• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    MELDA
    MELDA --- ---
    SINHIRIELL: No tak to jsi si ty patche stahovat nemusel. Staci hru spoustet z disku a ne pres steam nebo gog. Kamos ma stale patch 1.06 a je v pohode. Mne se bouhuzel stahuji automaticky.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    SINHIRIELL: diky... ja mam XSX tak jsem zvedav. vecer to po par tydnech opet spustim...
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    TENENTE: Na laptopu.
    Intel(R) Core(TM) i5-9600K CPU @ 3.70GHz (6 CPUs), ~3.7GHz
    32RAM
    GeForce RTX 2060
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    SINHIRIELL: a na cem to hrajes?
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    MELDA: Závidím. U mě...
    Release patch: Minor bugs only, jako vlastně dobrá stabilní hra, nikdy necrashlo.
    1.1: Zmizela mi doprava z ulic, město mrtvý. Crash jednou za cca hodinu, to je OK
    Hotfix: Crash co 10 minut, super hnusný grafický glitche kde nepřátelé vypadaj že jsou t1000 co se mi přilepí na obličej a různě se protahujou a natahujou.
    Vlastně už se asi neděsím dalšího patche, protože to pro mě již udělali nehratelné :D
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    GANDHI: Do posty kde to je pls ;)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TOM_HOST: tak ne od uplnyho zacatku:) ale na pribehovou lajnu s Panam lze skocit pomerne brzo
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Tak to jsem zas neco minul ... jak od zacatku jaky kontejner kurva :)))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    pfft, MaiMai ftw:p
    MELDA
    MELDA --- ---
    Za me teda nej auto i co se tyka vnitrku a celkove designu z venku je Quadra Javelina !! Bezkonkurencni auto s totalne top zvukem.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    TOFI: tak ale na porsche si hodne pockas, zatimco tohle lze mit temer od zacatku
    TOFI
    TOFI --- ---
    TOM_HOST: druhy nejlepsi auto hned po Porsche 930, obe moje oblibena auta
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Stefan je pekny zmrd :) #nespoil
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TOM_HOST: Za mne druhy nejlip ovladatelny auto ve hre (prvni je Shion Coyotte) :D
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOM_HOST: To chceš!
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOM_HOST: Calliburn z kontejneru :-) Jen teda jako tohle je detska verze, protoze muj V ma 140cm :-)
    GANDHI: ja teda narazil i na takovou magii, ze se prej objevuje jen kolem pulnoci :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MELDA: Co to jee?
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    BEEBLEBROX: dokonce snad jeste pozdeji - narazil jsem na udaj 72 hod. Taky jsem tam pri druhym pruchodu behal jak kokot:p
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    BEEBLEBROX: BINGO !! Tak to bude vono, protoze sem si vcera prave rikal...kurva, co sem to za slidila, ze sem to prehlidnul.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    MELDA: Ten kontejner se spawne až 24 hodin po misi s Panam, říkal nějakej týdek na yt videu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam