Chlapi, vy se tu bavíte o bitkách jak nic, já zatím nedal ani ty dva teplouše na začátku. Ale... možná vyzkouším nehodu, nebo lehčí obtížnost. I když, možná to večer zkusím ještě jednou klasicky, protože jsem si včera vyperkoval, že mi úskoky neberou staminu. Přiznám se, že na tělo jsem tak trochu sral a spíš levlil jiné části. Zatím mám odehraných asi 45 hodin a level 21. Město jsem moc nečistil, ale po přečtení pár rad od vás, tak se do toho pustím víc. Stejně se teď snažím víc dělat vedlejší úkoly, než ty hlavní, ať to neprojedu moc rychle. Což by mě mrzelo. Momentálně jsem ve stavu, že bych nejraději, kdyby tahle hra snad nikdy neskončila. I přes ty bugy, co to má. Teda alespoň se o nich píše na těch internetech. Mě jen lehce štve, že musím po každém startu hry přenastavit jazyk (správce nepomohl), občas mi nejde zvednout některé věci ze země. V prologu, když mi Jackie dával střep, tak místo střepu měl v ruce pistoli divně otočenou. U nějaké přestřelky nebyl zvuk výstřelů. Jen drobnosti.