• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    JANOS: mas street cred 50? jinak ty auta neuvidis.
    JANOS
    JANOS --- ---
    Ja po 80 hodinach dohrano, videl jsem 3 konce a odlozil.
    Chtel jsem aspon ziskat trofej za vsechny auta, dokud umim glitchovat penize, ale 2 auta se mi nespawnli na mape! Takze je nemam jak ziskat, jezdil jsem po danych lokacich hodinu, nikdo me nekontaktoval.

Takze pockam na complete edition a DLC a pak to dam za holku a dokoncim to s Judy (ehm)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Ja to dal ted k ledu, cekam na patch. Pry by mohl byt tento tyden :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Jojo, je to tak.. Vlastne po vycisteni mapy ti tam musi zustat jen bile ikonky a modre travelpointy.

MELDA: ty ale nejsou na mape, takze dobry!
    MELDA
    MELDA --- ---
    ATOMSK: Jen teda se tam na mape nahodne generujou ty (modla policejni hvezda) nahodne zlociny.
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    DOOMGUY:
    SALUSA_SECUNDUS:

ok, challenge accepted :) díky
    ATOMSK: da :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    ATOMSK: 50 street cred je max pak uz nic nepribejva

Ja sem prvni korpopruchod koncil na lvl 29 a bylo mi divny proc mi to tolik nejde a furt chcipam :) zase sem ale uz nutne potreboval vedet jak to dopadne, protoze ten pribeh se fakt hodne povedl
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    ATOMSK: da
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    Dá se vůbec mapa úplně vyčistit? Nějak v průběhu midgame jsem hodne grindoval kvůil penězům ty modrý přestřelky s gangy a s přibývajícím street levelem mi přišlo, že neubývají.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Jako docela jsem spechal, ale udelal jsem vetsinu tech "hlavnich vedlejsich" questu a skoro vsude jsem jezdil autem nebo pesky - jen zcela vyjimecne metrem.
    MELDA
    MELDA --- ---
    Ty kraso, ja v tom mam 120hodin, mapu procistenou max z poloviny a v pribehu sem v 3/4.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tak jsem to vcera dohral na normal, 38 hodin, korporatnik. Moc se mi to libilo, dam si to znova a jinak!
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    STSUNG_NAVANA:
    Hmmm, ten Jackie mne tam překvapil. U mne se neukázal. Na jakou jsi to jel obtížnost, překvapilo mne jak málo ti ubírají životů, A to myslím, že redukce dmg a armor mám docela vysoko, ale close combatanti a většina ostatních mne dostali na dvě rány. Jak odcházela relikvie a HP se trvale snižovaly tak už sem věděl, že dvě silné rány ani nedám...
    Na druhou stranu Smashera jsi kydlil neuvěřitelně dlouho. Jaký máš násobič Head shotu a critikal DMG? Jelikož já s nim byl hotov během 15 vteřin, plus chvilka na rozhodnutí co s ním...
    MELDA
    MELDA --- ---
    A celkem me prekvapilo, ze i kdyz v tehle oblasti patrne zadna akce a zadny dej se odehravat nebude (nevim) tak si tam s tim docela pohrali a doplnili to i atmosferickou hudbou a zvuky. Za me palec nahoru :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA: Jo jen sem chtel dodat, ze kdyz sem se dostal do tehle zakazane oblasti, tak na mne dychla krasna atmosfera Tarkovského Stalekra.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Ja doted krome Badlands nevim co je co :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---

nejoblibenejsi district

14 hlasy od 14 respondentů

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam