• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    To propadle patro mne dost bralo :-)

MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Ale jak rikam, kdyz na to kouknes tak, ze to je byvale ropne pole, ktere uz nefunguje, jsou tam popraskane roury a mazlava ropa vsude, tak muzou byt i "leskly" kopce :-)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: njn, jednou to bude krásná hra, ale zatím je to ošklivé nedomrdlé nemluvně, které bude potřebovat vyrůst. A nějaké to množství plastických operací, teda.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KID_MCHUTT: :p

v tomhle ohledu je vybornej ten demolition okruh pred arasaka tower, kde z nejakyho nepochopitelnyho duvodu neodpovidaj AI trasy aut pruhum na silnici a tak auta pri jizde z najezdu to v pohode berou skrz mantinely a hromadne explodujou:p Vubec ta oblast kolem je taky imho jedna z nejnedotazenejsich a pusobi dojmem, ze se na posledni chvili strasne orezavala - viz pomerne neumele zablokovany budovy dalsich korporaci
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jinak zde jeste trocha toho artu odeme... hodne me to bavi si tam s tim hrat, kdyz neco potkam co me zaujme.

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    GANDHI: co čekáš od early accessu. Buď rád, že ho máš a nedržkuj.
    MELDA
    MELDA --- ---
    GANDHI: Jako jo no..ja to teda nevnimal jako louze, ale jako ropou a olejem nasakly bahno a blato, takze sem s tema lesklejma kopcema nemel problem :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MELDA: tusim, ze se sem jednou nebo dvakrat v ramci sidequestu kouknes - nicmene je to strasna potemkinova vesnice - jestli je nejakej flakmapy uplne prazdnej je to tenhle - neni tu lautr nic, i ty baraky jsou jen rozsypany hruby prefaby bez nejakejch detailu - proste nuda nuda sed sed:) a koneckoncu to, ze je to sity horkou jehlou dokazuje i ten hnidopisskej detail, ze maj velmi solidne udelanej matros na povrch terenu (s tema louzema) namapovanej na zvlnenej teren - takze tam jsou krasny velky louze do kopce a z kopce:p - je to videt na tom tvym prvnim screenu odsud:)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    STSUNG_NAVANA: v linku je tecka navic.. ale obrazky pekny!

ja pridam taky jeden, ktery jeden kamos pojmenoval "dva extravagantni krejci na cigaretove pauze" :)

STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    ad smasher. zabijel jsem ho 5.5 minuty, protoze jsem se dost bal tech raket. ty me totiz dost predtim trapily. ale co kdybych ho chtel zabit rychleji tak jsem tech svych 28 perk pointu narval do tech zbrani a nejakyho head shot multiplikatoru^_^.

me nejvic zabijel oda....mantis blady ja fakt nerad.

BTW tady jedna luxusni mrtvola z konpeki plaza...a jedna fotka z Arasaka Tower. kdyby nahodou chtel nekdo kouknout na moje screenshoty (je jich hodne) tak zde. kdo nechce spoilery at nekouka.

LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    je pravda, že těžší bossfight byl na začátku s Roycem oproti Smasherovi. tvl živoucí legenda Adam Smasher a já ho dvakrát zkratuju a lehne?
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    JANOS: me to trvalo 3 zasobniky ze smg, kdyby na 21% health nebylo naskriptovany ze ma neco vypravet a bejt u toho nesmrtelnej, tak by bejval stacil jeden zasobnik a short circuit :)
    JANOS
    JANOS --- ---
    STSUNG_NAVANA: Ja ho strilel snad 5 minut sniperkou skrz prekazky nez lehnul.
    JANOS
    JANOS --- ---
    STSUNG_NAVANA: Ano, a ty 2 co mi chybi vyzaduji SC kolem 20-30. Nejsou to ani zdaleka ty nejdrazsi, ty uz mam ...
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    JANOS: mas street cred 50? jinak ty auta neuvidis.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    BOBISKO:
    Tak to jsem netusil, ze Jackie se muze neukazat...hm. Pohrbival jsi ho? Jel jsem na hard. Close combatanti me na dve rany zabiji, kdyz jsou po sobe. stejne me tak zabiji jeden az dva granaty. nebo overheat. Zurive jsem zdrhal od bladeaku, protoze ty me pak s nizsima HPckama zabiji na jednu ranu. Redukci damage mam zadnou (resp tu zakladni plus 1). Armor 4300 nebo tak neco. Mam vsak regeneraci, takze za normalnich okolnosti (mimo ending) mi zbrane jako SMGcka nedavaji damage zadny. Treba ten turret v arasaka tower me malem zabil a to je obvykle neco co ignoruju uplne (turret nezajem. muzou do me strilet 4 a nic).
    co se zbrani tyce. se sniperovkou mam dps 1618. nasobic headshotu 4.1 a critical chance 97% (crit damage 210%). s tou zbrani co jsem strilel do smashera je to o dost horsi. DPS 1116. 19% crit change, 1.57 head shot damage.
    kdyz si vezmu, ze smasher dostaval 5 mistny damage z poisonu a ja jsem mu daval 2-3 mistny damage kulkama....no nic moc. lol. nebyl poisonu asi bych na nej cumel jeste o dost dele.
    nemam zadny perky jak na sniperovku ani assault rifle. reflexy mam ale 12. to, ze jsem daval nejaky damage je asi vesmes pozitivum. lol. normalne mam head shot damage treba 160k. takze mezi normalnim encounterem a endingem byl ve skutecnosti dost velky rozdil. i damage sem dostaval xkrat vic. i kdyz to muze vypadat jako 'skoro nic'.
    kdyz jsem zabijel smashera na 24 levelu tak jsem ho kloval HOOOODNE dlouho. ale na to jsem expert.

JANOS
    JANOS --- ---
    Ja po 80 hodinach dohrano, videl jsem 3 konce a odlozil.
    Chtel jsem aspon ziskat trofej za vsechny auta, dokud umim glitchovat penize, ale 2 auta se mi nespawnli na mape! Takze je nemam jak ziskat, jezdil jsem po danych lokacich hodinu, nikdo me nekontaktoval.

Takze pockam na complete edition a DLC a pak to dam za holku a dokoncim to s Judy (ehm)
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Ja to dal ted k ledu, cekam na patch. Pry by mohl byt tento tyden :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Jojo, je to tak.. Vlastne po vycisteni mapy ti tam musi zustat jen bile ikonky a modre travelpointy.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam