• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    A konečně nějaký ten rozverný bug.
    Hra mě hodila na místo řidiče. Kde zrovna seděla Panam.
    Takže jsem měl dokonalý simulator Káji Berky, který s kamarádem Alešem Chvojkou. Ovládali ing. Křečka, sedíc v jeho hlavě za očním pozadí.
    Vlastně byl to Bug? Nebo CD Projekt Red jsou fandové Macourkovy tvorby. A byl to tedy easter egg?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Nebo i jiné věci co zaujmou svoji decentností?
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Dno na nyxu?
    To jsem se tady ještě nepochlubil že v NightCity fotím nejraději ženské zadky?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RATTKIN: Budu muset mrknout na ty discord channels konkretnich youtubers.

Treba tenhle kluk z YT mi prijde hodne fajn:

ESO - YouTube
    https://www.youtube.com/channel/UCjFztUZFRTDd1HTHxTFIXfQ

Casto dekuje lidem ze sveho Discord Channel a uvadi konkretni IDs, kdo na ktery trik prisel.

Ale nechci prechvalit, zadnou realnou zkusenost s tim nemam. Jen jsem si vsiml viz vyse.
    TOREN
    TOREN --- ---
    RATTKIN: dno na nyxu je nemoderovaná diskuse držitelů zbraní.

..ale mínusy dostal za ten úžasný grafomanský záchvat, kdy tady postuje každou kravinu, na kterou při hře narazí jako kdyby mu bylo 8 a ta poslední dávka už mi fakt nedala. To už si člověk říká, že pistatel něčeho bere moc a nebo málo.

Jinak LAUNCHER je arogantni tlachal, který komukoliv kdo s ním nesouhlasí (a nedejbože dá mínus) dává automaticky doubleignore.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    LAUNCHER: cyberpunk diskuze je na Redditu taky dno.
    většinou jsou na problémy lidi který kromě hraní her a tvorby komplexů nic jiného neumí.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jinak obecne bacha na to co ma s cim vliv, treba Mod Crunch muzete dat max jeden Epic. Dalsi sloty muzete doplnit max rare. Vic epic Crunches se nescita.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: LAUNCHER: RATTKIN: Jak pises pan Gandhi, pokud mame nejakou uroven attribute points, skill points nad tuto uroven se nikam nesetri, ale propadnou.

Jak jsem na to prisel:

Ted jsem se vracel k save game lvl30 neco.

Postava s 13 attribute points v Reflexes.

13 v Assault skill.

Nasledne pro jistotu postrileno par postav s puskou, coz mi casem vydelalo dalsi attribute point.

Ten investovan do reflexes, tedy nasledne 14 attribute points v Reflexes. No a ... Assault skill se po tomto navyseni ani nehnul.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Ach, dekuji za vysvetleni. Hele o tom jsem nevedel a mam snadnou moznost to overit, moment.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: nn, myslel jsem kdyz mas skill maxlej na max danej atributem - treba handguns mas na 11, protoze mas reflexes na 11. Tak ti do toho skillu proste zadny expy nenatecou dokud nezvednes reflexy, i kdybys strilel pistolkou sebevic - ta hra si proste tyhle pretekly expy nepamatuje. samozrejme, ze pokud budes mit ve zminenem pripade handguns jen 9 a dostanes hafo skill expu najednou tak to poskoci na 10 a expy se prelejou do 11.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: LAUNCHER: LAUNCHER: LAUNCHER: LAUNCHER: ID Toren, ktery tu za celou dobu existence tohoto boardu napsal dva prispevky a ani jeden k tematu, mi na tohle odzhora dolu potreboval dat minusy, bez vysvetleni.

Hele delam na Nyxu do kveru, do fotaku, do PEV atd. Vsechno zminene mi hodne dalo a pisou tu lidi, kteri o tematu mega vi a z mnoha z nich jsou dneska mi IRL kamradi.

Ale muzu rict, ze komunita kolem her, je dno nyxu, bohuzel :-(

Zvazim jestli kolem her prestat psat, protoze tohle nemam zapotrebi a co z toho pro me, ze jo.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    GANDHI: Myslis konkretni skill dovednosti? Ja mam maxly jen crafting myslim, takze s tim nepomuzu.

Jedu jen pusky a quick hacks a nevim jak to delam, ale ani v jednom se neblizim.

Ad uspani - Nize napsane plati urcite pro uspavaci rakety v raketometu + nasledne zabit, na stavajici verzi. Ostatni nemam vyzkouseno.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GANDHI: Par veci jsem nasel, ale vetsinou to byli skriptovane questy.
    Nicmene je to jako Oblivion, staci si jit zaplavat a mas XP :) Ja mam dost stamina, tak se zivim skakanim po strechach
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: do vody jsem za celou hru vlezl trikrat:p 2x kvuli pd hustlu, jednou kvuli Judy a imho tam krom tehle tri prilezitosti nic neni - ovsem jestli je tu nejakej fanatickej potapec/explorer rad se dozvim o objevech:)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GANDHI: Staci si jit zaplavat :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    LAUNCHER: iirc neplati pokud mas skill vymaxovanej, coz je imho to, oc tu bezi

LAUNCHER: tady si nejsem jistej, jestli se to nelisi u hacku, bejsbolky vs. tranq rounds. protoze v tom prvnim pripade je proste umlatis nonlethal (a ja teda kdyz je pak dodelam dostanu stejne xp za nonlethal jako pak za dorazeni, v tom druhym certvi jak to je - ono je to videt i v nejakym tom videu, ze to ma nejakej jinej rezim, protoze ten capek tam dostava skill expy hlavne za to dorazeni, a proto se to imho hodi na levelovani skillu. Jinak teda assault se mi leveluje v pohode, spis bych chtel videt nekoho, kdo to dojel s 20 athletics nebo engineering:p
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: LAUNCHER: Jinak koho tohle zajima, tak zasadni vec je hrat pri levelovani na "very hard". To ma s prehledem nejvetsi vliv na rust XP.

Obtiznost se da menit dynamicky z menu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    RATTKIN: Jsstli spravne chapu otazku, tak nechaji na priste. Kdyz udelas neco "velkeho", dostanes +level a jeste mas rovnou cast splnenou z dalsiho.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Jinak bezne bych tohle neresil, JEN KDYZ LEVELUJETE / zrovna konkrétně kvuli necemu konkretnimu nahanite level.

Uzijte si hru s postavou a stylem ktery vas bavi a nereste statistiky.

I na very hard se to da a mate tam i nizsi obtiznosti. Nejakych lvl40 musi stacit k dohrani hry a na to zadny zvlastni postupy uplatnovat imho nemusíte.

Nejtezsi mi prisel ten posledni boxing match, co jsem daval kdysi driv - a to je nepovinny ukol.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Plati pro aktuální verzi, nedivil bych se, kdyby casem exploits ubyvalo.

Uz ted je levelovacich mist vyrazne mene, nez bylo driv.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam