• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Tak on to hlavne nechtel prekladat z duvodu mnozstvi toho textu...cca 10000 normostranek...to je celkem dost textu :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOM_HOST: ja uz sem to tu psal taky nekolikrat.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    MELDA: zenisek tam rika, ze kdyz tu hru poprvy videl, tak se mu vubec nechtelo to prekladat.. no mel se na to vysrat :) deltujem!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOM_HOST: Aha!!
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TOMBRIDER: Ale neni to poprve co ti to pisu vole :)))
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TOMBRIDER: Funguje ... posli tu fotku v ps treba me ... a u sebe v app si najedes na zpravy a pak stahnes do mobilu ... od tama uz je to easy ne :) ja tak mam druhy US ucet na ktery si to posilam

TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    MELDA: Aha!
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOMBRIDER: ja si na to zalozil nove psn id :-) staci mu pak jakekoliv foto z konzole poslat jako foto a hned mas tu fotku i ty v mobilni apce jako zaznam konverzace chatu :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    STSUNG_NAVANA: V 2077 je spousty aut, ktera "nikdo" neridi, napriklad taxiky. Ostatne, staci si sve auto zavolat pres klavesu V, prijede Ti samo. Neprijde mi to zvlastni ani dneska, natoz v roce 2077...
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    Dneska jsem se trochu pobavil a treba to pobavi i nektere z vas. Bezel jsem k nejblizsimu travel pointu, abych se dostal k dalsimu auto. Na parkovisti jsem tam zahledl auto a dva typky co se ho snazili rozmlatit. Tak jsem vytahl sniperovku, ze je odstrelim pokud jsou to clenove nejakeho gangu. Kdyz me uvideli tak nasedli do auta a prejeli me. A jak to tak byva po prejeti casto skoncim na aute. Tak jsem se sebral a koukam....hele to auto nikdo neridi .

Who's driving?
    https://www.youtube.com/watch?v=-jIbOpQQl04
    CABOWITZ
    CABOWITZ --- ---
    JANOS: vecne, pravdive, demytologizujici, diky... :)
    AVATAR: jsem hlavne anrazil na problem s android appkou, kde se mi objevujou novy videa, ale uz ne screenshoty. Pak se tam zniceho nic objevi a priste tam zas nejsou. haluz...
    TRAGED: zkusim, ja onedrive nepouzivam no :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AVATAR: Vazne? Me to pres onedrive - google photos public share album funguje naprosto v pohode :-]
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    Epesni zazitek to byl. Nejspis moje prvni AAA kterou jsem kdy dohral v dobe vydani.

Libilo se mi, ze pravidla vicemene cti predlohu nebo tabletop byl zcasti jako designbook. Pribeh byl libovej, vcuclo me to podobne, jako kdyz jsem cetl nejakou kultovni zanrovku jako Neuromancera nebo Hardwired.

O hratelnosti bylo napsano uz moc, ale mne to jaoo casualovi vystacilo na cca 100 hodin do dohrani vcetne side questu a gigu. Sbirat vsechna auta nebo maxovat postavu se mi nechtelo a bylo to zbytecny, kdyz jsem na 40. levelu byl temer nesmrtelny technomancer a ne kazdy auto za to stalo.

Pribeh je napsanej skvele a postavy se dobre pamatuji. Libil se mi i buddy progress mezi Johnnym a V. Ta hra se urcite za tu cenu vyplati. Vzhledem k tomu, ze se zacinaji objevovat zkazky o doplneni vystrizenyho obsahu a zalatani bugu.

Bohuzel bugu bylo hlavne ke konci pozehnane, ale jenom kosmetickych, sem tam zapadle auto nebo neco dobre nelicovalo. Horsi bylo, ze u par malych jednohubkovych questu byla hra spatne naskriptovana a povedlo se mi quest rozbit. Load to ale spravil a priste jsem si daval pozor.

K dokonalosti mi bude stacit dodelat AI policajtu, trochu doladit fyziku a jizdni model aut a ozivit obyvatelstvo, aby se to chovalo vic jako GTA. Potom si to budu moc rad poustet klidne kazdej den vecer po praci na mobilu, protoze Night City se povedlo a ma atmosferu vcetne krasnych zakouti. Jenom po dohrani neni moc duvodu se vracet :( Ale verim, ze to v dohledne dobe prijde
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    VIRIK: lore jsem četl, a že by mne ty rozdílné niance šokovali, nebo by mne kdovíjak sralo... Asi nejsem takovej osmiletej nervak (jen Tě cituji :-)). Ta hra je nadprůměrná, stejně jako zaklínač (a není podle knih). Jen mne udivuje, že v klubu o hře máš zapotřebí takového monologu... Ano CDP to posrali, ano uspíšili vydání, ale je to business. I špatná reklama je reklama. Tu hru si užívám se vším co tam potkám.

Tobě přeji ať máš fajn den u her od Ubi nebo Bethesdy ;-)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    AVATAR: Já na to jinak nepřišel jak z PS4 dostat screen, bez šaškování s flashkou. Předtím to šlo aspoň přes PS app, ale co ji "vylepšili" tak to nefunguje...
    TOMBRIDER: jeste na twitter se registrovat... to nedam :D
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    AVATAR: já to trapně sdílím pres Twitter a pak kopíruju dál...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam