• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MELDA: Nekde v tutorialu si tam strilel z pistole na nadrz a stacila jedna rana :D Pak uz jsem to nikdy nezkousel, ale kdyz to bylo v tutorialu, tak to musi fungovat, ne? :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    PSYCHO: ??? Jedna mirena rana v GTA? Chlapci..o jakym GTA ze to mluvite?? Zacinam si myslelt, ze mate nejaky CyberGTA. Nepocitam, ze tou jednou ranou myslite RPG na komoru. Vetsinou auto vydrzelo az 6 ran mirenych z heavy sniper a to i v pripade, ze clovek miril na pomyslnou nadrz.
    Jinak v CP2077 sem v aute uz zarval asi 3x a to 2x, kdyz mne vybuchlo pod rukama, protoze uz celkem solidne horelo.
    Jinak rozsekat karu jde taky hodne solidne, dokonce tak, ze to auto prestane jet (nemusi vybuchnout).
    MELDA: vsak ten rozdil popisujes. V cp nikdy nedopadnes jinak, nez na kola. Navic je imo v gta ten jizdni model rychlejsi, takze bylo snazsi to nekam naprat. Zatimco v gta jsem na motorku casto nesedl, protoze jsem se nechtel vysekat a chybela ochrana proti utokum (na misi ci heist motorku nevezmes, zejo), v cp autama skoro nejezdim.

Toliko muj pocit, netreba to dal nak nimrat ;)
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Ja se nechci hadat a tebe se nejak dotknout, ale rekl bych ze po nejakych 1200 hodinach v online GTA si myslim, ze muzu zcela objektivne rict, jak bylo tezky/lehky se s motorkou vysekat a moc velkej rozdil oproti CP2077 v tom nevidim. Kdyz si nekde skrtnul, tak te to proste nikam nekatapultovalo, ani kdyz si predvedl 400 metrovej skok z utesu. Proste pokud si dopadl na kola ve smeru jizdy a nekdy ani to nebylo nutny, tak si prezil uplne vsechno a z motorky si jen tak nespadl. Padal si pouze, kdyz si to proste nekam napral, coz je uplne stejny i v CP.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    ATOMSK: Jo, ta tankovitost aut je divna. Znicit auto narazama se mi jeste nepovedlo. Ono i rozstrilet ho je vyzva, kdezto v GTA5 na to staci jedna dobre mirena rana :))
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jako me rizeni v CP2077 bavi a to hodne... fyzika neni asi uplne ok, ale zase na druhou stranu, kdyz mas silnou karu a pri zataceni poradne slapnes na plyn, tak tu karu dostanes spolehlive do driftu, kterej muzes normalne regulovat, coz nejde ani v GTA. Jde jen o to si zvyknout na citlivost zataceni a nebo si to jednoduse predelat a prenastavit.
    Trochu me vadi brzdeni s motorkou, to me prijde takove sci-fi, ale co se tyka jezdeni s autem, tam si nemuzu stezovat a kazdy auto reaguje jinak.
    MELDA: v gta5 opravdu bylo podstatne snazsi se vysekat, nez v cp. Ani jedno teda neni moc realisticky :)
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    MELDA: Aha, to jediný jsem právě nehrál anžto Nvidia se asi nekámoší s Rockstarem a to ho mám i koupený.

AVATAR: Jojo, zažil jsem hry s horší fyzikou, ale mě zrovna to autíčkování ve městě na těhle hrách baví nejvíc. Ono celkově ten jízdní model je takovej všelijakej. Většina aut se dá při dostatečné rychlosti a úhlu "podjet" a auta jsou téměř nezníčitelný. Každé vozidlo tam má výdrž jako tank, na to jsem si taky blbě zvykal.
    JANOS: oproti arch nazare se to blbe ovlada, ma to horsi brzdy a to zrychleni je taky meh :) Dal bych jo az na ctvrty misto.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tady kdyztak maji pekne udelanou databazi...

Cyberpunk 2077 Vehicles Database | Full List of All Cars and Motorcycles in Cyberpunk 2077
    https://www.gamesatlas.com/cyberpunk-2077/vehicles/
    MELDA
    MELDA --- ---
    ATOMSK: Aha.... tak to asi mluvis o nejakym GTA, ktery sem nehral... Ale v GTAV si na motorce mohl delat psi kusy a pokud si to vylozene neposlal na hlavu nebo do neceho nenapalil, tak si z motorky jen tak nespadl.
    ATOMSK: ono to jezdeni v cp2077 je mnohem arkadovejsi, nez v gta. Nesmis jezdit jak priposranej, ale valit to na rolbe pred sebou :)
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    MELDA: No jasný, třeba při přetočení nebo při špatným dopadu. Tam bylo hodně snadný bourat :)
    BOBISKO: coyote je nejobratnejsi, jede 200, zvlada i teren a je malej.

Do mesta je super ta nejdrazsi kara, protoze je to tank, kterej nic nezastavi. Pripadne caliban, kterej je ale obcas az moc rychlej a clovek se sem tam pristihne, ze hraje spis pinball :)

Z motorek je obecne nejlepsi Arch Nazare, Akira motorka je rychlejsi, ale ma horsi ovladatelnost. Kazdopadne dobra ekonomicka volba. Na stejne urovni je pak ta s operatkem, ktera se da ziskat zdarma a bez boje za quest. S toj je sranda, protoze skace jak kobylka a ledacos prejede, misto aby clovek letel pres riditka.
    MELDA
    MELDA --- ---
    ATOMSK: V GTA slo spadnout z motorky jinak nez pri kolizi? Jako ja sem tady sletel z motorky, kdyz mne to nahodne katapultovalo na nejakym spomalovacim prahu :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    BOBISKO: Quadra...nejmocnejsi zvuk ever...slehani plamenu ze zadniho "okna" :-)
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    Hele, nesere vás u motorek, že z nich téměř nejde spadnout? Musíš udělat čelní náraz, aby V. přeletěl přes řídítka. Prostě to už není tolik o skillu jako v GTA.
    JANOS
    JANOS --- ---
    AVATAR: Nahodou, skvely zrychleni, a furt mi to jezdi 150-180 kdyz se nekam presouvam.
    JANOS: to je desny prditko :)
    JANOS
    JANOS --- ---
    Ja jezdim na ty motorce po Jackiem.
    Zlate oko neexistuje.
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    Které auto vám nejlépe sedí? Myslím co se týče, jízdy, ovládání a pod?
    Obecně preferuji motorku, jelikož se s ní nejlépe protáhnu všude po městě, ale i tak se občas auto hodí, tak srovnávám zkušenosti...

A našel někdo ve hře "zlaté - legendary" oko (kyberware)?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam