• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: do vody jsem za celou hru vlezl trikrat:p 2x kvuli pd hustlu, jednou kvuli Judy a imho tam krom tehle tri prilezitosti nic neni - ovsem jestli je tu nejakej fanatickej potapec/explorer rad se dozvim o objevech:)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GANDHI: Staci si jit zaplavat :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: iirc neplati pokud mas skill vymaxovanej, coz je imho to, oc tu bezi

LAUNCHER: tady si nejsem jistej, jestli se to nelisi u hacku, bejsbolky vs. tranq rounds. protoze v tom prvnim pripade je proste umlatis nonlethal (a ja teda kdyz je pak dodelam dostanu stejne xp za nonlethal jako pak za dorazeni, v tom druhym certvi jak to je - ono je to videt i v nejakym tom videu, ze to ma nejakej jinej rezim, protoze ten capek tam dostava skill expy hlavne za to dorazeni, a proto se to imho hodi na levelovani skillu. Jinak teda assault se mi leveluje v pohode, spis bych chtel videt nekoho, kdo to dojel s 20 athletics nebo engineering:p
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: LAUNCHER: Jinak koho tohle zajima, tak zasadni vec je hrat pri levelovani na "very hard". To ma s prehledem nejvetsi vliv na rust XP.

Obtiznost se da menit dynamicky z menu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RATTKIN: Jsstli spravne chapu otazku, tak nechaji na priste. Kdyz udelas neco "velkeho", dostanes +level a jeste mas rovnou cast splnenou z dalsiho.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jinak bezne bych tohle neresil, JEN KDYZ LEVELUJETE / zrovna konkrétně kvuli necemu konkretnimu nahanite level.

Uzijte si hru s postavou a stylem ktery vas bavi a nereste statistiky.

I na very hard se to da a mate tam i nizsi obtiznosti. Nejakych lvl40 musi stacit k dohrani hry a na to zadny zvlastni postupy uplatnovat imho nemusíte.

Nejtezsi mi prisel ten posledni boxing match, co jsem daval kdysi driv - a to je nepovinny ukol.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Plati pro aktuální verzi, nedivil bych se, kdyby casem exploits ubyvalo.

Uz ted je levelovacich mist vyrazne mene, nez bylo driv.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: To uz jsem odpovidal nize, za znehybneni a pak kill je vzdy vic XP. Nevim jestli 2x, ale vic.

Leveloval jsem postavu na lvl 50, viz screenshot nize. Myslim ze nejvic to leze uspani a pak kill mecem, ale zase to musite chodit az k uspanym, coz trva.

Druha vec je, ze tezsi mi prijde udelat napr. max assault level, nez postavu lvl 50.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: imho neni problem v chapani non lethl, spis je nejasny jak jsou udelaovany xp za "kill" - jestli je to sejmu ho non lethal dostanu pulku, dodelam ho dostanu druhou nebo sejmu ho non lethal dostanu xp, dodelam ho dostanu je podruhy
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Nevim jestli uz nebylo ale HL3 bude!!!!

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    1) Je tam dost non-lethal quick-hacks, kazdy z nich to ma napsano jako prvni vetu v popisu.

2) Je tam mod do oci, ktery vsechny zbrane premeni na non-lethal (ale bere headshot bonus).

3) Overpowered non-lethal zbran je raketomet v pazi a v nem uspavaci rakety.

4) Vsechny zbrane typu palice, obusek atp jsou non-lethal.

5) Je tam (nevyndavaci) mod do zbrani, ale ten jsem vzhledem k vyse napsanemu nikdy nepotreboval.

Body 1 az 4 jsem vyuzil k lovu cyberpsychos v pribehovych misich (mam cca pulku hotovou) a tez jedne zasadni postavy, u ktere je doporuceni ji nezabit. Nikdy zadny problem.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    GANDHI: aah, ok - lvl expy (cyan) dostane clovek i pri uhackovani
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    a btw hacky co delaj dmg, maj vzdycky v popisu uvedeny, jestli jsou lethal nebo nonlethal
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: hmm, tak ani mrtvy auto ani zivy mrtvy jsem nepotkal.

jinak ad xp, jak uz jsem tu nekde psal bily xp jsou skillovy (ostatne je u nich vzdycky napsanou do kteryho skillu jdou a ma teda logiku pokud nekoho skolim non lethal hackem a dostanu quickhack expy a pak ho dodelam pistoli a dostanu handgun expy(i kdyz tyhle skillovy pri dodelani naskocej jen nekdy) - nicmene az po dodelani naskocej cyan expy oznaceny jako "level" za likvidaci nepritele
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GANDHI: Oni zastavej, protoze to neni open-world ale grid. Jakmile opustis sekci gridu, tak pro NCP prestanes existovat :D

Muj oblibenej je, kdyz se ti rozbiji auta, takhle jedu jedu a najednou nic a uz nenastartuji :D Auto je komplet mrtve.

GANDHI: Suicide a Cyberpsychosis are "IRL" eventy., ten bug se tyka toho, kdyz pracujes s lidma v hacking mode. Hodis ping a vycistis cele budoby pomoci short circuit a pak vejdes dovnitr a ti lide porad jsou ve sve animaci :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: o rizeni mi ani nevypravej - vcera jsem si jen tak zkusil, kampak asi jedou ti cinsky soudruhove z mise, kde krades ruskymu fixerovi shard - dokud jsem je sledoval tak nezmizeli, pak se zasekli na jedny uzky krizovatce, kola se jim natacela jakoby chteli odbocovat, ale proste to neslo:p Nicmene sledovat je bylo utrpeni - ano auta umej jet jen dopredu, pruhy menej jen podle predem dany cesty, i na highwayich zcela bezduvodne zastavej a vytvarej umelou zacpu (a kolona se nerozjede, dokud do prvniho v kolone nekdo nedrcne:p) a nedejboze abys nahodou jel kolem prestrelky - to pak ridici vyskakujou z aut:p
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: ja si to pro jistotu zkusim - ale imho short circuit, contagion a overheat cil pouze ochromi, nema hp, ale neni mrtva - a to zcela podle zameru.

jinak relativne snadnej test je, ze kdyz najedes na ochromenou postavu, tak je ten cursor dot cervenej, u mrtvoly modrej. Ponekud definitivnejsi test je, ze zivolam se daj jeste odsekavat koncetiny katanou, mrtvolam uz ne:p
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Pak do toho pridej Target Analysis mod zasazeny do cyberware a hra uz vubec nevi co ma delat :D

Pointa byla, ze dokud si hra mysli pouzivas pistol, tak dostanes bile XP. Ten "lag" v animacich jde prave prerusit strelbou a za to dostanes taky XP :)

Jinak neni to lag bug, ale feature :) Stejne jako to, ze umi ridit jenom dopredu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GANDHI: Nemyslim, ze nemaji zabijet. Rikam ze nezabiji ve hre. Ta mrtvola je porad "ziva"
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: suicide a synapse burnout iirc zabiji. To ze nektery hacky nezabijej je imho feature a da se zhusta vyuzit v pripade, kdy preferovany reseni je naopak cil nezabit (cyberpsychos). A pokud se pamatuju spravne tak v pripade kdy musis nekoho eliminovat, tak pokud ho jen paralyzujes, tak zpravidla dostanes moznost ho odnest do pristavenyho auta.

jinak teda obcas maj obeti drobnej lag, nez lehnou, ale ze by mi chodily, tak to se mi fakt nestalo:p
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam