• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    JSPARTRE: pokud je k dispozici aspon trochu slusnej internet, pak je ekonomicky nejvyhodnejsi stadia - zdarma. Aspon prvni mesic, ale on cp na vic casu ani neni :)

Na xsx za 14k to beha dost slusne, urcite lepe, nez na pc za 25k.

Komponenty neporadim, sry.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    JSPARTRE: Pockat na PS5 (neni skladem afaik)

Na PC... hm, nejakej Ryzen 5600X (nejsou skladem afaik), B550 desku, 32GB@3600MHz (2x16 GB), RTX 3060 ti (nejsou skladem afaik), Samsung 980Pro 512GB (nejsou skladem afaik), nejakej 750W/850W corsair zdroj (nejsou skladem afaik), case.

Jak vidis, muzes si koupit desku, ramku, case a mozna zdroj. Vsechno ostatni je tezce nedostatkovy zbozi. Jen ty RTX 3060ti za posledni dva tydny v preorderech zdrazily i o 30% a ceka se na ne pres mesic.

Jedina sance jak nejakou takovou sestavu sehnat je vetsinou koupit rovnou prebuild.

Hodne stesti.
    (To PC odhaduju, ze by mohlo kolem tech 25k byt, ale spis drazsi, napsal jsem co ted ja povazuju za minimum na hrani v 1440p aby se tomu dalo rikat delo aspon trochu)
    JSPARTRE
    JSPARTRE --- ---
    Mám tu pozadavek na "Cyperpunk herní dělo" do 25.tis :) neni už někde link , na optimalizovany HW pro socky?
    díky
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    Odpadlo z Cyberpunku 2077. Sliby vývojářů, které se do hry nedostaly - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...ky_srp#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=bonusweb&utm_content=main
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    MEDAN: Mrdedith Stout... ještě že v animaci nebylo vidět jaký komba má ta její zbraň
    TOFI
    TOFI --- ---
    Gabe Newell o Cyberpunk 2077: Brilantní dílo, které spoustu hráčů velmi uspokojilo • Eurogamer.cz
    https://www.eurogamer.cz/...ewell-o-cyberpunk-2077-brilantni-dilo-ktere-spoustu-hra-velmi-uspokojilo
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    PSYCHO:
    MELDA: za me nejvic Meredith Stout :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOFI: Jeste ze jsme udelali 12tku, takze cena byla jen o fous vyssi P:-)
    TOFI
    TOFI --- ---
    Zlevnění Cyberpunk 2077 a potvrzení odkladu DLC • Eurogamer.cz
    https://www.eurogamer.cz/articles/2021-01-20-zlevnni-cyberpunk-2077-a-potvrzeni-odkladu-dlc
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Ja hral do 5 rano a v 9 jsem vstaval ... zase :)
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    takže vyndat ovladače z koše a hraje se dál :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    jo, mám Xbox i PC verzi, děje se to všude, klid.
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    DOCTOR23: Hele, tyhle bugy mi to dela na PC verzi pri vystupování z auta. Takže to není úplně platformovej problém. Já jsem si říkal zase, že to je problém mýho bluetooth ovladače.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOM_HOST: V PS klubu se uz ovsem taktez nekdo zminoval, ze DualSense ma drift problem. Ale je mozne, ze to cele prameni z CP. I kdyz videa co dohledas na netu jsou i z Destiny ci Sackboye.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TRAGED: ja prave v tlou2 jsem nic takoveho nepozoroval ... tak me nestras :))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOM_HOST: A vypada to, ze je to CP problem. Tak snad mame stesti: DOCTOR23:
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TRAGED: to jsem si prave v duchu pral aby to bylo cyberpunkem a ne dualsensem ... takze fuck? :/
    MELDA
    MELDA --- ---
    Stejne nejlepsi pichani je s loutkou :-)
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    PSYCHO: obě sou dobrý
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TRAGED: Vsichni posrany z Panam a mezitim pro mne zatim asi nejvic top Judy. Vazne se tesim az to dohraju a pak rozjedu za zenskou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam