• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FORTRESS: Pri postupu viz LAUNCHER zatim byly vsechny zapasy easy. Nic specialniho jsem nedelal, obcas block, jinak "natahnuti" uderu a pustit na ni. Ale spis jsem je busil, nez kritoval.

Jinak s nicim specialnim jsem tam nelezl, build na pusku + hacking. Body mam 6. Akorat jsem si vzal gorilla hands, ktere normalne nemam.
    MELDA: jdi po ni tvrde, furt do ni bus, zatlac ji na stenu. Ve chvili, kdy te odstrci uskoc a pak pokracuj ve spamovani utoku.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Mam level 35 a neodvazil bych se tam jit. Myslim ze prave pri level 30 to spadlo do "average", takze pockam ta jeste 5 levelu a pujdu se tam podivat.

Ale kazdy sveho stesti strujce...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ta slonice jde ještě celkem sundat, je tam celkem dost prostoru na úskok (s double jumpem) a dávat si pozor na tu oneshot mechaniku. Toho (před) posledního boxera jsem nedal, na to jsem neměl nervy.
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Tak, to je prave to co sem tu psat nechtel. Tuhle vybavu mam, levl 30 a mam dokonce vyexpeno jako poulicni rvac. Bohuzel pokud jste nekdo ty zapasy jeli, tak prvni tri jsou bernkacka, ale posledni s tou steroidovou machnou, tak to je trochu neco jineho a bohuzel tam vzdycky zkapu, jakoby sam od sebe.
    Na ulici sarvatky uz neresim jinak nez pestne, ale tady to proste nedam a ocividne je chyba nekde v tom co delam, protoze mne prijde, ze si proste vzdycky usmazim chrom :-)
    gorilla arms is the way :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    nasel jsem Mad Maxe a Charlize Fury:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: protoze to neni primo hack na box, hodim to sem - dve z tech boxerskejch utkani jsem vyhral tak, ze jsem soupere odprask jeste pred zapasem. V jedny lokaci nahodne, kdyz se do cisteni random gangsteru pripojilo i osazenstvo nedaleky haly, podruhy jsem si uz usporadal "nehodu":p

ale do finale jsem sel a dostal narezano:p Svet se nezhroutil
    JAFROST
    JAFROST --- ---
    ja tu hru miluju i pres jeji bugy... treba hack-killing je top, jen by chtelo, aby se nedospawnovavali panaci a mohl jsem tam vse udelat pekne jednim hackem do kamer a ne v kazdym patre zvlast :D jinak ruzny scenky, co se odehravaj na ulicich nebo ruznejch obchodech, fakt stojej za to. Ten svet je skvelej.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: Nechci to tady rozebirat, proto sem psal posta.

Jde o to, ze level mam rekl bych celkem vysekej, ale bohuzel delam neco spatne, vylozene spatne. Protoze mam dojem, ze vetsinou odpadnu diky sobe, selhani biowearu a podobne.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Nalevelovat si vyrazne vyse, nez kdyz ten konkretni ukol zacne hlasit "medium difficulty".

Ted mi zbyva posledni zapas, misto konani v obchodaku. A jeste tam nejdu a jen tak nepujdu, dokud nebudu mit vyrazne vyssi level.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Nekdo nejaky figle na box? Posta diky :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak k ruzne te fyzice poskozeni. Kdyz polozite motorku na bok, tak si ji pak prohlidnete, je celkem pekne doskrabana :-)
    MELDA: jeste mam moznost, ale alternativa je taky lakava :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: A nesbalil jo? Looser :-)
    GANDHI: varovani pred lehkymi spoilery...

asi jsen zvlastni natura, ale kdyz jsem od saula dostal sms, kde se pta kde pam je, stvalo me, ze nemuzu rict pravdu. Jaksi jsem tuhle volbu jen prosvih. Nejhorsi je, ze to hraju poprvy za chlapa a tak jsem se tesil, jak ji sbalim :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: heh, no tak na tohle musi mit clovek extra specialni naturu, a nebo bejt teda ultra roleplayer:p
    AVATAR: Haha, při hledání toho obrázku jsem narazil na tohle video, který krásne ukazuje, jaký ovce hráči jsou a ze delaj ty větvený questy zbytečně (spiler alert, Panam)

How To Get The Best FREE Secret Car In Cyberpunk 2077 - NO ONE HAS IT!
    http://www.youtube.com/watch?v=-NyI_oYBwiA
    GANDHI: ten je taky dobrej, ale coxote je rychlejší a menší :)
    TOREN
    TOREN --- ---
    LAUNCHER: už se chci nějakou dobu zeptat: nepůsobíš jako učitel, instruktor nebo tak něco...?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam