• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    TOFI: hele ty garazovy vrata by mozna mohly jit otevrit skrz ten interkom, ale bud jsem nemel nakej prequest, nebo jsem neco prehlidl, ale interkom mi hlasil tusim busy a nic nedelal. Muzes se tam dostat pomoci glitche, sam jsem to nezkousel ;)
    TOFI
    TOFI --- ---
    AVATAR: ano je to u nej, nad dverma je cerveny neon, to se tady myslim resilo ze je to unpowered doors, co s tim, neda se to nijak ?
    AVATAR: sry ne traged, ale launcher ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: to by musely ale bejt dvere s ciselnym zamkem
    TOFI: to je u toho cyberpsycha? locked dvere otevrit nejdou nijak.
    MELDA: sem nelez, imo se uz drobnym spoilerum neda vyhnout, pokud to tu nema chcipnout. A jak pise traged, pokud jsi u judy spal na gauci a nevis, ze je to lesbicka, asi jsi predchozi kapitoly necetl poradne :D

Judy i Panam jsou hrozny naivni / hystericky / nezodpovedny blbky a kdybych se mel rozhodovat podle logiky, nezbalil bych ani jednu :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOFI: Kouknes do pocitace, prectes si mail a natukas tam pin, kterej v tom mailu je :-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    lamu si hlavu nad tim zda je nejaky zpusob jak odemcit takto zacene dvere ?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Hlavne kluci... obcas je fajn nevedet do predu dej kapitoly, nez si tu kapitolu sami prectete... takhle mne to trochu ubira ze zazitku, ale na druhou stranu ja vam rikam, ze ji dostanu :-) mam tajne zbrane, plno drog a kapesnich s chloroformem.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: IMHO pokud mas holku V, tak ji vadit nebude. Zas tak chytra ta hra nebude, jak jsem tu psal v den launche, naklikal jsem si muzskou postavu a teste pred spustenim jsem se asi uklikl a udelal z nej holku v muzskem tele, coz se projevilo na hlase. Takze sanci IMHO porad mas. :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: Tak cesta je... jedna zmena v ini, viz co dava LSDMASACRE nize :-)

Ja na tu zmenu v INI nemel odvahu, byla mi vice sympaticka nez Panam (omlouvam se Panam, ale je to tak), ale to jsem ji nemohl udelat proste :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: V pohode, jak rikam...nekazte mne to... uz mne udelal snidani a nechala prepsat u sebe na gauci :-) Ja vam rikam, ze ji dostanu :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    MELDA: MELDA: Hosi, ani slyset to nemuzu po 180hodinach. Jsem se toho ~"omylem" preposlouchal a az pozde jsem tu hudbu ve hre vypnul. Ale tak za mesic si to zase pusim, to jo :-)
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Sorry jako, ale na ni je to uplne zrejme :-)) Zejmena kdykoliv kdyz mluvi o Evelyn nebo o Maiko :-) Nebo jeji reakce na pokus o lichotku od V :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    LSDMASACRE: Nekaz mne to....!!!! Jeste nejsem tak daleko a nepotrebuju vedet, ze je lesba :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MEDAN: tak to si udělej novou postavu, protože ona prostě péra nerada kdekoliv :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    LSDMASACRE: Já teď v druhým gameplay vytvořil speciálně pro Judy postavu V jako holky s pérem! Není třeba modů. :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Jedna z mych oblibenych.... citim v tom takoveho trochu toho Vangelise... :-)

Paul Leonard-Morgan — Mining Minds / Cyberpunk 2077
    https://www.youtube.com/watch?v=kcgH__ibS5o
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    Chtěli jste randit s Judy? Mod pro Cyberpunk 2077 odemyká novou romanci | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/...i-jste-randit-s-judy-mod-pro-cyberpunk-2077-odemyka-novou-romanci-502487
    btw, cumel jsem vcera pred spanim na naky youtube videa s modama a krome nepouzitelnyho 3rd person pohledu me zaujala minimapa, kde si clovek muze vybrat meritko. Skoda, ze na xboxu si to neomoduju :)
    MELDA: taky to jedu pri praci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam