• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Pasovani s Nomadama. S odmenama $$$ kolik toho a jak efektivne propasujete.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: v badlands je dokonce na jednom miste malej okruh:)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ja bych si pral zavody. Offroad v pousti a onroad ve meste.
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Jojo..o tom jsem tu uz mluvil, ze tech hernich automatu je tam pokokot a nemuzes s nima nic delat.
    Do kina jit taky nejde... a tak vubec.. jako s timhle si jeste mohli trochu pohrat.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Zmacknout klavesu pro inventory a tam kliknout posunuti casu o 24hodin...? :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAZZZ: Ok, tak sem to docetl asi do poloviny a odlozil jsem to s tim, ze se nekdo kurva asi hodne nudi, kdyz rozebira takove kokotiny, jako jestli se hodilo o CP2007 napsat, ze to je jako kdyz Hitler dostal cenu muze roku nebo kurva co to.
    Ty jednotlive recenze jsou tak subjektivni, ze co recenze to jinej nazor a tak to je spravne, ale ta hra proste neni ani spatna a ani dobra. Neni to hr apro vsechny. A to se mne libi.. to je tak jako RDR2 to nadseni a ten wow efekt z te nadherne prirody byl super, are hru sem nikdy nedohral. To teda tady se koucham stale z toho sveta, z tech ruznejch mist, ktery prolejzam az do posledniho zakouti, strechy vezaku a tak.. a naopak si konec pribehu oddaluji...a to i pres to, ze hra ma plno chyb. Ten kdo psal tu puvodni recenzi a i ten co se dal zaobira tim, ze nekdo prirovnal CD Projekt a jejich hru k Hitlerovi a k oceneni Hitlera muzem roku, tak oba dva maji male pindoury a meli by si jej oplachnout ve vlazne vode :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LSDMASACRE: tak ono je to tam rozvedeny a vysvetleny - ale je fakt, ze v danym pripade mohli klidne pouzit tu paralelu s Trumpem a byli by asi spokojeny vsichni
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw pri vcerejsim hrani mi tak nejak doslo, ze me vlastne v Night City chybi jakekoli volnocasove aktivity:p Klasicky time sinky ve forme nejakejch minigames - boxersky zapasy, poulicni zavody, karty whatever - Nekolikrat se v cely hre objevi klasickej trigger "pockej den az ti XY zavola" - ale co ma clovek delat, kdyz ma projetou mapu krizem krazem vsechny znacky vyzobany a krom vytloukani voodoo boys v Pacifice vlastne neni co delat? Samo, muzu dat skip time, ale to mi prijde jako velmi laciny reseni - hraju tu hru proto, abych si ten cas ve meste uzil a ne abych ho skipoval. V podobnejch okamzicich vyleze na svetlo, ze to mesto je lastne jen mrtva kulisa
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MELDA: prostě že cyberpunk je stejně hra roku asi jako, že byl Adolf typan roku 38 v časopise Time.
    Prostě se někdo ožral a napsal hovadinu. Nebo se ten člověk neožral a je to obyčejnej kokot...
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAZZZ: nemam chut to nejako louskat, vo co ze tam jde??? :-)
    MAOR
    MAOR --- ---
    MELDA: Jakože se třeba připletu mezi oba bratry, včas uskočím a oni si rozmlátí držky sami? jestli ne, tak můžu poprosit do zprávy? :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    MAOR: Tak u te prvni rvacky je zrovna figl :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HAVANA: Neslo by pls pindiky a micinky davat jen odkazem a ten oznacit jako NSFW?

Aby si to tu clovek mohl rozkliknout i v praci...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: Ad max lvl 50:

Vymyslim, jak to rozdelim a jsou to dost smutne rozhodnuti.

Bavi me power rifles, crafting, quick hacks.

K tomu je to trosku propojeno, takze pro rifles se hodi i nektere perks, ktere jsou pod body.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Já si zatím akorát stih vytunit svoji postavičku

LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Tak sem zjistil že se nedají vymaxovat všechny atributy... super. já vím, max lvl 50. tak snad to pujde v datadisku.
    vím že se dá za 100 k pořídit Tabula E-Rasa u rippera která resetuje všechny přiřazený perky podobně jak ve Witcherovi, ale já si chtěl "poprvé dohrát hru na 100%
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    MAOR: "aby tahle hra snad nikdy neskončila" to je přesně moje rozpoložení, já ani nepamatuju kdy jsem byl z nějaký hry takhle vyplesklej :D
    já mám dohráno za street kida momentálně ještě čistim mapu, některý ty questy jsou fakt zajímavý, a paralelně jsem to rozehrál znova za korporáta, až přijde next-gen update tak si to dám ještě za nomáda, teším se na nějaký parádní DLC a doufám z new game plus
    MAOR
    MAOR --- ---
    Chlapi, vy se tu bavíte o bitkách jak nic, já zatím nedal ani ty dva teplouše na začátku. Ale... možná vyzkouším nehodu, nebo lehčí obtížnost. I když, možná to večer zkusím ještě jednou klasicky, protože jsem si včera vyperkoval, že mi úskoky neberou staminu. Přiznám se, že na tělo jsem tak trochu sral a spíš levlil jiné části. Zatím mám odehraných asi 45 hodin a level 21. Město jsem moc nečistil, ale po přečtení pár rad od vás, tak se do toho pustím víc. Stejně se teď snažím víc dělat vedlejší úkoly, než ty hlavní, ať to neprojedu moc rychle. Což by mě mrzelo. Momentálně jsem ve stavu, že bych nejraději, kdyby tahle hra snad nikdy neskončila. I přes ty bugy, co to má. Teda alespoň se o nich píše na těch internetech. Mě jen lehce štve, že musím po každém startu hry přenastavit jazyk (správce nepomohl), občas mi nejde zvednout některé věci ze země. V prologu, když mi Jackie dával střep, tak místo střepu měl v ruce pistoli divně otočenou. U nějaké přestřelky nebyl zvuk výstřelů. Jen drobnosti.
    MAOR
    MAOR --- ---
    GANDHI: Já to jako admin zkoušel a nepomohlo mi to, takže čekám na opravu, ve které tohle konečně vyřeší,
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ted koukam ze jeden YTber sel uz na druhy boxing match (sazka o pusku) s level 42.

Tak to si na ten posledni jeste hodne naleveluji, nez tam pujdu.

Neni duvod spechat, vsak je na mape dost co resit...
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    no hlavně jak vůbec nejedu ty úkoly kde mám někoho seřezat, tak mě naštvalo že ve stejným baráku je i jinej quest. Tak pohoda. Už mám jen opustit oblast a na židli tam sedí Slonice. tak jdu kolem asi jsem na ní kliknul a spustil bitku. takže sem mrtvej a ten původní quest můžu dělat znova.

Je si super že můžeš mít rozjetejch více questů najednou ale tohle nasralo.
    To samé když vymlátím na ulici nějakou bandu Tinos který sou celkem tvrdší, přijde odměna a zpoza rohu vyběhne ještě jeden a odpraví mě pistolí. fakt prdel a musim celou vyvražďovačku absolvovat znovu.
    Ale jo, je to sranda... dneska rozjedu další konce. Už se blížím ke sté herní hodině.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam