• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    KVIIIK: a ten jejich workaround je fakt lol:) treba ja jsem ted v druhym pruchodu presne v tyhle fazi, akorat rozhodne nemam save pred zminenym dialogem s Wakako a navic jsem od ty doby co jsem ho absolvoval stacil uzavrit dve zbyvajici vetve main qestu a vycistit mapu:p
    KVIIIK
    KVIIIK --- ---
    Tohle je fakt skvělý! Po patchi, který měl spravit stabilitu hry a opravit bugy, kdy nestartovaly questy kvůli telefonním hovorům, způsobil ještě víc crashů a rozbitých savů kvůli telefonům :D
    https://twitter.com/CDPRED_Support/status/1353680154594258944
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    johnyho veci nemizi a jdou craftit furt dokola, to uz vim z predchoziho playthrough
    ale minule mi napr. zustala modra Overwatch, takze jsem ji mohl rollovat nekolikrat, ale jiny iconic zbrane zase ne, pri soucasnym playthrough mi uz zmizela i tam overwatch

a jak jsem rikal, upgradem se to nedozene.. az budu doma, hodim sem nejaky screenshoty, jak vypada legendary zbran vyvraftena treba na levlu 25, a jak na levlu 35 a co s tim udela upgrade..
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MEDAN: nezmizej akorat veci, co maj na sobe ikonku vykricniku (znacici, ze jsou pravdepodobne soucasti nejakyho questu/interakce ci co)
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    přesně tak. většina iconic weapons nelze udělat znovu (kromě těch, které se vytvoří craftěním). vždy je nutná ta základní nalezená zbraň, která ale zmizí (narozdíl třeba od Johnyho oblečení), pokud ji rozeberete nebo změníte na vyšší kvalitu.
    nicméně ty staty by se měly s upgrady zvyšovat také. jen to stojí čím dál víc materiálu... takže díky bohu za glitch s duplikováním :)
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    GANDHI: tak to musim overit teda, mel sem za to, ze iconic zbrane jdou vycraftit jenom jednou (az na par vyjimek, Psalm nebo Buzzsaw treba)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JULIAN: vyrobis, ale musis mit tusim craft 16nebo 18, kterej ti jako skill lvl reward da blueprinty na vsechny iconic itemy co mas u sebe nebo nasledne nejdes
    JULIAN
    JULIAN --- ---
    GANDHI: ale to jde jen u nekterejch a tech je malo, ne? jen ty, co sis vyrabel z receptu, kdyz jsi to nasel lezet uz jako hotovy item tak to znovu nevyrobis
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak si je vyrob znovu - ale musis holt zacit zas od nejnizsiho stupne - coz by v pripade, ze mas tunu materialu nemel bejt problem
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    me strasne sere jak je dojebanej ten crafting, kdyz sem si udelal legendarni iconic zbrane moc brzo, tak to nalosuje nizky staty a uz se to neda opravit, i kdyz mam hromadu materialu s upgradovanim se ten rozdil nedozene.. ani nemluvim o tom, ze pulka statu vubec nefunguje a druha pulka funguje ze nikdo nevi jak :)
    ROBIN_SNNS: doublejump je jen rare, epic superjump leda kdybys nahrala starej load :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ROBIN_SNNS: Lynx paws - to je ten stealth upgrade - jsem ale videl jeste u nekoho - bohuzel uz netusim, kterej z ripperu to byl.

nicmene legendary, podobne jako u oci, ve hre neni
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    GANDHI: Do prdele, já ho zmlátila...
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ROBIN_SNNS: epic ma ten slizoun Fingers
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Věděl by někdo, kde se dá najít epic a legendary cyberware pro nohy?
    LSDMASACRE
    LSDMASACRE --- ---
    MELDA: na pc se nic nezměnilo...
    MELDA
    MELDA --- ---
    Jako ten patch..ehm. Hejba se to rychleji, ale chyb tam mam vic nez kdy predtim.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    ROBIN_SNNS: Zatim mi tu hru dodrbal snad jeste vic :D Treba porovnani hodnot predmetu nefunguje vubec.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    TRAGED: jo, standardizovany to je :) https://www.nvidia.com/en-us/data-center/graphics-cards-for-virtualization/

co jsem si to procital, tak Nvidia backend je jeste schovanej za AWS sluzbama (route53, elastic load balancer..), cimz padem je tam hodne promennych, jak to bude v dany moment rychly/pomaly

patch teda stoji za vyliz prdel, oprava bugu, ktery se mi jeste nestaly a jinak je to vsechno pri starym... trosku ztracim nadeji v happy end..
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Update 1.1 je venku. Dle očekávání především bugfixy.
    Patch 1.1 - Cyberpunk 2077 — from the creators of The Witcher 3: Wild Hunt
    https://www.cyberpunk.net/en/news/37373/patch-1-1
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    TRAGED: Neřekl bych, poznám to už podle načítacího baru jak leze rychle. To není ovlivněno trasou, ale silou té mašiny.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam