• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    STSUNG_NAVANA: ono to nemusi bejt nutne vyriznuty - do nektrejch lokaci se da dostat mnohem driv, nez tam jdes plnit nejakou misi, ale casto te to nepusti do cely lokace. V nekterejch lokacich se treba odehrava nejaka ncpd opicarna a az s prislusny street credem se na tom samym miste pak objevi gig, etc
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    achievement se teda da udelat jen s tim kyberwarem a nicim jinym? ja jsem to nejak v noci zkousel metodou cekam az se nekdo naskytne na jednom miste a skocil jsem ze strechy a nejak to nevyslo (privolal jsem na sebe pozornost). zkousel jsem to i dvakrat za sebou, ale prislo mi to, ze to neslo nebo delam neco blbe? double jump by mel stacit ne?

co se ten zavrenych dveri tyka. obcas se jedna o dvere, kde se bude odehravat nejaky ukol. takovych lokaci je tam ale hodne, predpokladam, ze tam bylo mozno vstoupit pred, ale pred vydanim contentu byl cutnut.

btw taky vam enemy zakopavaji o sve padle kamarady?
    Enemy can't avoid a fallen friend
    https://www.youtube.com/watch?v=KWgJk1fXPGI
    MELDA: ja sem nechodil dokud to nevyslo, abych nemel nic vyspoilovanyho, nevim co je na tom divnyho :)

kazdej povazuje za spoilery neco jinyho, ma jinde tu hranici. A zrovna orientace Judy by mela byt jasna kazdymu, kdo prolezl prolog. S takovouhle mirou detailu by muselo byt ve spoileru vsechno, coz mox nedava smysl, aby se komplikoval zivot xx lidem kvuli Meldovi, ne? :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TOFI: hmmm, a mas spusteny vsechny trigerry? ty vrata s neonem vetsinou znacej, ze za nima neco je, ale dost se jich otevira jen v ramci nejakyho questu nebo eventu
    TOFI
    TOFI --- ---
    MELDA: neni tam ciselny zamel ale jen intercom kde kdyz kliknes tak to pise callling a pak nic a hacknout to nejde
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: nope, nevidis - ciselny zamek ma ciselnik a je zpravidla celej cernej
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    AVATAR: Judy mi alespon prijde jako umelkyne (BD), tam jsem ochoten to tolerovat.

U Panam mi ty jeji vylevy, jakozto u paseracky, prijdou zivotu nebezpecne. U jeji profese bych ocekaval schopnost strategicky uvazovat, jestli chce prezit a nejit sedet.

Navic "me being IRL Corpo", na nejake Nomads z badlands nejsem moc zvedavy, sorry.

Ale nevadi nevadi, pochopil jsem ze hraju za V, ne za sebe... a uzil jsem si to naplno a naramne :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: No a ciselny zamek vidim vedle tech dveri na stene....
    TOFI: hele ty garazovy vrata by mozna mohly jit otevrit skrz ten interkom, ale bud jsem nemel nakej prequest, nebo jsem neco prehlidl, ale interkom mi hlasil tusim busy a nic nedelal. Muzes se tam dostat pomoci glitche, sam jsem to nezkousel ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Tak porad se da cokoliv oznacit spoiler tagem ne?? Myslim si, ze to by nezabilo nikoho, ja bych sem v klidu mohl dal chodit a kazdej kdo by chtel dopredu prozradit osobnost jakekoliv osoby, tak by si na ten spoiler kliknul a precetl si to.
    Ale tak je to na kazdym z vas, kdyz proste je pro vas zatezko to oznacit a potrebujete to tady sdelit vsem a to bez ohledu na vsechny ostatni, kteri o to nestoji, tak je to skoda. Ale rict nekomu, at sem nechodi.... ja ti nevim.
    TOFI
    TOFI --- ---
    si rikam zda mi nechybi treba nejaky hacking skill nebo co je na to potreba to overridenout?
    MELDA: pin se da natukat na ciselnej zamek, nikoli do interkomu :)
    TOFI
    TOFI --- ---
    AVATAR: ano je to u nej, nad dverma je cerveny neon, to se tady myslim resilo ze je to unpowered doors, co s tim, neda se to nijak ?
    AVATAR: sry ne traged, ale launcher ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: to by musely ale bejt dvere s ciselnym zamkem
    TOFI: to je u toho cyberpsycha? locked dvere otevrit nejdou nijak.
    MELDA: sem nelez, imo se uz drobnym spoilerum neda vyhnout, pokud to tu nema chcipnout. A jak pise traged, pokud jsi u judy spal na gauci a nevis, ze je to lesbicka, asi jsi predchozi kapitoly necetl poradne :D

Judy i Panam jsou hrozny naivni / hystericky / nezodpovedny blbky a kdybych se mel rozhodovat podle logiky, nezbalil bych ani jednu :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOFI: Kouknes do pocitace, prectes si mail a natukas tam pin, kterej v tom mailu je :-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    lamu si hlavu nad tim zda je nejaky zpusob jak odemcit takto zacene dvere ?
    MELDA
    MELDA --- ---
    Hlavne kluci... obcas je fajn nevedet do predu dej kapitoly, nez si tu kapitolu sami prectete... takhle mne to trochu ubira ze zazitku, ale na druhou stranu ja vam rikam, ze ji dostanu :-) mam tajne zbrane, plno drog a kapesnich s chloroformem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam