• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: ony jsou tam leckery veci, ktery se dejou mimodek - ala dodelas quest, mas vec za hotovou a po dni se ti najednou typek znovu ozve
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Skipuju vsechny tyhle "wait 1 day", snazim se rozjet minimum veci paralelne, at si vzdycky uziju to jednu dejovou linku...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Mam opacnej problem, uz na to nemam silu :-))

Podle GOG Galaxy v tom mame stravenych 122 hodin, mam za sebou ten nejsnazsi konec a plnou mapu veci co chci udelat a plno zbrani a "pristupu k cisteni", ktere chci vyzkouset :-)

Z tech 122 hodin je nejaky podil synek, co jezdi s autem nebo motorkou po mape a pak mi chodi ukazovat, co vse tam nasel za uzasny veci.

Dneska jsem zacal zlehka s praci ale par hodinek si proto najdu.

Bych to chtel tenhle tyden dorazit, protoze od 4. ledna budu mit malo casu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    D1RABBIT: Muzu se zeptat, protoze tuhle logiku nepochopim.

Hra se ti nelibi protoze XYZ a nic proti tomu.

Ale - proc sem teda chodis? Neni pro Tebe lepsi venovat se na planete zemi cemukoliv jinymu, co by te bavilo a "optional" se nasledne zapojovat do diskuzi k tomu urcenych?

Nebo chodis do fora s papouskama rikat, ze nechapes k cemu je dobry chovat doma papouska, do fora s motorkama psat ze auta jsou lepsi atd...

To musi bejt smutnej zivot, nebo uz fakt nevis co s casem.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ta hra je tak lifelike, ze se v ni lze i nudit:p
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Vlastni AV, jestli tam neni (nezkoumal jsem). At s tim muzu letat po meste a zkoumat ho z vysky.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    vlastne se da jit za devkama (ehm za jednou) - ale tam si nejsem jistej, o kolik se ten cas posune:)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Pasovani s Nomadama. S odmenama $$$ kolik toho a jak efektivne propasujete.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: v badlands je dokonce na jednom miste malej okruh:)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    GANDHI: já bych to nesrovnával s nikým a ničím. Nevídím ani důvod proč by tam měl tlačit Trumpa. Aby šel hýkajícím idiotům na ruku? nevidím pro to důvod. ten kdo prostě napsal tohle srovnání s Hitlerem je jen prachobyčejnej nudící se vocas co chtěl spustit hate...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: skipovat cas se mi fakt nechce. btw v ranejsich fazich hry ani nedoporucuju. Udelal jsem to jednou a spustily se mi dva telefonaty najednou - v okne by jakejsi morf Takemury a certvikoho, dialogy skakali pres sebe a ja doted vlastne nevi, co se stalo:p nastesti se to nejak poresilo - nicmene ten nekolikanasobnej trigr muze imho delat problemy.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ja bych si pral zavody. Offroad v pousti a onroad ve meste.
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Jojo..o tom jsem tu uz mluvil, ze tech hernich automatu je tam pokokot a nemuzes s nima nic delat.
    Do kina jit taky nejde... a tak vubec.. jako s timhle si jeste mohli trochu pohrat.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Zmacknout klavesu pro inventory a tam kliknout posunuti casu o 24hodin...? :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAZZZ: Ok, tak sem to docetl asi do poloviny a odlozil jsem to s tim, ze se nekdo kurva asi hodne nudi, kdyz rozebira takove kokotiny, jako jestli se hodilo o CP2007 napsat, ze to je jako kdyz Hitler dostal cenu muze roku nebo kurva co to.
    Ty jednotlive recenze jsou tak subjektivni, ze co recenze to jinej nazor a tak to je spravne, ale ta hra proste neni ani spatna a ani dobra. Neni to hr apro vsechny. A to se mne libi.. to je tak jako RDR2 to nadseni a ten wow efekt z te nadherne prirody byl super, are hru sem nikdy nedohral. To teda tady se koucham stale z toho sveta, z tech ruznejch mist, ktery prolejzam az do posledniho zakouti, strechy vezaku a tak.. a naopak si konec pribehu oddaluji...a to i pres to, ze hra ma plno chyb. Ten kdo psal tu puvodni recenzi a i ten co se dal zaobira tim, ze nekdo prirovnal CD Projekt a jejich hru k Hitlerovi a k oceneni Hitlera muzem roku, tak oba dva maji male pindoury a meli by si jej oplachnout ve vlazne vode :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LSDMASACRE: tak ono je to tam rozvedeny a vysvetleny - ale je fakt, ze v danym pripade mohli klidne pouzit tu paralelu s Trumpem a byli by asi spokojeny vsichni
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    btw pri vcerejsim hrani mi tak nejak doslo, ze me vlastne v Night City chybi jakekoli volnocasove aktivity:p Klasicky time sinky ve forme nejakejch minigames - boxersky zapasy, poulicni zavody, karty whatever - Nekolikrat se v cely hre objevi klasickej trigger "pockej den az ti XY zavola" - ale co ma clovek delat, kdyz ma projetou mapu krizem krazem vsechny znacky vyzobany a krom vytloukani voodoo boys v Pacifice vlastne neni co delat? Samo, muzu dat skip time, ale to mi prijde jako velmi laciny reseni - hraju tu hru proto, abych si ten cas ve meste uzil a ne abych ho skipoval. V podobnejch okamzicich vyleze na svetlo, ze to mesto je lastne jen mrtva kulisa
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MELDA: prostě že cyberpunk je stejně hra roku asi jako, že byl Adolf typan roku 38 v časopise Time.
    Prostě se někdo ožral a napsal hovadinu. Nebo se ten člověk neožral a je to obyčejnej kokot...
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAZZZ: nemam chut to nejako louskat, vo co ze tam jde??? :-)
    MAOR
    MAOR --- ---
    MELDA: Jakože se třeba připletu mezi oba bratry, včas uskočím a oni si rozmlátí držky sami? jestli ne, tak můžu poprosit do zprávy? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam