• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    ROBIN_SNNS: doublejump je jen rare, epic superjump leda kdybys nahrala starej load :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ROBIN_SNNS: epic ma ten slizoun Fingers
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Věděl by někdo, kde se dá najít epic a legendary cyberware pro nohy?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MELDA: na pc se nic nezměnilo...
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jako ten patch..ehm. Hejba se to rychleji, ale chyb tam mam vic nez kdy predtim.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    ROBIN_SNNS: Zatim mi tu hru dodrbal snad jeste vic :D Treba porovnani hodnot predmetu nefunguje vubec.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    TRAGED: jo, standardizovany to je :) https://www.nvidia.com/en-us/data-center/graphics-cards-for-virtualization/

co jsem si to procital, tak Nvidia backend je jeste schovanej za AWS sluzbama (route53, elastic load balancer..), cimz padem je tam hodne promennych, jak to bude v dany moment rychly/pomaly

patch teda stoji za vyliz prdel, oprava bugu, ktery se mi jeste nestaly a jinak je to vsechno pri starym... trosku ztracim nadeji v happy end..
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Update 1.1 je venku. Dle očekávání především bugfixy.
    Patch 1.1 - Cyberpunk 2077 — from the creators of The Witcher 3: Wild Hunt
    https://www.cyberpunk.net/en/news/37373/patch-1-1
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    TRAGED: Neřekl bych, poznám to už podle načítacího baru jak leze rychle. To není ovlivněno trasou, ale silou té mašiny.
    ZAK
    ZAK --- ---
    GANDHI: no i kdyz to z mejch predchozich prispevku nevypada, tak ja z toho taky (subjektivne) cejtim spis velky dobry, nez velky spatny, co se budouciho rozvoje CP tyka.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZAK: v pohode:) Imho je setrvala poptavka po kvalitnich lidech v oboru v cely Evrope.

a z uvedenyho treba to, ze pohledavaj quest designery a writery, na mne dela spis dojem, ze chtej obsah rozsirovat, nez zeby omezili kapacity na pouhy fixovani
    ZAK
    ZAK --- ---
    GANDHI: uznavam, ze nejsem z oboru, takze nevim jak to u vas chodi. a navic ani nevim, jak jejich nabor vypadal v listopadu, takze uznavam, ze to o nicem nevypovida. proklikal jsem se k tomu nahodou.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ZAK: no nevim, koukam na to a jsou to v zasade pozice (CDPR to ma akorat strukturovanejsi), na ktery hledame lidi i my - mam z toho usuzovat, ze jsme neco podelali?:p

na me to spis nez doplnovani stavu dela dojem obecny poptavky expandujiciho teamu
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    ZAK: tak to nejaky hroamdy fixu a cool dlc asi moc nehrozi. maximalne vrati drive smazanej obsah. skoda ze zrovna na tyhle hre se musi ukazat jak spatnej management dokaze pohrbit dobrej softwarovej projekt.
    ZAK
    ZAK --- ---
    soude podle poctu volnych pozic v CDPR, zejmena u CP2077, si to tipuju na hodne velkej odliv developeru, kterej nasledoval po releasu....

Career offers - CD PROJEKT RED
    https://en.cdprojektred.com/jobs/
    TOFI
    TOFI --- ---
    "Cyberpunk 2077 owners ‘receiving refunds without having to return the game’ | VGC" https://www.videogameschronicle.com/...7-owners-receiving-refunds-without-having-to-return-the-game/
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    LORD_SHAPER: To je fakt zvlastni. Cekal bych, ze maji HW standartizovany. To spis bude podle toho, co ti routery vlosujou za cestu k nim.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    KVIIIK: to já nedokážu říci, já to na svém železe nerozběhám. Zajímavý je u té geforce now, že někdy to je nádhera (ultra detaily, lense flare a kdo ví co ještě) a jindy se to sotva hýbe. Záleží jaká mašina to rozběhá u nich. Já to řeším (2x se to nedalo hrát) tím, že když mi kvalita nevyhovuje tak vystoupím a nastoupím a přidělí mi jiný stroj.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    KVIIIK: Nektere nastaveni to dokonce zhorsuje. Pro obdobnou sestavu pouzivam doporuceni Digital Foundry.

Nejvetsi vyhoda muze byt RTX, kde nektere fekty maji rozhodne cenu i obetovanim kvality diky kompresi.
    Ale na to uz musis platit.
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Přidá tomu ten GeForce now něco, když to jinak fičí na úplně stejným settingu v tom programu, jako přímo ve hře? Na starším PC (i5 6600k + GF 1070ti - dnešní cena cestavy maximálně 20k) to jede plynule 40-45 FPS na max při 1440p, vypínal jsem jenom odrazy ploch (nejsou vidět a žerou brutálně) a kvalitu volumetrický mlhy (vidět je, ale taky žere skoro 30% výkonu...). Většina dalšího nastavení nedělá skoro rozdíl.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    JSPARTRE: já to jedu na starém šrotu pomocí NVIDIA GeForce Now a super.
    DOCTOR23
    DOCTOR23 --- ---
    zítra by měl teoreticky vyjít patch 1.1.. tak jsem zvědavej jak se to podaří
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam