• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hotfix 1.11 is available on PC, consoles and Stadia!
    This update restores item randomization and fixes a bug which affected some users’ holocall with Takemura in Down on the Street quest.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    JAZZZ: Nemaji stresni okenko na t-posing :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    TRAGED: je fakt, ze tohle je aktialne jediny auto, ktery si muzes aspon kousek privolat jako v CP. akorat skrz se neda projit :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    :-))

RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    nehratelný, plný bugů říkali...
    Přitom to má takový detaily, jako že třeba když prší, neprší pod mostem a ani tam není mokrá silnice...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TOM_HOST: něco podobnýho se mi objevilo, když jsem poprvý cp spustil hned po vydání, opravil to update driverů, poslední release nvidia driverů je ze včerejška, tak třeba to taky opraví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    RATTKIN: iirc je musis odehrat vsechny, aby te to pustilo dal
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    GANDHI: takemuru jsem jednou potkal a panam jsem viděl jak s ní Rogue vyjebala (detailnější videjko by bylo fajn)

sejdou se ty větve samy, nebo to musím nějak hlídat abych si neodříznul nějaké questy?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    RATTKIN: je to v zasade jedna z vetvi, co te dovede do zaverecnyho aktu. Uz mas hotovyho takemuru a panam?
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    když mám jít do kostela za osobu s presudofrancouzským jménem, asi spojenou s woodoo boys, kolik hlavní story mám před sebou?
    no spoilers choombas
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TOM_HOST: to nemusíš, bugy si tě najdou i bez hledání
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    #hledamebugy

TRAGED
    TRAGED --- ---
    STSUNG_NAVANA: Na QE to už hodit nemůžou. IMHO testování zcela vzdali a pokračují v panic režimu Continuous Development
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    TOFI: je to jediny quest, co jsem nedodelal (nebo nefailnul). vsechny ostatni bugly questy jsem obvykle dokazal pomoci starsiho savu rozchodit. u tohodle jsem mel vysledek vzdycky stejny - nic.

jako cyberpunk mi stahnul tunu dat a po pusteni jsem zjistil, ze ve hre je jeste vetsi pusto nez driv a ze poradne nefunguje. tak teda nevim jak to vedou.
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    Taky me ten CDR sere ale zase jsem mel prilezitost pokoupit nejakou tu jejich akcii a ted uz to pekne leze nahoru :) Snad se kluci vzpamatuji. Chtelo by to oznameni TW4 :)
    ZAK
    ZAK --- ---
    dneska konecne CDPR vydal offiko modding tooly, tak jsem zvedavej, co s tim modderi udelaji:

Cyberpunk 2077 — from the creators of The Witcher 3: Wild Hunt
    https://www.cyberpunk.net/en/modding-support
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: Early access Baldur's Gate 3 je taky 60 eur. Jenom sem zvedavej ktera z tech dvou her bude hotova driv :).
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Ja to dohral a bavilo me to. Ted mohu cekat az to opraví a rozšíří. Za me Ok.
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    LSDMASACRE: ja zase lituji koupe Deadeye legendarniho modu za 100 tisic eddies, kterej nefunguje :)
    L4MA
    L4MA --- ---
    LSDMASACRE: ja hodne lituju krabice. jetli s nekdy nejaka hra zaslouzila nejlevnejsi grey market klic, tak je to tahle. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam