• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    BOBISKO
    BOBISKO --- ---
    STSUNG_NAVANA:
    Hmmm, ten Jackie mne tam překvapil. U mne se neukázal. Na jakou jsi to jel obtížnost, překvapilo mne jak málo ti ubírají životů, A to myslím, že redukce dmg a armor mám docela vysoko, ale close combatanti a většina ostatních mne dostali na dvě rány. Jak odcházela relikvie a HP se trvale snižovaly tak už sem věděl, že dvě silné rány ani nedám...
    Na druhou stranu Smashera jsi kydlil neuvěřitelně dlouho. Jaký máš násobič Head shotu a critikal DMG? Jelikož já s nim byl hotov během 15 vteřin, plus chvilka na rozhodnutí co s ním...
    MELDA
    MELDA --- ---
    A celkem me prekvapilo, ze i kdyz v tehle oblasti patrne zadna akce a zadny dej se odehravat nebude (nevim) tak si tam s tim docela pohrali a doplnili to i atmosferickou hudbou a zvuky. Za me palec nahoru :-)
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA: Jo jen sem chtel dodat, ze kdyz sem se dostal do tehle zakazane oblasti, tak na mne dychla krasna atmosfera Tarkovského Stalekra.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Ja doted krome Badlands nevim co je co :D
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---

nejoblibenejsi district

14 hlasy od 14 respondentů

STSUNG_NAVANA
      STSUNG_NAVANA --- ---
      kdyby se nahodou chtel nekdo podivat jak vypada secret ending mise tak jsem to nakonec odehral. (jestli zvazujete kvuli tomu zacit novou hru a tak. zacina to priblizne na 23 minute)

[Cyberpunk 2077] The secret ending - New Dawn Fades route
      https://www.youtube.com/watch?v=-LGGABIE0wY
      SALUSA_SECUNDUS
      SALUSA_SECUNDUS --- ---
      nektery detaily jsou strasidelny :)

ATOMSK
      ATOMSK --- ---
      PSYCHO: potvrzuju, nahodou jsem to auto nasel vcera taky. Moc prijemny bonus :)
      VIRIK
      VIRIK --- ---
      TRAGED: takže hru vám doděláme až za rok a nenápadně převeená odpovědnost na testery, který si "těch věcí nevšimli".

Ono to při důkladném poslechu rozhodně nezní tak pozitivně, ani odpovědně, jak se to tváří.
      PSYCHO: tak tos mel nehorazny stesti :D
      PSYCHO
      PSYCHO --- ---
      PENTAFEKTEK: Tyhle nahodne objeveny veci jsou bozi.
      Furt jsem se tesil az budu moct koupit Caliburna (ackoli nejradsi s tejne jezdim se Shion) a jedu si takhle do mesta od Panam, cestou najdu auto v kontejneru, nastoupim a bum, mam vlastniho Caliburna.

Zadny guidy nectu, takze mne to fakt potesilo :)
      PENTAFEKTEK
      PENTAFEKTEK --- ---
      jj Peralez byl super quest..ten se mi taky líbil

pořád mě ta hra překvapuje, už jsem si říkal že krom pár posledních ncpd úkolů už je asi hotovo, najednou hovor od Blue Moon z Prcinek a bum quest...pak otevřu náhodně najitou garáž a bum quest a za odměnu parádní motorka.. si říkám kolik tam asi takhle skrytejch questů který nikdy nenajdu ještě tak je
      STSUNG_NAVANA
      STSUNG_NAVANA --- ---
      LEDOFREDO: souhlasim s tebou. Jsem rad, ze jsem Randyho zachranil.
      kdyz opominu vsechny romance, ktere jsou propracovane opravdu dobre tak by to bylo zjistovani info pro peraleze. tam me ale mrzi, ze to nijak neskonci.
      PSYCHO
      PSYCHO --- ---
      LEDOFREDO: Ten se mi fakt libil!
      LEDOFREDO
      LEDOFREDO --- ---
      Jakej quest se vam libil nejvic mimo hlavni linku? Za me Hunt jak Rivierovi pomahate najit toho synovce.. fakt atmosfera ze by se dala krájet, jedinej quest ve kterym sem si uzival i prochazeni psychovizi, jinak me hrozne serou :)
      STSUNG_NAVANA
      STSUNG_NAVANA --- ---
      BOBISKO: na co se presne ptas? na to jak holky dopadnou nebo jaka je jejich endingova linie? ending je ruzny. jako, ze kazdy kdo vbehne do arasaka tower ma ruzny zpusob jak se tam dostat. a nekteri pri tom muzou zemrit. zrovna panam ending je jiny nez ty ostatni, ale podle toho jak se rozhodnes co udelat s telem to muze skoncit tak, ze rogue linie a panam linie bude mit stejny konec (endingu)
      LSDMASACRE
      LSDMASACRE --- ---
      STSUNG_NAVANA: dobrý atmo z toho screenu jde :)
      STSUNG_NAVANA
      STSUNG_NAVANA --- ---
      MEDAN: na screenshotu to neni moc poznat. kazdopadne ten chlap se zvednutyma rukama pred deckem byl DJ. chvili jsem je tam pozoroval tak mi neprislo nic divnyho. hudbu jsem mel a zazitek celkem fajn.

na druhou stranu s patchama se spousta veci zmenila.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam