• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    GANDHI: je to desne pomaly :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---

MAiMAi ftw:)
    LAUNCHER: legendarky jsou v obchodech stabilni a jejich sortiment se od zacatku hry nemeni.

Hele kdybych craftem zacinal, tak bych to asi videl stejne. Jenze jsem se k tomu dostal s prazdnou mapou a nemam na kom testovat.

Zeby ctvrta postava? :D
    GANDHI: nejlepsi jsou pochopitelne motorky. Nejradsi mam tu z akiry, ale lepsi raid ma arch a ta s tim vysokym sedatkem (je na ni vybornej quest, btw).

Jinak z aut se mi libi Coyote. Vali 200 cesta necesta. Caliburn ma sice fajn zvuk, ale v terenu je otresnej. Pomer cena vykon je imo nejlepsi ten nomadskej maluch (za 21k), ma uzasnej odpich, otoci se na miste, uplne pomalej taky neni a teren mu nedela problem.

WOLFBANE
    WOLFBANE --- ---
    odhadem jsem za celou hru vydelal tak 1,5 mega a to jsem ani moc veci neprodaval
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    já točím statisíce úplně normálně. Level 31 a hlavní quest je 45 % 20 % a 2 %. Mám i to auto za čtvrt milionu.
    inženýr na 20.

Mám plánek a vyrábím si legendárky sovětského revolučního revolveru a ten má 856 dps v základu (nepočítaje perky na critic nebo násobky do hlavy), tedy 2020 až 2050 poškození, kterej navíc je technický a navíc zraňuje i kokoty okolo (takže bnada blbů v místnosti znamená jednu střelu zkrz zeď a je to tam jak na jatkách).
    Samozřejmě při každém levelu nové postavení je zbraň prostě silnější.

LYNCH: jak jsem psal, farmou modrejch ikonek se da dost rychle vydelat i vyexpit. Na vyssim levelu nedostanes za bouchacku 50e, ale 500e, jde to pak rychle.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: pozde, uz mam vsechno nakoupeno
    JANOS
    JANOS --- ---
    Staci sort-by-price a je obrazek nahorevlevo :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: tak to mam asi vic zaprasenej inventar nez ty, protoze nez se k tomu doscroluju...:)
    JANOS
    JANOS --- ---
    GANDHI: To byl muj vcerejsi ragequit :) zadne zavodni questy delat nebudu ..
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: aha ok - ja mel zas tu zkusenost, ze se mi temer pokazdy povedlo nekde se rozsekat na zacatku, abych pak vsechny dojel a vyhral
    JANOS
    JANOS --- ---
    GANDHI: Ani ne, 20k z inventare obchodnika vyberu za min nez 30 sekund :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: to je desnej voser nez to clovek voklika:p za tu dobu mam nacraftenejch pusek za 30k:)
    JANOS
    JANOS --- ---
    GANDHI: Zavod jsem jel na 1 miste a 50m pred koncem jsem vrazil do kandelabru ktery nebyl deformovatelny, spawnulo se za mnou 5 aut a hned me predjeli.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LYNCH: hackovani terminalu a podomni prodej sniper pusek:)
    JANOS
    JANOS --- ---
    LYNCH: Holt obchoduju s umenim :) Existuje jeden obraz ktery jde prodat za 4000 a pak koupit zpatky za 5. :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    kdyz to rak ctu kde kurnik vydelate, najdete 100k edacu? mam v tom teda o dost min hodin, ale dostat za kseft 1400?:D
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Hmm, ty ve hre vypadaji koukam dost jinak nez na tehle obrazcich. Jsem si chtel usetrit praci, ale realne musim ze hry a tam to vypada takhle:

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam