• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    Které auto vám nejlépe sedí? Myslím co se týče, jízdy, ovládání a pod?
    Obecně preferuji motorku, jelikož se s ní nejlépe protáhnu všude po městě, ale i tak se občas auto hodí, tak srovnávám zkušenosti...

A našel někdo ve hře "zlaté - legendary" oko (kyberware)?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    Nomad ma taky jeden pidi side quest:p
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    JANOS: můžeš je poslat doprdele i za street kida
    JANOS
    JANOS --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Takovy ten preacher na rohu co povida picoviny o jestirkach co chteli ocipovat obyvatelstvo, tak po 5 incidentech ho chteji 2 nomadi zabit, tak je jako nomad muzes poslat 1 dialogem do prdele. Jinak je musis zastrelit. Boo hoo
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: jo těch "nomad" dialogů je dost málo oproti corpo ale i tak... teď už level 10 a ještě jednou to pak dám za street kid :) tahle hra je epická.. :)
    SALUSA_SECUNDUS: dopad maj stejnej (ehm zadnej), ale vsak pisu, ze to neni tak dobre napsany, jako corpo. Ten je proste nejlepsi.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    AVATAR: a neco co by vam fakt utkvelo v pameti, jako ze jo, to je dobre, ze sem nomad a mohl sem rict tohle? mozna je to tim, ze proste me nomadi krome Panam obecne serou, tak to nejak autofiltruju :) mluvil sem o subjektivnim pocitu z toho, ze ty corpo-rat volby mely vetsi dopad na prubeh misi (priklad za vsechny Konpeki Plaza) a ne jen takovy to tlachani, ze se mi styska po nomadeni

street kida hraju ted, tak uvidim
    SALUSA_SECUNDUS: ja teda taky nevim, o cem mluvis. Jo, oproti badass corpo nejsou tak zabavny, ale imo jsou class volby v kazdym main questu a je fuk za co hrajes.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    TOFI: jo? a pamatujes si na neco mimo pep talku s Aldecaldos?
    TOFI
    TOFI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak nevim mam za nomada odehrano 70h a dialogu je tam az az
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    LSDMASACRE: nomad me hodne zklamal.. volby v dialogach minimalni, holt vesnicka boule ve meste, dalo se to cekat :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Aj ja :))
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Mise s Panam byla super! Skoda. ze musim jit spat.
    Jsem z ty hry uplne nadsenej!
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    Dnes jsem se zase prolezl kde to slo...

https://twitter.com/stsungjp/status/1348028755986542592
    LA_PIOVRA
    LA_PIOVRA --- ---
    RATTKIN: a podobne jako Elysium prvni pulka super:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ja si vcera daval Hotel Artemis a taky jsem v tom ten Cyberpunk 2077 videl:)

a ve hre pobavily objeveny reference na Terminatora 2 a Ironmana:)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    A kdo má rád Jolandu a Ninju, takže překousne jejich brutální neherectví. Tak není úplně nejhorší Číslo pět žije 3, ehh teda Chappie.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    K tomu Elisium doporučuji District 9, stejný autor, cca stejný svět, ale IMHO lepší příběh
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    ATOMSK: trochu me mrzelo, ze ten film byl takovy dost neuceleny a druha pulka dost vselijaka. protoze potencial to melo hodne dobry :-/
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    co mám teď RTX 3080 tak jde to úplně jiná hra. RTX 3xxx by měla být minimální konfigurace
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam