• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    AVATAR: Ja bych skoro rekl, ze CORPO je jedina linie co je napsana :D
    MELDA: corpo je imo nejlip napsanej. Zacatek, konec i dialogy. Doporucuju :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TRAGED: No mne spis mrzi, ze furt neco komentujou, misto toho aby sazeli jeden patch za druhym :-) Ja tak nejak stale verim, ze proste to vsechno kolem toho chtej nejak uklidnit, uvest do zapomeni a pak konecne tu hru poradne dodelat.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MELDA: Byt tebou bych se odrazil od "Normally, we don't comment on rumors", nejaky pekny trigger tam byt musi. Navic, nerikaji ze je to kompletni bullshit. "Not true", taky muze znamenat, ze je to pravda jen z casti, a nebo ze nepravda je jen ta cast s Reevsem. ;-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    ATOMSK: Jasny...taky mam v planu to rozjet pak za nejakou street nebo korporatni bitch :-)

A taky mam chut to projet jako nemilosrdny, zkorumpovany, zkurveny bisexualni hovado :-)
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    MELDA: Já se právě těším, až to rozjedu znova opatchovaný nebo s DLC za holku a ten románek si užiju. Docela by mě zajímalo, jestli se ten příběh okolo Judy trochu změní nebo ne.
    MELDA
    MELDA --- ---
    LAUNCHER: Hmm...ted nevim jestli zrovna tohle dementovat bylo idealni :-)

MELDA
    MELDA --- ---
    ATOMSK: :-)

Dneska to zapnu, ale ten nejvetsi moment zklamani jste mne uz tady ustedrili dva dny zpet. Potom co sem nekolikrat ukladal a znovu rozjizdel plno misi s Judy, abych na konci byl vzdy nejspokojenejsi s nasim rozhovorem a s vysledkem mise a s tim, jak spolu flirtujeme a vy mne to uplne znicili, tak uz to nadseni neni takove :-)

ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    MELDA: Tak co? Už? :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOMBRIDER: Ale ma to vliv na to, jak te vnima okoli....takze kdyz si uber sympatak, tak muzes sbalit do postele i lesbu Judy ;-)

forek :-)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    TOMBRIDER: narcis nejsem, takže to přežiju..;)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    DOCTOR23: Je to fuk. Většinou ho beztak nevidíš :) Teda pokud nejsi ten typ co rád zapíná zrcadla ;)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    AVATAR: normálňák, žádný tetování, malej pindik...:D
    DOCTOR23: uka :D
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOCTOR23: masek, brejli a prileb je tam dostatenej vyber:)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    GANDHI: díky, na začátku jsem to odflák, takže teď mám smůlu..:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOCTOR23: postavu jako takovou vzhledove upravovat v prubehu hry uz nejde - co si udelas na startu, to mas celou hru
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    GANDHI: jestli jde upravovat postava i během hraní, nebo jen na začátku při výběru
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    DOCTOR23: co tim mas na mysli?
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    jsem asi LAMa, ale jde nastavit postavu v průběhu hry?
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    Trochu jsem se prolezl a udelal par fotek...
    https://twitter.com/stsungjp/status/1347344302750511106
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam