackera a zbytek kolem 10, ale zaujalo me tam v tom stealth tree vrhani nozu, tak pristi bude nejakej cyberninja:)
    GANDHI: jj athletics skaloval asi nakej maratonec :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam