• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    PSYCHO: recon mas delat ty...hmm. zkus z toho savu co mas hru manualne ulozit. zavrit. restartovat. nacist save a nasledne skipnout 23 nebo 24 hodin. takemura by se mel ozvat.

TOM_HOST: idealni je si vybrat nejaky build a toho se drzet a necpat vsechny body vsude. na druhou stranu pokud te to bavi a nasel sis zpusob jak hrat tak to staci. ja mam asi 29 necommitlejch bodu a nejak me to netrapi. jsem vicemene tech sniper, ale perky mam jen v craftingu a v nicem relevantnim co se tyka zbrani nebo toho jak to hraju. rozhodne mi to v dohrani hry na hard nebranilo. takze tim se nemusis trapit. proste si nastrkej body do toho, co pouzivas nebo se ti zda nejak zajimavy. OP budes tak jako tak (cast bodu jsem nasypal do body a intelligence, abych splnil vsechny achievementy). doted pobiham se sandevistanem, ktery nepouzivam.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Tam sem to nakonec rozbehal. Ale nehnu se dal. Takemura dela recon uz tyden a nevola/nepise :-/
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOFI: No, on nebude asi uplne problem v sexu s Johnym. :-)
    ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    Myslim ze to tu patri ...
    BREATHTAKING ■ Keanu Reeves Song feat. Natalia Natchan ■ Cyberpunk 2077
    https://www.youtube.com/watch?v=XAqq5yqR-T4
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    TOFI: hračku měli udělat spíš z Niny Kraviz :D
    TOFI
    TOFI --- ---
    "CD Projekt RED zakázal mod umožňující sex s Johnnym Silverhandem v Cyberpunku 2077 | GAMES.CZ" https://games.tiscali.cz/...kazal-mod-umoznujici-sex-s-johnnym-silverhandem-v-cyberpunku-2077-503904
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MELDA: Mne uz se ani nepusti :))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MATEEJ: ale prd, ja jsem neznamej vojin na tomhle kolbisti - i kdyz delam v branzi prakticky tak dlouho, co on o nich pise:p
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    GANDHI: Tou už seš. :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    az vyrostu, taky chci bejt herni legenda:p
    TOFI
    TOFI --- ---
    Jak tipoval, že dopadne Cyberpunk 2077? Česká herní legenda. Mikoláš Tuček | Mr.Kubelík Show
    http://www.youtube.com/watch?v=MVwAgPJZUO4
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOM_HOST: ja teprve stahuju..
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SEKI1: Prodávej!
    SEKI1
    SEKI1 --- ---
    TRAGED: po tom jeho tweetu, akcie +16% dneska na konci dne :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MELDA: Ja musim rict ze za me ztim nejlepsi ... asi je to nahodna ale jeste to neslitlo

Btw ty skakaci nohy to je bozi :))

Pico ale to je nekonecne ta hra ... jako nemit to tech “par” bugu tak je to hra stoleti fakt
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: tak to jo - ale ja stejne hraju hodne bezkontaktne, takze armor pro me nema valnej smysl
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    GANDHI: epicky armadillo, to snad nejak funguje :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    SALUSA_SECUNDUS: aha, dik:) tak to jsem coby crafter nezaregistroval. stejne do tech slotu neni moc co strkat:p
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    GANDHI: kdyz si nasel na zemi treba legendarni armor, ulozil, sebral, ale melo to jen 1 mod slot, tak si reloadnul, sebral znovu a mel se sanci, ze bude mit 2 mod sloty nebo 3.. to s patchem 1.1 skoncilo, mohl si loadovat jak chtel a ted pisou, ze v 1.11 se to zase vratilo :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOM_HOST: Ja uz zacinam mit strach cokoliv stahovat, protoze s kazdym novym fixem se ta hra vic a vic rozpadne :-)

Do 1.06 to bylo v pohode :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam