• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak k ruzne te fyzice poskozeni. Kdyz polozite motorku na bok, tak si ji pak prohlidnete, je celkem pekne doskrabana :-)
    MELDA: jeste mam moznost, ale alternativa je taky lakava :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: A nesbalil jo? Looser :-)
    GANDHI: varovani pred lehkymi spoilery...

asi jsen zvlastni natura, ale kdyz jsem od saula dostal sms, kde se pta kde pam je, stvalo me, ze nemuzu rict pravdu. Jaksi jsem tuhle volbu jen prosvih. Nejhorsi je, ze to hraju poprvy za chlapa a tak jsem se tesil, jak ji sbalim :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: heh, no tak na tohle musi mit clovek extra specialni naturu, a nebo bejt teda ultra roleplayer:p
    AVATAR: Haha, při hledání toho obrázku jsem narazil na tohle video, který krásne ukazuje, jaký ovce hráči jsou a ze delaj ty větvený questy zbytečně (spiler alert, Panam)

How To Get The Best FREE Secret Car In Cyberpunk 2077 - NO ONE HAS IT!
    http://www.youtube.com/watch?v=-NyI_oYBwiA
    GANDHI: ten je taky dobrej, ale coxote je rychlejší a menší :)
    TOREN
    TOREN --- ---
    LAUNCHER: už se chci nějakou dobu zeptat: nepůsobíš jako učitel, instruktor nebo tak něco...?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak teda doufam, ze tam je plno skrytekcj mist, jak bylo u Witchera, uz sem nasel opustene autokino, bylo tam docela dost penez.
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak auta mne berou ty Nomadsky, vyzdobeny, obrneny terejni...ty jsou proste epic a hlavne uvnitr...to je jak v rakete.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LYNCH: Za kseft dostavas i 16k a 20k...jen musis hledat ty spravny ksefty. Ja teda dost hackuju dolace, ted mam neco kolem 200k, ale kupovat si auto nehodlam, to si ho radeji ukradnu :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: a ze siditka jsem navic nikdy neprelit hrazeni mostu a neskoncil na skladce:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: jj, ty nomadsky kary jsou fajn - z tech mi asi nejvic sedla tahle:
    GANDHI: jako jo, ale to umi i motorky a ty jsou rychlejsi :)

zkus toho malucha, fakt me mile prekvapil.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: nejen tu - ale popravde uz ani netusim, kde jsem plan nani dostal - nakednou jsem ho proste mel:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: na klickovani ve meste parada, vejde se to v pohode mezi dve auta a otocis to na petniku - heh, a malokdy prejedes zatacku:p

Jedna z veci co nepochopim, je ta opravdu blbe udelana navigace skrz minimapu. Jedna z mala her kde by signalizace na HUDu (a vubec celej HUD) byla absolutne legitimni a tezko si nekdo muze stezovat na narusovani imerze a oni to tam nedaj:p
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    AVATAR: Chapu a verim, ale legendarku "Moron Labe" si v obchode nekoupis :-)
    GANDHI: je to desne pomaly :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam