• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    jj, Panam bug se mi stal taky - presne jak pise VIRIK. A na Susie Q. jsem narazil nahodou azted pri druhym pruchodu, vubec jsem netusil, ze tam sedi:)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Ale teda spíš jsem doufal, že se pochlubí nějaký další prasák dobrým úlovkem...
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    LAUNCHER: Sic to hraju od 15.12. (zdejší klubík je dobrej deníček). Ale jen pár hodin kolem půlnoci, když je čas. Netuším kdy byly patche.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TOMBRIDER: Takhle to bylo od zacatku, nebo az po patches? Casto se o tom pise jako o skoro nehratelne hre na oldgen konzolich, vlastni zkusenost mimo PC nemam...
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    LAUNCHER: Plácám to na PS4pro a teda moc bugu jsem nepotkal. Mám tam teda nahráno ani ne 30h, a jsem asi teprve někde na začátku. A i pád hry jsem zažil jen jedno. A to když se honí ty autonomni taxíky když zblbnou. Tak jsem jednomu skočil na kapotu že se nechám povozit městem. A hra to nějak nedala.. :)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    VIRIK: Samozrejme, ty bugy pochazi ze spatneho designu.Konzole s tim maji pramalo spolecneho/ Tam mozna uvidime casteji glitche fyziky a ukladani objektu - protoze jsou prece jenom limitovane.

Lide jako Launcher hlasi, ze chybi jsou tam, kde on neni. Protoze jeho ego nedovoli uznat, ze udelal chybu s XP bez 10 prispevku o tom jak ostatni jsou hloupy :D
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    není tedy pravda, že PC verze nemá nedodělky (otázka je, zda se jako bug může nazvat něco, co není prostě udělané) co konzolová, obě jsou na tom úplně stejně.

To, co objevím na xbox pak zkusím, na tom samém místě zařvat nebo udělat stejnou věc, i na PC a stane se ta samá věc. Teleport o 200 metrů vedle. Pokud na tom samém místě je zabit nepřítel s nejlepším lootem, zapadne stejně do mapy, pokud člověk umře a nahrává se u té mise s Paman a její pomstou, nahraje se na její místo a prolne s ní a hromady dalších věcí.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    to, že hra hodí hráče na místo Panam je v PC verzi stejně jako v Xbox verzi, zkoušel jsem to v obojím.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TOMBRIDER: Nemam zadnou zkusenost, ale o stavu na konzolich se povidaji legendy. Na PC si tech bugs moc neuzijem, ale take jsou.

K tomu teda porad klasiky - spatny jizdni model, minimapa pri jizde ukazujici zmenu smeru na posledni chvili, chybejici eshops na obleceni...
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    TOMBRIDER: Poradne mu zahraj na nervy Vedrale
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    TOMBRIDER: TOMBRIDER: :-) :-) :-)

Clovece tohle ani nevim kde je a to podle levelu soudim ze ne uplne v nejakych pozdnich misich.

No, toho ani nemam sanci si vsimnout, kdyz akorat kolem proletim s kourici puskou v ruce :-)

Nechapu ani u Silverhanda ani u te pani nahore, jak s temihle ostny mohou zit a sami sebe s tim nezranit :-)

Ale verim tomu, ze kdyby to slo, tak by nekteri lide takhle vypadali :-)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    A konečně nějaký ten rozverný bug.
    Hra mě hodila na místo řidiče. Kde zrovna seděla Panam.
    Takže jsem měl dokonalý simulator Káji Berky, který s kamarádem Alešem Chvojkou. Ovládali ing. Křečka, sedíc v jeho hlavě za očním pozadí.
    Vlastně byl to Bug? Nebo CD Projekt Red jsou fandové Macourkovy tvorby. A byl to tedy easter egg?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Nebo i jiné věci co zaujmou svoji decentností?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Dno na nyxu?
    To jsem se tady ještě nepochlubil že v NightCity fotím nejraději ženské zadky?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RATTKIN: Budu muset mrknout na ty discord channels konkretnich youtubers.

Treba tenhle kluk z YT mi prijde hodne fajn:

ESO - YouTube
    https://www.youtube.com/channel/UCjFztUZFRTDd1HTHxTFIXfQ

Casto dekuje lidem ze sveho Discord Channel a uvadi konkretni IDs, kdo na ktery trik prisel.

Ale nechci prechvalit, zadnou realnou zkusenost s tim nemam. Jen jsem si vsiml viz vyse.
    TOREN
    TOREN --- ---
    RATTKIN: dno na nyxu je nemoderovaná diskuse držitelů zbraní.

..ale mínusy dostal za ten úžasný grafomanský záchvat, kdy tady postuje každou kravinu, na kterou při hře narazí jako kdyby mu bylo 8 a ta poslední dávka už mi fakt nedala. To už si člověk říká, že pistatel něčeho bere moc a nebo málo.

Jinak LAUNCHER je arogantni tlachal, který komukoliv kdo s ním nesouhlasí (a nedejbože dá mínus) dává automaticky doubleignore.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    LAUNCHER: cyberpunk diskuze je na Redditu taky dno.
    většinou jsou na problémy lidi který kromě hraní her a tvorby komplexů nic jiného neumí.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jinak obecne bacha na to co ma s cim vliv, treba Mod Crunch muzete dat max jeden Epic. Dalsi sloty muzete doplnit max rare. Vic epic Crunches se nescita.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: LAUNCHER: RATTKIN: Jak pises pan Gandhi, pokud mame nejakou uroven attribute points, skill points nad tuto uroven se nikam nesetri, ale propadnou.

Jak jsem na to prisel:

Ted jsem se vracel k save game lvl30 neco.

Postava s 13 attribute points v Reflexes.

13 v Assault skill.

Nasledne pro jistotu postrileno par postav s puskou, coz mi casem vydelalo dalsi attribute point.

Ten investovan do reflexes, tedy nasledne 14 attribute points v Reflexes. No a ... Assault skill se po tomto navyseni ani nehnul.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Ach, dekuji za vysvetleni. Hele o tom jsem nevedel a mam snadnou moznost to overit, moment.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam