• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    dotaz pro hráče na PS4, taky vám v některých případech pořád ujíždí kurzor? nevím jak to popsat, ale v některých situacích, třeba při rozhovorech, zoomuje kurzor pořád blíž k postavě..
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    včera mi při procházce po centru spadnul k nohám sebevrah z výškové budovy.. :)
    FIONOR
    FIONOR --- ---
    concept art

GANDHI
    GANDHI --- ---
    STSUNG_NAVANA: heh, ja ted vygooglil, ze je tam na to specialni sidejob, kterej ti da nejaky npc pobliz. Ja na to narazil nahodou a proste jsem si ji opravil a svezl se.

zkousel jsem se dostat na ferris wheel, ale tam me to odmrstilo do hajzlu a zabilo:p
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    GANDHI: kdyz jsem tam byl prozkoumat drahu blize tak jsem byl zklamany, ze se na ni neda proste vylezt. ale pak na druhou stranu jizda s johnnym fajn.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, furt neco novyho - no schvalne - kdo z vas se svezl v pacifice na horsky draze?:)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    heh, tak jsem akorat v Pacifice nasel KickAsse:)
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    MELDA: jo. jde to.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JANOS: jj, presne to jsem mel na mysli
    JANOS
    JANOS --- ---
    TOMBRIDER: Ja nasel jeskyni kde si Tony Stark postavil Iron Man suit :)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    GANDHI: Já zas potkal dva rozsekany černochy s motorkou u železničního tunelu. A mám za to že to je odkaz na GTA a jeden úkol kdy se na motorce honil vlak a byla to strašná rozsekávka :))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TOMBRIDER: to imho L_S mysli tim fluffem:) A to, ze tam neni primo napsano Batman je spis kvuli kopyrajtu apodobnejm vecem, obdobne jako u tuny dalsich easter eggu - namatkou Scorpion od Aldecados se jmenuje podle Scorpia z Mortal Kombatu, nicmene ve hre je action figure Scorpia z KO Combatu etc.

btw nedavno jsem nasel v Badlands Ironmana (teda ne primo jeho, ale reference byla vic nez jasna)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    LORD_SHAPER: jo, v kontejneru je i deník jasně psanej batmanem... Teda ono tam není vysloveně slovo batman. Přece by se takhle trapně neprofláknul...
    Neřeknu co, ať si to každý počte sám ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    L4MA: pfft - nepoznas lowrider?:p
    L4MA
    L4MA --- ---
    PSYCHO: jak je to zapadly v podlaze i na ty Wiki. :D
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    LORD_SHAPER: koukam na to, podle wiki je to fakt odkaz na Batmana :)
    The player can enter the car to permanently add it to their inventory. The shard "Read this every day. Never give up. Remember your purpose." inside the container contains the manifesto of "Murk Man", a reference to the Batman franchise.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PSYCHO: ten fluff v tom kontejneru mě přišel jako odkaz na batmana, i když knight rider by taky mohl
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Caliburn je spise neco mezi Veyronem a Knight Riderem, ne? :)
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TOMBRIDER: Pockej, Batmanovym autem myslis ten cernej Caliburn? :D
    viz. PSYCHO

:D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MELDA: To beztak udělá nějakej glitch, kdy se postava zasekne v T-Pose. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam