• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    PSYCHO: Jestli jde o ty boxerský matche, tak já je chytře dělal bez gorilla hands a byl to hroznej vopruz. Pak jsem na poslední dva přezbrojil na gorily a prklel svůj ztracený čas. Jinak teda na všechy funguje taktika "Drž se co nejdál, dodge do strany, nalož mu, běž co nejdál."
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    STSUNG_NAVANA: Tenhle recon uz mam hotovej. U tohole jsem cekal kdyz delal Takemura recon v Arasala warehousu, ale to uz se rozjelo (waitovani nepomohlo, ale zavolal hned po reatartu hry :))) )

Ted ale proste nemam co delat.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    PSYCHO: recon mas delat ty...hmm. zkus z toho savu co mas hru manualne ulozit. zavrit. restartovat. nacist save a nasledne skipnout 23 nebo 24 hodin. takemura by se mel ozvat.

TOM_HOST: idealni je si vybrat nejaky build a toho se drzet a necpat vsechny body vsude. na druhou stranu pokud te to bavi a nasel sis zpusob jak hrat tak to staci. ja mam asi 29 necommitlejch bodu a nejak me to netrapi. jsem vicemene tech sniper, ale perky mam jen v craftingu a v nicem relevantnim co se tyka zbrani nebo toho jak to hraju. rozhodne mi to v dohrani hry na hard nebranilo. takze tim se nemusis trapit. proste si nastrkej body do toho, co pouzivas nebo se ti zda nejak zajimavy. OP budes tak jako tak (cast bodu jsem nasypal do body a intelligence, abych splnil vsechny achievementy). doted pobiham se sandevistanem, ktery nepouzivam.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOM_HOST: jo aha sry. Ona je to tetička!
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOM_HOST: Dobrej strejček v kloboučku. ;)
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    TOM_HOST: Jestli te to bavi, tak to hrajes dobre :).
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TOM_HOST: Ja jsem ve fazi, kdy mam jen melee souboje, ktery delat nechci (protoze mi nejdou ani na easy :D ), nejaky random eventy ve meste a jinak jeden main quest a jeden side quest, kde u obou cekam, az se nekdo rozhodne, ze mi konecne zavola :D
    Takze s tema sidama to tak zhavy neni :D
    TOM_HOST: hele ta hra je relativne jednoducha a nejake maxovani spis zazitek zabije, tak se tim moc netrap. Ale k tvym screenum bych dodal:

atributy jsou omezene a protoze spousta zasadnich perku vyzaduje aspon 18, kazdej bodik se pocita. Na tri osmnactky uz nedosahnes, protoze uz dostanes jen 15 bodu, samozrejme muzes udelat postavu, ktera bude umet vse prumerne, jako to zatim stavis, ale zadnej op build z toho nebude. Ve vysledku bud chces postavu craftera, ktetej musi mit ta 18, nebo se na craft vykaslat uplne a mit ho idealne na 3. Ale to uz je v tvem pripade ponekud pase :)

Pokud chces ve hre pokracovat, doporucuju se rozmyslet ktere zbrane te babi pouzivat a podle toho si dat bud reflexy, nebo silu na 18. Zbytek se vyplati narvat do cool, proroze je to podpurnej strom, kterej zveda dmg i survival.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    TOM_HOST: Žádný strach, je tam max level 50
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    MELDA: a abych mel vsude na postave lvl20 tak mam hrat dalsich 100hodin jo? :)))

to je silene jak je to obrovske ... hlavne tam toho furt pribyva ... jako chapu ze to pribyva chvili ale furt?? jenom si nekam zajedu a vyjede dalsich 10 sidu ... to snad neni mozne

GANDHI: je to trans gender ... namalovany chlap s divcim hlasem co si rika "ona" ... ne nevadi :)))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    pokud ti teda nevadi, ze behas v damskym korzetu:p
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOM_HOST: Jsi na tom velmi dobre
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    vzhledem k tomu ze mi rpg nikdy moc nesly tak bych byl rad kdyby mi mistni guruz rekli jestli jsem na tom po 60ti hodinach dobre nebo to hraju uplne blbe :))

dik

TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Diky vsem zucastnenym :))

MELDA
    MELDA --- ---
    SINHIRIELL: Ja ti rozumim mne se to stahuje a instaluje automaticky, nenapadlo me, ze bude lepsi to vypnout.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    MELDA: Tak já myslel že slovo HOTFIX má základ ve FIX a ne v HOT, ve smyslu že všechno shoří.
    MELDA
    MELDA --- ---
    SINHIRIELL: No tak to jsi si ty patche stahovat nemusel. Staci hru spoustet z disku a ne pres steam nebo gog. Kamos ma stale patch 1.06 a je v pohode. Mne se bouhuzel stahuji automaticky.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    TENENTE: Snad to na tom půjde lépe.

Je to pro mě spíš klauniáda od CDPR která mě baví (jsem QA analytik), a chtěl jsem to koupit až jako GOTY kdy to bude vychytaný, ale šéfová mi to koupila k narozeninám, asi mi chtěla dát nějaký příklad jak to dělat nemáme :D
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    SINHIRIELL: diky... ja mam XSX tak jsem zvedav. vecer to po par tydnech opet spustim...
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    TENENTE: Na laptopu.
    Intel(R) Core(TM) i5-9600K CPU @ 3.70GHz (6 CPUs), ~3.7GHz
    32RAM
    GeForce RTX 2060
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam