• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    AVATAR: a neco co by vam fakt utkvelo v pameti, jako ze jo, to je dobre, ze sem nomad a mohl sem rict tohle? mozna je to tim, ze proste me nomadi krome Panam obecne serou, tak to nejak autofiltruju :) mluvil sem o subjektivnim pocitu z toho, ze ty corpo-rat volby mely vetsi dopad na prubeh misi (priklad za vsechny Konpeki Plaza) a ne jen takovy to tlachani, ze se mi styska po nomadeni

street kida hraju ted, tak uvidim
    SALUSA_SECUNDUS: ja teda taky nevim, o cem mluvis. Jo, oproti badass corpo nejsou tak zabavny, ale imo jsou class volby v kazdym main questu a je fuk za co hrajes.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    TOFI: jo? a pamatujes si na neco mimo pep talku s Aldecaldos?
    TOFI
    TOFI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak nevim mam za nomada odehrano 70h a dialogu je tam az az
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    LSDMASACRE: nomad me hodne zklamal.. volby v dialogach minimalni, holt vesnicka boule ve meste, dalo se to cekat :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Aj ja :))
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Mise s Panam byla super! Skoda. ze musim jit spat.
    Jsem z ty hry uplne nadsenej!
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    Dnes jsem se zase prolezl kde to slo...

https://twitter.com/stsungjp/status/1348028755986542592
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    RATTKIN: a podobne jako Elysium prvni pulka super:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ja si vcera daval Hotel Artemis a taky jsem v tom ten Cyberpunk 2077 videl:)

a ve hre pobavily objeveny reference na Terminatora 2 a Ironmana:)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    A kdo má rád Jolandu a Ninju, takže překousne jejich brutální neherectví. Tak není úplně nejhorší Číslo pět žije 3, ehh teda Chappie.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    K tomu Elisium doporučuji District 9, stejný autor, cca stejný svět, ale IMHO lepší příběh
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    ATOMSK: trochu me mrzelo, ze ten film byl takovy dost neuceleny a druha pulka dost vselijaka. protoze potencial to melo hodne dobry :-/
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    co mám teď RTX 3080 tak jde to úplně jiná hra. RTX 3xxx by měla být minimální konfigurace
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    Davam zrovna Elysium poprvy a az me zarazi, kolik si CP2077 bral inspirace od Blomkampa. Od ripperdocs az po miridla na bouchackach. Ona i ta LA favela ma hodne vibe z Pacifiky.

Elysium (2013) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/288738-elysium/prehled/

Kdo neznal stejne jako ja, tak si to urcite uzije
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    STSUNG_NAVANA: už sem začal za nomada... :)
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    LSDMASACRE: nomada, protoze street kid je velmi rychle intro do hry ...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hmm, hmm, ze by napoveda o 1. velke DLC?

Cyberpunk 2077: Trauma Team — CREW
    https://www.obchod.crew.cz/detail/komiks-626721-cyberpunk-2077-trauma-team
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    tohle je best
    End Credits Music | Cyberpunk 2077
    https://www.youtube.com/watch?v=CsnoKc8PKZU&ab_channel=Kimi
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    mám všechny konce. od 10.12. jsem byl s přestávkami jak ve filmu. příběh se všemi konci absolutně dokonalej... mám 215 hodin za sebou. herní zážitek super. takovej Blade Runner na steroidech...

spoilery o konci
    na jednom konci kdy s Panam odjíždíš z města přilítne pták na okno... není to taky odkaz na Blade Runner? vím že už tam jeden easter egg byl.

DLC: doufám v krev a víno :) Arizona čeká :) bral bych 2 hodiny gameplaye o tom jak odstranit čip a následně trochu nový story...

a hrozně mě bavily závěrečný titulky... pokaždý jinak...

zavřeš oči, posloucháš závěřečnou hudbu a čekáš až se v sále rozsvítí světlo a vyhodíš zbytek coly a popcornu. odcházíš z kina a máš ten pocit že si tam něco nechal... ne ten čas, ale něco ze sebe... FUCK CDPR FUCK! díky díky díky..

hrál sem za corpo, co teď mám hodit za lajnu?
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    PSYCHO: To jsem tim chtel rict - mozna je to umysl, mozna je to Maybelline :D
    Zaplat je tam dost, takze nemuzu si odpustit srovnani. Je klidne mozne, ze vsechny 3 meli byt integrovany lepe.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam