• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    MEDAN: na screenshotu to neni moc poznat. kazdopadne ten chlap se zvednutyma rukama pred deckem byl DJ. chvili jsem je tam pozoroval tak mi neprislo nic divnyho. hudbu jsem mel a zazitek celkem fajn.

na druhou stranu s patchama se spousta veci zmenila.

BOBISKO: ja si nomada nechavam v zaloze az vyjde update na novy konzole. Doufam, ze ne, protoze u me rogue dopadla bidne :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Tak uz na mne malem spadnul sebevrah..nejdriv rev a pak luxusni pleskanec za zadama.
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---

Zdá se mi to, nebo konec s Panam i Rogue je stejný?

Hah, ta hra je genialni. Unikatni zazitek sity na miru konkretnimu cloveku. Nikdo tu hru nehraje stejne :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    MEDAN: ja tam nemel ani ani hudbu, ani dje, ani to cerveny svetlo. :D
    MEDAN: me tam zas nehrala hudba (respektive hrala, ale desne potichu) :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    STSUNG_NAVANA: fakt? já si tam právě mohl stoupnout, protože tam nikdo nebyl. ale přitom plnej parket lidí... :)

STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    GANDHI: ja mam urovne armoru nebo cehokoliv jineho vycrafteneho odstupnovane. armadillo comon mi dava treba 150 zatimco epic 211. stejne tak je to i se zbranema nebo oblecenim. zakladni hodnota je stejna, ale s kazdym levelem se o neco zvysi.

MEDAN: ja kdyz jsem tam byl tak jsem tam mel DJe i s ochrankou...vyhazovacem.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: iirc je stejne hodnata armoru kterou to dava dana levelem. alespon ja mivam zpravidla stejnou hodnotu na vycraftenejch nehlede na kvalitu - takze kdyz udelam +200 epic, udelam i +200 common
    JANOS
    JANOS --- ---
    DOOMGUY: 5 minut nonstop craftovani aby mi vypadlo prvni fialove armadillo, a protoze jsem nechtel zabit hodinu casu tak jsem si dalsi naglitchoval... uz jdu na finale takze to nejak uz dohraju s tim co mam :)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ZAK: tenhle klub jsem si taky oblíbil. až na jeden malý detail - všiml si někdo, že tam chybí DJ? :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ZAK: kdyz uz se neda chodit do klubu, tak clovek muze zaparit aspon virtualne :)
    ZAK
    ZAK --- ---
    chovani NPC na ulici i jinde neni uplne ok, vim, ale zrovna tahle scena ma neco do sebe, neno to moje video, ale prijde mi to docela verohodny:

Totentanz. The developers did their best.
    https://www.youtube.com/watch?v=931XnPF7qqo
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    JANOS: není lehčí si je prostě vycraftit? Nevím jakej mas level, čím větší tím líp. I s crafting lvl 3 si můžeš ucraftit fialový armadilla. Je tam šance na procnuti u bilejch. Recept dropnes nebo koupíš. Armor stackovani funguje. Potřebuješ jen hadry s hodně sloty. Ideálně 3 ve všem a čtyři v triku a bundě. Armor jde poznat hodně záleží kolik ho máš a jakej máš build. Můžeš hrát od glass canonu, kde znamená, že tě nedají na jednu ránu po něco tanky kde jseš imunní na střelbu. Za sebe doporučuju cold blood tree. Je to pěknej support tree vhodnej do spousty buildů a je tam třeba + 100% Armor increase. A lvl 20 perk je imo nejlepší ve hře. Mám v něm asi 70+ perk, bodů, takže pridava nesmyslnej crit chance a crit dmg a ten se hodí vždy :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    JANOS: Takovych “zacatecnickych” rad potrebuju vic :) neni to nekde sepsane nejak pro blbce?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    AVATAR: whatever - je to v tomhle videu cca kolem 12. minuty
    GANDHI: blbost, pokud nejsou zduplikovany, normalne se epicky stackujou. Mas pak treba 5k armoru.
    JANOS: nesmutni a kup si nezglitchovany :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam