• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MELDA: Co to jee?
    MELDA
    MELDA --- ---
    MELDA
    MELDA --- ---
    BEEBLEBROX: BINGO !! Tak to bude vono, protoze sem si vcera prave rikal...kurva, co sem to za slidila, ze sem to prehlidnul.
    BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    MELDA: Ten kontejner se spawne až 24 hodin po misi s Panam, říkal nějakej týdek na yt videu
    MELDA
    MELDA --- ---
    VIRIK: No hlavne tam v bednach je plno penez a i trocha dobreho vybaveni.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    MELDA: jj, to auto je fakt skrytý fikaně (taky jsem na něj nenarazil při dvou slídění, až později úplnou náhodou).
    MELDA
    MELDA --- ---
    Serte na nejaky exhibouse a radej parte Cyberpunk.

Kratke hlaseni. Opravny patch opravneho patche vypada, ze kupodivu funguje. je vtipne, ze teda clovek si musel v ramci patche 1.01 stahnout 14GB aby v zapeti stahoval v opravnem patchi dalsich 15GB. Kdyz to pujde takhle dal, tak zachvilku tu hru predelaji celou :-)
    Kazdopadne teda vcera sem tomu venoval opet nejaky dve hodiny, schvalne sem prosel ony mista, kde sem predtim narazil na tunu chyb a svete div se, chyby odstraneny. Auta konecne jezdi jako predtim, takze na cervenou, ale aspon po svejch vytycenejch drahach. Vsechno se tak nejak ustalilo, plynulost hry se zda byt taky stabilnejsi. Mira zalidneni mne prijde celkem adekvatni, nejaky mista jsou plnejsi, nekde je pusto prazdno, vetsinou v zavislosti na narocnosti okolnich textur, ale dobry.

Kazdopadne tedy vcera sem se vratil na misto cinu, kde sem s Panam hral tu misi v tunelu, abych zjistil, ze prestoze sem ten tunel prosmejdil poradne, tak ten kontejner s autem sem prehlidl. Timto vam vsem dekuji. :-)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TOFI: děkuju, žes mi ukázal jak přesně vypadá kretén, který nedokáže zvládat svého psa, kterej v jeho přítomnosti zakusuje kočky a on se tím ještě chlubí a má z toho veselé historky.
    já se moc nesmál - mám tu vedle sebe kočku, která jako malé kotě přežila těžký útok podobného kreténa s nezvlávnutým pitbullem (ti pejsci za nic nemůžou, to lidi je kurvěj, kamarád má stanici kde pak tihle psi končí a to jak je ti lidi ničej je stejně strašný, jako to roztrhaný kotě).
    Tak hlavně, že z takovýho rámaře obrazů pak bejvaj "herní legendy", co se navzájem nechávají pozvat dů různých takových šou, hlavně aby jim zůstal jejich věhlas a možnost fakturovat za jejich slavná jména.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Tam sem to nakonec rozbehal. Ale nehnu se dal. Takemura dela recon uz tyden a nevola/nepise :-/
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TOFI: No, on nebude asi uplne problem v sexu s Johnym. :-)
    ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    Myslim ze to tu patri ...
    BREATHTAKING ■ Keanu Reeves Song feat. Natalia Natchan ■ Cyberpunk 2077
    https://www.youtube.com/watch?v=XAqq5yqR-T4
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    TOFI: hračku měli udělat spíš z Niny Kraviz :D
    TOFI
    TOFI --- ---
    "CD Projekt RED zakázal mod umožňující sex s Johnnym Silverhandem v Cyberpunku 2077 | GAMES.CZ" https://games.tiscali.cz/...kazal-mod-umoznujici-sex-s-johnnym-silverhandem-v-cyberpunku-2077-503904
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    MELDA: Mne uz se ani nepusti :))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MATEEJ: ale prd, ja jsem neznamej vojin na tomhle kolbisti - i kdyz delam v branzi prakticky tak dlouho, co on o nich pise:p
    MATEEJ
    MATEEJ --- ---
    GANDHI: Tou už seš. :-)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    az vyrostu, taky chci bejt herni legenda:p
    TOFI
    TOFI --- ---
    Jak tipoval, že dopadne Cyberpunk 2077? Česká herní legenda. Mikoláš Tuček | Mr.Kubelík Show
    http://www.youtube.com/watch?v=MVwAgPJZUO4
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOM_HOST: ja teprve stahuju..
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    SEKI1: Prodávej!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam