• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    LAUNCHER: až se budu nudit tak si tam nahodim DE dabing.. to bude slušnej bizar :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: Ja jsem zvazoval, jestli nedat DE. S tou celozivotne bojuju a spis prohravam :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    LAUNCHER: ale já to zvolil blbě. stejně jako při nedostupnosti cz titulků u seriálu prvně sleduju bez, pak na to mrknu znova s eng titulky protože ne všemu rozumím a pak to vezmu s cz titulky. ano sem magor co se na jeden díl podívá třikrát... takže prvně sem měl hrát CP77 s eng titulky a podruhé s cz titulky :)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LSDMASACRE: No prave. LSDMASACRE: Protoze ses polepsil :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    a abych doplnil, hru sem rozehrál s cz titulky ale příště si to hodím komplet v eng. ani nevim proč :)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    LAUNCHER: já třeba ty titulky ocením. anglicky jsem se nikdy neučil a za ty léta kdy hraju hry a sleduju filmy/seriály v eng s cz titulky sem se obstojně naučil rozumět a nedělá mi problém si cokoliv přeložit, popřípadě si i lehce s odřenýma ušima a za pomocí rukou a nohou pokecat anglicky.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Ja se pak divim, proc je problem do prace sehnat cloveka, co pri jednani s klienty v EN neudela ostudu... Natoz v DE.

Lidi jsou tu tak liny, ze i ty hry musi dostat v CZ, misto toho aby tomu dali chvilku prace a pak slo v EN vsechno samo... Ach jo.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Treba by mohl rozhovor nekoho zajimat, jestli bylo, sorry.

Testování češtiny v Cyberpunku 2077 překazil covid, loni jsem přeložil přes 2 miliony slov, říká Filip Ženíšek | Reflex.cz
    https://www.reflex.cz/...ekazil-covid-loni-jsem-prelozil-pres-2-miliony-slov-rika-filip-zenisek.html
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    D1RABBIT: heh, kdyz to reknes takhle, neda se rict nic jinyho, ze je to naprosto legitimni nazor a dokonce ho chapu a souhlasim s nim:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: ale jo, me slo spis o to, ze od open worldu jako takovyho clovek obecne ceka velkou svobodu, ktera si ale zas zpravidla vybira dan v tom, ze dost casto koliduje s nejakym predem pripravenym scenarem (a cim je ten scenar konkretnejsi tim vic) a teziste vetsinou spociva v nejakym obecnym scenari, pricemz ale hlavnim hybatelem je hrac a jeho akce. Pokud nekdo cekal tohle od CP, asi bude zklamanej, protoze tady celej pribeh tahne nekdo jinej - furt cekas az ti nekdo zavola, az se neco stane, veskery rozhodnuti jsou vlastne poddruzny, protoze konecnej vysledek uz je v zasade danej (a je jedno kolik ma hra koncu, kdz valna vetsina z nich proste nejspis je jen lehkou variaci na totez)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    D1RABBIT: Ja jsem videl FPS videa a mnul jsem si rucicky, to je ti asi jasne :-))

Pokud nekdo nema rad FPS, tudy cesta IMHO nevede.

Ja tomu pocitu rozumim, nebavi me hry z minulosti vetne westernu, zkusil jsem RDR2 s tim ze "to nejak pujde" a neslo to vubec. Pritom RDR2 za to nemuze, proste nejsem cilovka. Akorat jsem vcas uznal prohru a kliknul na refund. Nebrat pls jako kritiku RDR2 a nehledat za tim, co tam nepisu.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak teda v nejblizsi dobe je zase ocekavan velky patch.. 1.07 s tim, ze ten byl avizovanej uz na zacatku, jako jeden z tech prvnich velkych, ktery maji i upravovat prostredi hry, takze je mozne, ze se do te doby dostane neco co tam predtim chybelo, nebylo dodelano. A ze toho je :-)
    Dalsi velky patch ma byt pak nekdy v unoru. Tak uvidime :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Ja to spis myslel tak, ze mne proste open world a dejova linie hlavniho a vedlejsiho pribehu nejako nevadi, tak jak pises, ze se klasicky bijou dve veci...silnej pribeh a open world. Naopak diky open worldu sem narazil prave na plno tech vedlejsich pribehovych misi, kdy z male nenapadne mise se najednou vyklubal quest aka Peter Pan :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: zeptej se Jackieho, jestli te pribeh nejak limituje:p Ja tu misi projel jak stin ve tme a stejne k ty prestrelce dojde:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    PENTAFEKTEK: prachy se daj zcela legitimne vydelat craftenim a prodavanim, kde to jde - i kdyby mel clovek pouzivat jen kombo nakoupim limonady, rozeberu a nadelam z nich snajperky, tak furt bude v plusu (a to jsou pak jednak diky perkum, jednak diky nejspis nedotazenejm receptum sofistikovanejsi zpusoby)

btw ad crafteni - s prekvapenim jsem zjistil, ze z common planu na mody mi pri craftu padaj i epic verze modu, coz treba u takovyho armadilla dokaze potesit:)
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: hele mne to nejak nelimituje... jedu pribeh...na nejakou dobu se odklonim od hlavni mise k vedlejsim a zjistuji, ze ty pekne plynule doplnuji ten pribeh, takze delam vedlejsi mise do te doby, dokud samy naskakuji, az nejsoiu, pohnu zase s pribehem. Do toho cas od casu si v mezicase proste jen tak projizdim mesto, expuju a vydobavam ruzny flicky na mape. Hlavne ty nejzasitejsi mista :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    imho se proste klasicky bijou dve veci - silnej pribeh a open world. Open world proste nemuze bejt tak svobodnej a open, aby nenarusil pribeh a silnej pribeh holt musi bejt udrzovanej korekci hrace. Vedle to nekdo imho velice trene prirovnal k hram od Telltale - kde vlastne podstatou neni aby kazdej vypravel jinej pribeh, ale aby vsichni co ho vypravej meli dojem, ze vypravej ten svuj jedinecnej ackoli co se udalosti tyce, jde veskrze o totez:)

A CP ma ten pribeh dobrej, tak dobrej, ze si hrac ani neuvdomi, jak je mozny, ze supersilna korporace neni absolutne schopna najit jednoho nymanda, proc vlastne neni poradne mozny spolupracovat s nekterym s gangu, zatimco s fizlama, ktery by meli mit plny ruce prace s vasim hledanim to jde, jaktoze policajti na rozdil od gangsteru u sebe nemaj prakticky nikdy solidni loot(:p), proc ukoly zadava jen vybrana skupinka fixeru...a kde se sakra da koupit toaletni papir:p
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    GANDHI: já to teda rozjel po pár dnech znova, a kupodivu mě to pořád fest baví.. ale až to dojedu tak si dam voraz než se pustim do toho Nomáda..3x po sobě už by to asi bylo fakt divný :)

jinak hele jak tady vyděláváte ty miliony a tak, kromě obchodování s obrazamam za jakej lifepath hrajete? ono to asi spíš bude jenom můj pocit, ale tak nějak mi přijde že teď co jsem to rozehrál za Korpoše tak mam nějak víc peněz, lepší loot a i lepší zbraně..co mi předtim dalo v ACTu 1 docela zabrat, tak teď mi přijde jako brnkačka (nebo třeba něco změnil update, nevím, když jsem tuhle část hrál pvně tak jsem měl jen day1 patch)
    prvně jsem to hrál za Street Kida a za celou hru jsem si vydělal tak max. do 400 000..spíš ještě míň

teď jsem byl s Korpošem prvně v Afterlife a našel jsem tam u stolu Panam jak tam chlastá na samotáře :) a matně mi dochází že jsem jí tam asi potkal i prvně za Street Kida, ale to jsem ještě nevěděl kdo to je tak jsem jí nevěnoval pozornost
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: D1RABBIT: A co se veskrze podobnych quests tyka:

Nepocitam radsi hodiny, co jsem najel ve Forze. Pripadne co lide proparili v Counter Strike, Fortnite, you name it...

To jsou tepvre veskrze podobne quests :-)

Proste kdyz me neco bavi, tak prosim velkou porci techto veskrze podobnych ukolu :-) Ale chapu, ze nekdo od hry hleda porad jiny podnety a nic proti tomu.

Ja chci jezdeni a FPS strilecku, strilecka dobry, jezdeni prosim dopilovat.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    D1RABBIT: Ok, sorry, to z toho poznat nebylo. Jsem myslel ze jsi dalsi clovek, co mi potrebuje rict, ze se u toho nebavim :-))

No ja stejne jako mnozi ostatni jsem akorat videl trailery a ta hra mi dava presne to co jsem podle nich chtel.

Nevim a nebudu hledat co o tom kdo z marketingu kde vypravel.

Myslim ze oproti nekterym dalsim mam tu vyhodu, ze je to obstojna FPS strilecka a ja tak vetsinu misi hraju (a tomu quickhacks, protoze je proste prca, kdyz se nebohy enemy vyhodi do vzduchu vlastnim granatem nebo prostreli makovici vlastni pistoli).

Tohle me vzdycky v GTA mrzelo - strileni tam nebylo ani FPS, ani dobry. A tady toho mam miru vrchovatou.

Jestli ve hre muzu nebo nemuzu jit na tenis... vis jak, to si radsi zajdu v realu :-) Urcite by to tam mohlo bejt pro lidi, co tam tohle chtej, ale me to neomezuje.

Navic to vypada SAKRA DOBRE a to mam ve hrach moc rad :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Jojo, souhlas. Myslel jsem jen ty "wait 1 day" situace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam