• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: tak to by to nebylo to spravne RTX, kdyby to neodrazelo :-)
    JANOS
    JANOS --- ---
    ANONYMCZE: Ryzen 3600, RTX 3080, 16GB, 4k ultra RTSS
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA:
    :p myslim, ze rozdil v odrazu od hladiny a od povrchu pokrytyho ropou je vic nez patrny a rozhodne to nevypada jako louze do kopce:p
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    ANONYMCZE: i5-7600, 8GB, GTX 1660
    1920x1080 Ultra + static fidelityfx - 49 fps
    2560x1440 Ultra + static fidelityfx - 34 fps
    MELDA
    MELDA --- ---
    Zase nejake to cteni...

Cyberpunk 2077 – jak je to s přesčasy, falešným E3 demem a tvrdohlavostí vedení? | GAMES.CZ
    https://games.tiscali.cz/...183?fbclid=IwAR09LyqpIGBhUy-h5xJVRCwmPf9zzBk-GRzLKT6oFm3V9yjOE46TFpIPyWU
    MELDA
    MELDA --- ---
    ANONYMCZE: Hraju to na cerne krabici v cene tve GTX 1080 a v pohode :-)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    ANONYMCZE: R3900X/64GB/Rad VII na High bez RTX v 3440x1440
    Ted cekam az mi prijde 3060ti a uvidime jak to pobezi s ni :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: :-)

Tak videl si ropu nekdy?? Jak uplne bez vetsiho problemu ulpi i na kameni??
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: ano, kreativni interpretaci se da dat smysl uplne vsemu:p
    MELDA
    MELDA --- ---
    To propadle patro mne dost bralo :-)

MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Ale jak rikam, kdyz na to kouknes tak, ze to je byvale ropne pole, ktere uz nefunguje, jsou tam popraskane roury a mazlava ropa vsude, tak muzou byt i "leskly" kopce :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: njn, jednou to bude krásná hra, ale zatím je to ošklivé nedomrdlé nemluvně, které bude potřebovat vyrůst. A nějaké to množství plastických operací, teda.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KID_MCHUTT: :p

v tomhle ohledu je vybornej ten demolition okruh pred arasaka tower, kde z nejakyho nepochopitelnyho duvodu neodpovidaj AI trasy aut pruhum na silnici a tak auta pri jizde z najezdu to v pohode berou skrz mantinely a hromadne explodujou:p Vubec ta oblast kolem je taky imho jedna z nejnedotazenejsich a pusobi dojmem, ze se na posledni chvili strasne orezavala - viz pomerne neumele zablokovany budovy dalsich korporaci
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak zde jeste trocha toho artu odeme... hodne me to bavi si tam s tim hrat, kdyz neco potkam co me zaujme.

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: co čekáš od early accessu. Buď rád, že ho máš a nedržkuj.
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Jako jo no..ja to teda nevnimal jako louze, ale jako ropou a olejem nasakly bahno a blato, takze sem s tema lesklejma kopcema nemel problem :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: tusim, ze se sem jednou nebo dvakrat v ramci sidequestu kouknes - nicmene je to strasna potemkinova vesnice - jestli je nejakej flakmapy uplne prazdnej je to tenhle - neni tu lautr nic, i ty baraky jsou jen rozsypany hruby prefaby bez nejakejch detailu - proste nuda nuda sed sed:) a koneckoncu to, ze je to sity horkou jehlou dokazuje i ten hnidopisskej detail, ze maj velmi solidne udelanej matros na povrch terenu (s tema louzema) namapovanej na zvlnenej teren - takze tam jsou krasny velky louze do kopce a z kopce:p - je to videt na tom tvym prvnim screenu odsud:)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STSUNG_NAVANA: v linku je tecka navic.. ale obrazky pekny!

ja pridam taky jeden, ktery jeden kamos pojmenoval "dva extravagantni krejci na cigaretove pauze" :)

STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    ad smasher. zabijel jsem ho 5.5 minuty, protoze jsem se dost bal tech raket. ty me totiz dost predtim trapily. ale co kdybych ho chtel zabit rychleji tak jsem tech svych 28 perk pointu narval do tech zbrani a nejakyho head shot multiplikatoru^_^.

me nejvic zabijel oda....mantis blady ja fakt nerad.

BTW tady jedna luxusni mrtvola z konpeki plaza...a jedna fotka z Arasaka Tower. kdyby nahodou chtel nekdo kouknout na moje screenshoty (je jich hodne) tak zde. kdo nechce spoilery at nekouka.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam