• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    DOCTOR23: Je to fuk. Většinou ho beztak nevidíš :) Teda pokud nejsi ten typ co rád zapíná zrcadla ;)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: normálňák, žádný tetování, malej pindik...:D
    DOCTOR23: uka :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOCTOR23: masek, brejli a prileb je tam dostatenej vyber:)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    GANDHI: díky, na začátku jsem to odflák, takže teď mám smůlu..:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOCTOR23: postavu jako takovou vzhledove upravovat v prubehu hry uz nejde - co si udelas na startu, to mas celou hru
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    GANDHI: jestli jde upravovat postava i během hraní, nebo jen na začátku při výběru
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOCTOR23: co tim mas na mysli?
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    jsem asi LAMa, ale jde nastavit postavu v průběhu hry?
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    Trochu jsem se prolezl a udelal par fotek...
    https://twitter.com/stsungjp/status/1347344302750511106
    tak jsem nakonec musel restartovat konzoli, abych to prostouch :)

How to superjump in CyberPunk 2077
    http://www.youtube.com/watch?v=uyR4gEtlekk
    STSUNG_NAVANA: jsem to natocil, ale xbox to nak odmita uploadnout :(
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    RICK: posledni job to neni. ale je to point of no return. po setkani s hanako uz se nebudes moct vratit do mesta. po dohrani hry se muzes vratit k tomu savu pred hanako.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    AVATAR: vyzkousim. stava se mi to obcas v combatu a pak se divim proc jsem na druhe strane mapy. vcera jsem se to snazil aplikovat pri skakani po mrakodrapech ale nejak jsem to nepouzil dobre.
    dik za info.

Mam za sebou 140 hodin hrani, 4 endingy. Po kazdem endingu jsem si rikal mozna jeste par hodin a pak s tim skoncim. A misto toho skacu po budovach a rozplacavam se vsude mozne. A plnim zbyle achievementy. Ted pobiham se sandevistanem ci jak se to jmenuje a kereznikovem tak ten posledni achievement snad pujde rychle.

kazdopadne mam taky problem, ze si o tom vsem nemam s kym popovidat, protoze ostatni jsou stale nekde relativne ze zacatku nebo cekaji az to bude fungovat jak ma.
    RICK
    RICK --- ---
    prosím vás, když se mám setkat s Hanako v Embers v misi Nocturne OP55N1.. je to poslední hlavní mise? je tam jakýsik bod návratu, a že všechny nedodělané kšefty nebudou pak dostupné či co.. díky
    AVATAR: hah, takze na superskok do dalky s epic fortified ankles:

jump -> na vrcholu aim -> pri poklesu dodge kereznikov -> jump -> prca :)
    AVATAR: tak po dodgi ve vzduchu muze clovek udelat dalsi superjump. S tim bude jeste sranda :)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    já jsem dostal RTX 3080 teprve tento týden, teď začínám story questy. Doteď jsem se jen plácal kolem otazníků.
    Znám lidi, co pořád čekají na RTX a je jich víc, než těch co mají dohráno, z těch co znám.. ale plno lidí co má hlouběji do kapsy bude zřejmě pirátit.

Plno lidí taky asi čeká na novou konzolu nebo jak se ty krabice od bot jmenují.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    JANOS: nic si z toho nedělej, já to odložil dokud nebude patch a hraju NMS. Je to mnohem lepší (a o něco méně zabugované)
    JANOS
    JANOS --- ---
    MELDA: Ja jsem za pulkou pribehu, 80 hodin, a vcera jsem radeji koukal na 4 hodiny prenosu z US kongresu nez hral Cyberpunk... To o ty hre neco vypovida... (I o me asi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam