• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    D1RABBIT: Ja jsem videl FPS videa a mnul jsem si rucicky, to je ti asi jasne :-))

Pokud nekdo nema rad FPS, tudy cesta IMHO nevede.

Ja tomu pocitu rozumim, nebavi me hry z minulosti vetne westernu, zkusil jsem RDR2 s tim ze "to nejak pujde" a neslo to vubec. Pritom RDR2 za to nemuze, proste nejsem cilovka. Akorat jsem vcas uznal prohru a kliknul na refund. Nebrat pls jako kritiku RDR2 a nehledat za tim, co tam nepisu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak teda v nejblizsi dobe je zase ocekavan velky patch.. 1.07 s tim, ze ten byl avizovanej uz na zacatku, jako jeden z tech prvnich velkych, ktery maji i upravovat prostredi hry, takze je mozne, ze se do te doby dostane neco co tam predtim chybelo, nebylo dodelano. A ze toho je :-)
    Dalsi velky patch ma byt pak nekdy v unoru. Tak uvidime :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Ja to spis myslel tak, ze mne proste open world a dejova linie hlavniho a vedlejsiho pribehu nejako nevadi, tak jak pises, ze se klasicky bijou dve veci...silnej pribeh a open world. Naopak diky open worldu sem narazil prave na plno tech vedlejsich pribehovych misi, kdy z male nenapadne mise se najednou vyklubal quest aka Peter Pan :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: zeptej se Jackieho, jestli te pribeh nejak limituje:p Ja tu misi projel jak stin ve tme a stejne k ty prestrelce dojde:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    PENTAFEKTEK: prachy se daj zcela legitimne vydelat craftenim a prodavanim, kde to jde - i kdyby mel clovek pouzivat jen kombo nakoupim limonady, rozeberu a nadelam z nich snajperky, tak furt bude v plusu (a to jsou pak jednak diky perkum, jednak diky nejspis nedotazenejm receptum sofistikovanejsi zpusoby)

btw ad crafteni - s prekvapenim jsem zjistil, ze z common planu na mody mi pri craftu padaj i epic verze modu, coz treba u takovyho armadilla dokaze potesit:)
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: hele mne to nejak nelimituje... jedu pribeh...na nejakou dobu se odklonim od hlavni mise k vedlejsim a zjistuji, ze ty pekne plynule doplnuji ten pribeh, takze delam vedlejsi mise do te doby, dokud samy naskakuji, az nejsoiu, pohnu zase s pribehem. Do toho cas od casu si v mezicase proste jen tak projizdim mesto, expuju a vydobavam ruzny flicky na mape. Hlavne ty nejzasitejsi mista :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    imho se proste klasicky bijou dve veci - silnej pribeh a open world. Open world proste nemuze bejt tak svobodnej a open, aby nenarusil pribeh a silnej pribeh holt musi bejt udrzovanej korekci hrace. Vedle to nekdo imho velice trene prirovnal k hram od Telltale - kde vlastne podstatou neni aby kazdej vypravel jinej pribeh, ale aby vsichni co ho vypravej meli dojem, ze vypravej ten svuj jedinecnej ackoli co se udalosti tyce, jde veskrze o totez:)

A CP ma ten pribeh dobrej, tak dobrej, ze si hrac ani neuvdomi, jak je mozny, ze supersilna korporace neni absolutne schopna najit jednoho nymanda, proc vlastne neni poradne mozny spolupracovat s nekterym s gangu, zatimco s fizlama, ktery by meli mit plny ruce prace s vasim hledanim to jde, jaktoze policajti na rozdil od gangsteru u sebe nemaj prakticky nikdy solidni loot(:p), proc ukoly zadava jen vybrana skupinka fixeru...a kde se sakra da koupit toaletni papir:p
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    GANDHI: já to teda rozjel po pár dnech znova, a kupodivu mě to pořád fest baví.. ale až to dojedu tak si dam voraz než se pustim do toho Nomáda..3x po sobě už by to asi bylo fakt divný :)

jinak hele jak tady vyděláváte ty miliony a tak, kromě obchodování s obrazamam za jakej lifepath hrajete? ono to asi spíš bude jenom můj pocit, ale tak nějak mi přijde že teď co jsem to rozehrál za Korpoše tak mam nějak víc peněz, lepší loot a i lepší zbraně..co mi předtim dalo v ACTu 1 docela zabrat, tak teď mi přijde jako brnkačka (nebo třeba něco změnil update, nevím, když jsem tuhle část hrál pvně tak jsem měl jen day1 patch)
    prvně jsem to hrál za Street Kida a za celou hru jsem si vydělal tak max. do 400 000..spíš ještě míň

teď jsem byl s Korpošem prvně v Afterlife a našel jsem tam u stolu Panam jak tam chlastá na samotáře :) a matně mi dochází že jsem jí tam asi potkal i prvně za Street Kida, ale to jsem ještě nevěděl kdo to je tak jsem jí nevěnoval pozornost
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: D1RABBIT: A co se veskrze podobnych quests tyka:

Nepocitam radsi hodiny, co jsem najel ve Forze. Pripadne co lide proparili v Counter Strike, Fortnite, you name it...

To jsou tepvre veskrze podobne quests :-)

Proste kdyz me neco bavi, tak prosim velkou porci techto veskrze podobnych ukolu :-) Ale chapu, ze nekdo od hry hleda porad jiny podnety a nic proti tomu.

Ja chci jezdeni a FPS strilecku, strilecka dobry, jezdeni prosim dopilovat.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    D1RABBIT: Ok, sorry, to z toho poznat nebylo. Jsem myslel ze jsi dalsi clovek, co mi potrebuje rict, ze se u toho nebavim :-))

No ja stejne jako mnozi ostatni jsem akorat videl trailery a ta hra mi dava presne to co jsem podle nich chtel.

Nevim a nebudu hledat co o tom kdo z marketingu kde vypravel.

Myslim ze oproti nekterym dalsim mam tu vyhodu, ze je to obstojna FPS strilecka a ja tak vetsinu misi hraju (a tomu quickhacks, protoze je proste prca, kdyz se nebohy enemy vyhodi do vzduchu vlastnim granatem nebo prostreli makovici vlastni pistoli).

Tohle me vzdycky v GTA mrzelo - strileni tam nebylo ani FPS, ani dobry. A tady toho mam miru vrchovatou.

Jestli ve hre muzu nebo nemuzu jit na tenis... vis jak, to si radsi zajdu v realu :-) Urcite by to tam mohlo bejt pro lidi, co tam tohle chtej, ale me to neomezuje.

Navic to vypada SAKRA DOBRE a to mam ve hrach moc rad :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Jojo, souhlas. Myslel jsem jen ty "wait 1 day" situace.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Ja to zavru a hotovo. Dalsi az s datadiskama.

Akorat mi v tom bude dal synek krouzit tou mapou, na coz je to krasna hra.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: ony jsou tam leckery veci, ktery se dejou mimodek - ala dodelas quest, mas vec za hotovou a po dni se ti najednou typek znovu ozve
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: tak ja v tom mam ted naco pres 170 a teprv se chystam na zaver (mam tesne pred nocturne) :) A ted spis uvazuju, jestli se chci hned potom pustit do jiny postavy nebo dam sanci jinejm vecem (Valhalla, Horizon, Death Stranding)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Skipuju vsechny tyhle "wait 1 day", snazim se rozjet minimum veci paralelne, at si vzdycky uziju to jednu dejovou linku...
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Mam opacnej problem, uz na to nemam silu :-))

Podle GOG Galaxy v tom mame stravenych 122 hodin, mam za sebou ten nejsnazsi konec a plnou mapu veci co chci udelat a plno zbrani a "pristupu k cisteni", ktere chci vyzkouset :-)

Z tech 122 hodin je nejaky podil synek, co jezdi s autem nebo motorkou po mape a pak mi chodi ukazovat, co vse tam nasel za uzasny veci.

Dneska jsem zacal zlehka s praci ale par hodinek si proto najdu.

Bych to chtel tenhle tyden dorazit, protoze od 4. ledna budu mit malo casu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    D1RABBIT: Muzu se zeptat, protoze tuhle logiku nepochopim.

Hra se ti nelibi protoze XYZ a nic proti tomu.

Ale - proc sem teda chodis? Neni pro Tebe lepsi venovat se na planete zemi cemukoliv jinymu, co by te bavilo a "optional" se nasledne zapojovat do diskuzi k tomu urcenych?

Nebo chodis do fora s papouskama rikat, ze nechapes k cemu je dobry chovat doma papouska, do fora s motorkama psat ze auta jsou lepsi atd...

To musi bejt smutnej zivot, nebo uz fakt nevis co s casem.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ta hra je tak lifelike, ze se v ni lze i nudit:p
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Vlastni AV, jestli tam neni (nezkoumal jsem). At s tim muzu letat po meste a zkoumat ho z vysky.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    vlastne se da jit za devkama (ehm za jednou) - ale tam si nejsem jistej, o kolik se ten cas posune:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam