• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    MELDA: btw, to s Judy není spoiler, ta je tak moc gay, že by to viděla i slepá Anna Franková
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: V klidu, jen si mne sebral plane nadeje :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MCKIDNEY: nn, myslel jsem to tak, ze jsem treba sel do nejakyho autoservisu protoze jsem tam mel crime report, a pozdejc, kdyz jsem poskocil o par levelu ve street credu mel jsem na tom samym miste zlutej gig. Pripadne vcera jsem si vylootoval to AV parkoviste Arasaky, kam se podivam mnohem pozdeji s Takamurou - a tam je to cca ze 75 procent pristupny, jen do ty centralni budovy to proste cloveka nepusti etc
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    GANDHI: No zatim jsem nenarazil na vedlejsi gig co nejde zacit bez zluteho :) Vetsinou staci proste najit a udelat. Proto porad orezavaji mapu :(

AVATAR: Ono hodne zalezi na tom, kde jsi v pribehu. Vybava na 50 se bude lisit podle toho, kde jsi. Hra ma hodne plot armoru :)

Ja jsem zatim zasekly tady :D (Protoze jsem se vratil zpet do save pred Voodoo Boys)

STSUNG_NAVANA: mam naglitchovanej lvl 50, 3x epickej armor bez modu, perky jen utocny, skilly nevylevleny, very hard obtiznost a evadem to neni, protoze broky chytam, jen mi uberou 5hp. Testovano na moderate gigu. Imo tam maj bug no :)

kazdopadne udelat si godlike postavu je snazsi, nez udelat si chcipaka :)
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    ja mam takovy armor, ze me neprostreli ani rocket launcher. za to kdyz ke me pribehne nekdo s mantis bladeama tak jsem tuhej po dvou ranach. kazdopadne s tim shotgunem je to divny. (me asi dva damage davaj = rozumeno hodne). zadny defensive perky v ty hre snad ani nejsou? nemas treba vysokou evasion (moc jsem teda nezaregistroval jak moc velky to ma vliv)?
    GANDHI: armor mam 170, skilly nemam vylevleny nad 5 zadny. Spis je to levlem 50.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: nemas nejakej brutalni armor - ze by proste dokazal znegovat tu dmg, ktera bude u brokovnic rozpocitana na projektily? nebo nejakou abilitu danou levelem nejakyho skillu?
    STSUNG_NAVANA: jo, jen berserk ti umozni superhero landing, skakat z vejsky bez nej nepratelum nic neudela, ani kdyz jim dopadnes primo na hlavu...

jinak takova haluz - zjistil jsem, ze ac nemam jedinej obrannej perk, z nakyho duvodu me brokovnice nedokazou ublizit. Ostatni zbrane mi umi dat ik, ale brokovnice proste ani prd.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    STSUNG_NAVANA: ono to nemusi bejt nutne vyriznuty - do nektrejch lokaci se da dostat mnohem driv, nez tam jdes plnit nejakou misi, ale casto te to nepusti do cely lokace. V nekterejch lokacich se treba odehrava nejaka ncpd opicarna a az s prislusny street credem se na tom samym miste pak objevi gig, etc
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    achievement se teda da udelat jen s tim kyberwarem a nicim jinym? ja jsem to nejak v noci zkousel metodou cekam az se nekdo naskytne na jednom miste a skocil jsem ze strechy a nejak to nevyslo (privolal jsem na sebe pozornost). zkousel jsem to i dvakrat za sebou, ale prislo mi to, ze to neslo nebo delam neco blbe? double jump by mel stacit ne?

co se ten zavrenych dveri tyka. obcas se jedna o dvere, kde se bude odehravat nejaky ukol. takovych lokaci je tam ale hodne, predpokladam, ze tam bylo mozno vstoupit pred, ale pred vydanim contentu byl cutnut.

btw taky vam enemy zakopavaji o sve padle kamarady?
    Enemy can't avoid a fallen friend
    https://www.youtube.com/watch?v=KWgJk1fXPGI
    MELDA: ja sem nechodil dokud to nevyslo, abych nemel nic vyspoilovanyho, nevim co je na tom divnyho :)

kazdej povazuje za spoilery neco jinyho, ma jinde tu hranici. A zrovna orientace Judy by mela byt jasna kazdymu, kdo prolezl prolog. S takovouhle mirou detailu by muselo byt ve spoileru vsechno, coz mox nedava smysl, aby se komplikoval zivot xx lidem kvuli Meldovi, ne? :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TOFI: hmmm, a mas spusteny vsechny trigerry? ty vrata s neonem vetsinou znacej, ze za nima neco je, ale dost se jich otevira jen v ramci nejakyho questu nebo eventu
    TOFI
    TOFI --- ---
    MELDA: neni tam ciselny zamel ale jen intercom kde kdyz kliknes tak to pise callling a pak nic a hacknout to nejde
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: nope, nevidis - ciselny zamek ma ciselnik a je zpravidla celej cernej
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    AVATAR: Judy mi alespon prijde jako umelkyne (BD), tam jsem ochoten to tolerovat.

U Panam mi ty jeji vylevy, jakozto u paseracky, prijdou zivotu nebezpecne. U jeji profese bych ocekaval schopnost strategicky uvazovat, jestli chce prezit a nejit sedet.

Navic "me being IRL Corpo", na nejake Nomads z badlands nejsem moc zvedavy, sorry.

Ale nevadi nevadi, pochopil jsem ze hraju za V, ne za sebe... a uzil jsem si to naplno a naramne :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: No a ciselny zamek vidim vedle tech dveri na stene....
    TOFI: hele ty garazovy vrata by mozna mohly jit otevrit skrz ten interkom, ale bud jsem nemel nakej prequest, nebo jsem neco prehlidl, ale interkom mi hlasil tusim busy a nic nedelal. Muzes se tam dostat pomoci glitche, sam jsem to nezkousel ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Tak porad se da cokoliv oznacit spoiler tagem ne?? Myslim si, ze to by nezabilo nikoho, ja bych sem v klidu mohl dal chodit a kazdej kdo by chtel dopredu prozradit osobnost jakekoliv osoby, tak by si na ten spoiler kliknul a precetl si to.
    Ale tak je to na kazdym z vas, kdyz proste je pro vas zatezko to oznacit a potrebujete to tady sdelit vsem a to bez ohledu na vsechny ostatni, kteri o to nestoji, tak je to skoda. Ale rict nekomu, at sem nechodi.... ja ti nevim.
    TOFI
    TOFI --- ---
    si rikam zda mi nechybi treba nejaky hacking skill nebo co je na to potreba to overridenout?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam