• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MATEEJ: ale prd, ja jsem neznamej vojin na tomhle kolbisti - i kdyz delam v branzi prakticky tak dlouho, co on o nich pise:p
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    GANDHI: Tou už seš. :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    az vyrostu, taky chci bejt herni legenda:p
    TOFI
    TOFI --- ---
    Jak tipoval, že dopadne Cyberpunk 2077? Česká herní legenda. Mikoláš Tuček | Mr.Kubelík Show
    http://www.youtube.com/watch?v=MVwAgPJZUO4
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOM_HOST: ja teprve stahuju..
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SEKI1: Prodávej!
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    TRAGED: po tom jeho tweetu, akcie +16% dneska na konci dne :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MELDA: Ja musim rict ze za me ztim nejlepsi ... asi je to nahodna ale jeste to neslitlo

Btw ty skakaci nohy to je bozi :))

Pico ale to je nekonecne ta hra ... jako nemit to tech “par” bugu tak je to hra stoleti fakt
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak to jo - ale ja stejne hraju hodne bezkontaktne, takze armor pro me nema valnej smysl
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    GANDHI: epicky armadillo, to snad nejak funguje :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: aha, dik:) tak to jsem coby crafter nezaregistroval. stejne do tech slotu neni moc co strkat:p
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    GANDHI: kdyz si nasel na zemi treba legendarni armor, ulozil, sebral, ale melo to jen 1 mod slot, tak si reloadnul, sebral znovu a mel se sanci, ze bude mit 2 mod sloty nebo 3.. to s patchem 1.1 skoncilo, mohl si loadovat jak chtel a ted pisou, ze v 1.11 se to zase vratilo :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOM_HOST: Ja uz zacinam mit strach cokoliv stahovat, protoze s kazdym novym fixem se ta hra vic a vic rozpadne :-)

Do 1.06 to bylo v pohode :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    "Item randomization has been restored to the previous state." Co znamena tohle - zadnou zmenu jsem nezaznamenal...
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Hotfix 1.11 is available on PC, consoles and Stadia!
    This update restores item randomization and fixes a bug which affected some users’ holocall with Takemura in Down on the Street quest.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    JAZZZ: Nemaji stresni okenko na t-posing :D
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    TRAGED: je fakt, ze tohle je aktialne jediny auto, ktery si muzes aspon kousek privolat jako v CP. akorat skrz se neda projit :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    :-))

RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    nehratelný, plný bugů říkali...
    Přitom to má takový detaily, jako že třeba když prší, neprší pod mostem a ani tam není mokrá silnice...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TOM_HOST: něco podobnýho se mi objevilo, když jsem poprvý cp spustil hned po vydání, opravil to update driverů, poslední release nvidia driverů je ze včerejška, tak třeba to taky opraví
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam