• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Pripadne z druhy strany...

Nevim kolik jich je celkem, ale vim nejmene o 4 vyraznych dejovych linkach, kde kdyz se snazite, zasadne ovlivnite zivoty lidi. Tzn nemusite je bud vubec potkat, pripadne vasi cinnosti ci necinnosti dopadnou uplne jinak.

* Clouds
    * Spriznena skupina Nomadu
    * Delamain Taxi Service
    * Unesene dite a jeho rodina v serii misi kolem "The Hunt"
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TERZ: Asi hrajeme jinou hru.

Zachranim postavu 1, ta pro me pak prijde. Pokud ji nezachranim, prijde pro me postava 2.

Jak velky to je nebo neni rozdil to nevim, ale take si nevybavuji hru, kde by tech rozdilu v deji bylo vice, nez tady. Prijde mi to v tomhle uplne stejny jako Mass Effect a dalsi klasiky, kde si tez nikdo nestěžoval.
    TERZ
    TERZ --- ---
    MELDA: Hele to sem spíš nebyl pochopen, psal jsem ti to do pošty. Mě vadí že 95% voleb v koverzacích ovlivní pouze následující větu v konverzaci. Jo můžeš se se side postavou vychrápat ale nemůžeš říct nebo udělat cokoli co by nějak změnilo vysledek storyline té dané postavy.

Příklad: Keira Metz - story quest - nasledně série optional side questů. Na základě toho zda-li je uděláš nebo ne počítáš ve hře následky. Můžeš s ní též chrápat, Můžeš jí nechat udělat co chce a následně ji potkáš napíchnutou v Novigradu ovlivní to questy a konverzace s Triss, Radovidem atd. Nebo to může dopadnout tak že ji budeš muset zabít sám a zas to bude všechno jinak včetně Radovida. Nebo se ti povede jí přesvědčit že je to suicide mission a domluvíš jí ať jde na kaer morhen, kde krom toho že ti bude napomocna se její příběhová linka dále rozvíjí protože Lambert. A je to udělané tak že to není volba v jedné konverzaci ale vlastně takovej příběh fungující sám o sobě který následně ovlivňuje ať už více či méně ostatní příběhy té hry. Tohle v Cyberpunku není, vsechny konverzace krom 1 jsou k ničemu, questů které nějak ovlivní cokoli dalšího v tom světě je minimum.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: OK...no tak rikal sem si, ze by to treba nekoho stvalo, ze si na to neprisel sam.

V tom pripade to bude presne muj broblem, proc "usmazim chrom" :-)

Hnedka vecer to jeste testnu i kdyz teda na to dneska nebude cas, ale tohle musim vyzkouset.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Proc spoiler tag Boha jeho? To je normalni funkce inventare :-)

Ty cyberware veci musis rozkliknout a dat do nich to, co potrebujes.

Stejne jako davas quick hacks do toho implantu v hlave, tak strkas i baterii do gorilla gloves / monowire.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: Priznam se, ze mne absolutne nenapadlo, ze to musim vybavovat jeste necim, kdyz si to koupim a zacaluju. Mel sem za to, ze kdyz nebudu mit vsechno co k tomu potrebuju (level, reputaci, prachy a co dalsiho nevim) tak mne to nepujde koupit. Ani nevim, jak ty ruce tou baterkou vybavit. Kdyztak spoiler tag nebo posta, diky.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak opet, jak tu psal Terz - [ TERZ @ Cyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED ] ohledne toho, ze tam nenarazil na moc rozvetveni pribehu, tak ja tedka resim Quest s Judy a teda sem dost na vazkach, jakej vyvoj si mam vybrat, protoze se mne zatim podarilo vzdy nasimulovat dva totalne odlisny konce a nevim, kterej bude lepsi pro nasledujici prubeh pribehu, abych Judy dostal do postele :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Gorilla gloves bez baterii mi pripomneli tohle stare video :-)

Stane se :-) Napravit, snad to pak budes mit lepsi. Myslim, ze mi z nejake "gorily" vypadla, ale mam v tom legendary battery.

How not to use jackhammer (power drill) [HD] (english subtitles)
    http://www.youtube.com/watch?v=zCrn-VJmpgE

MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: Hmmm... baterku sem tam zadnou nedaval....ehm :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: No... usmazil chrom, to myslim tak, ze kdyz do ni peru mordy na pupek a na hlavu, coz dela celkem rozdil, tak najednou se zacnu klepat, prijde neco jako omdlevani, pak prijde od ni jedna rana, ja se valim na zemi, hlasi mne to tam selhani biowearu a je vymalovano a ta svine se mne smeje, ze se ani nerozehrala.

To stejny mam pri zapasu v Pacifice s tim kokotem Ozem co ma granat misto rypaku. Taky mu davam bomby na frnak a pak najednou zkrat a ja lezim na zemi...takze z toho usuzuju, ze delam neco spatne :-)

Ano mam gorili paze.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Jeste me napada - ohledne toho boxu - rozumime si hosi, ze do tech gorilla hands patri baterie? Mate ji tam?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Co to znamena "usmazit chrom"?

Ja do nich klepal, vcetne te pani, uplne obycejne, obcas jsem se krytoval, kdyz jsem fakt videl ze prijde uder.

IMHO tomu dej jeste dva levely a pak tam vlez znova.

Nevim jestli se pocita armor, nebo jestli to postavicku "svlekne". Pokud nesvlekne, zapracovat na armor?

Minimalne bych poridil tu legendary kuzi, ktera ma myslim 200 armor. Nejen kvuli tomu boxu, ale obecne ji doporucuji.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: LAUNCHER: LAUNCHER: Sorry, az ted koukam ze ID Melda mluvi o te pani, ne o tom poslednim turnaji.

U pani uz nevim jaky level jsem mel, ale resil jsem ji viz popis.

Ted cekam, az nazenu level na ten posledni zapas.

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    FORTRESS: Pri postupu viz LAUNCHER zatim byly vsechny zapasy easy. Nic specialniho jsem nedelal, obcas block, jinak "natahnuti" uderu a pustit na ni. Ale spis jsem je busil, nez kritoval.

Jinak s nicim specialnim jsem tam nelezl, build na pusku + hacking. Body mam 6. Akorat jsem si vzal gorilla hands, ktere normalne nemam.
    MELDA: jdi po ni tvrde, furt do ni bus, zatlac ji na stenu. Ve chvili, kdy te odstrci uskoc a pak pokracuj ve spamovani utoku.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Mam level 35 a neodvazil bych se tam jit. Myslim ze prave pri level 30 to spadlo do "average", takze pockam ta jeste 5 levelu a pujdu se tam podivat.

Ale kazdy sveho stesti strujce...
    FORTRESS
    FORTRESS --- ---
    Ta slonice jde ještě celkem sundat, je tam celkem dost prostoru na úskok (s double jumpem) a dávat si pozor na tu oneshot mechaniku. Toho (před) posledního boxera jsem nedal, na to jsem neměl nervy.
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Tak, to je prave to co sem tu psat nechtel. Tuhle vybavu mam, levl 30 a mam dokonce vyexpeno jako poulicni rvac. Bohuzel pokud jste nekdo ty zapasy jeli, tak prvni tri jsou bernkacka, ale posledni s tou steroidovou machnou, tak to je trochu neco jineho a bohuzel tam vzdycky zkapu, jakoby sam od sebe.
    Na ulici sarvatky uz neresim jinak nez pestne, ale tady to proste nedam a ocividne je chyba nekde v tom co delam, protoze mne prijde, ze si proste vzdycky usmazim chrom :-)
    gorilla arms is the way :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    nasel jsem Mad Maxe a Charlize Fury:p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam