• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    L4MA: Joo mně to normálně rozesmálo. Krom toho že auta se chovají hrozně divně, nedejbože když do něčeho ťuknu/někoho srazím a auto se odpinkne jak pingpongáč. Tak je vtipné jak jedeš na plný plyn a ostatní se tě lehce z povzdálí drží, i když to Caliburn rozjede hodně rychle.
    Nebo stačí jet jen na půl plynu poloviční rychlostí, a ostatní se tě pořád drží ve stejné vzdálenosti :)
    Asi je to dané respektem, a prostě se mě bojí předjet, nedejbože víc přiblížit. Prostě krutopřísnej respect!
    L4MA: Hele a jde aspoň ta chubby buchta od závodů pak sbalit? Ta mě rajcuje :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    TOMBRIDER: myslim ze jsme v zadny hre v zivote (kdyz byla nova) nezazil tak ubohy "zavody". po prvnim jsem si myslel ze to je jen nejakej vtipek, ale to grand finale kdy, kdy clovek jede 5 minut rovne po dalnici v omezovaci, je fakt exemplarni ukazka stylu cely ty hry.
    ten ultra srackoidni pribeh o pomste, kterej cely ty zavody ramoval, ani nezminuju, ale bylo mi trapne... .)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Tenhle pohled se nikdy neomrzí.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Jasně, koho jiného napadne dělat ze sebe dementa v ultra přísně kruťáckých, pouličních závodech..
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    VIRIK: a proto se vracim ;o)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    35 hodin? Mám 135 hodin na xbox a 100 hodin na PC. A viděl jsem jeden konec.

//čas a míra explorace možná i Meldovi vysvětluje, proč jsem potkal i pršící náklaďáky :)

Jsem ke hře objektivně kritický 3/5 max, subjektivně pro mne osobně i jako předběžný přístup je to 5/5.

Ale 35 hodin? To jsi v té hře nic neviděl.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    TENENTE: já mám nahráno 65 hodin a jsem na začátku příběhu
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    teda reknu vam... o vikendu jsem dohral CP2077, v sobotu vecer, po nejakych 35 hodinach...a mel jsem takovej ten pocit "prazdna"... a nelibilo se mi jak to skoncilo. tak jsem prijal volbu vratit se pred posledni misi a rozehral Side Questy co jsem nedokoncil... a musim rict, proste pecka. Fakt stoji za to dojet vsechny SQ pred finalem. tolik ruznych cest, pribehu a zajimavosti. proste mazec. jen tak se prochazet po meste, jezdit, koukat na scenerie (poprve pouzivam foto rezim).

Presto, ze to vydali brzy, presto, ze to ma bugy a glitche. Nelituji ani jedne minuty, nelituji toho, ze jsem si ji koupil v pre-orderu, nelituji niceho. Za mne to je rozhodne hra roku (ne-li desetileti)... a porad jeste hraju... :o)) ... jsem zvedavej na pribehova DLC jak se to rozvine dal... snad to nenechaji byt (a snad daji nam co si hru koupili a nechali nejakej bonus ;o)))
    MELDA: nevim o tom. imo jen perky.
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Uznavam mas pravdu, trochu me prekvapilo, ze ma ty atributy hodne podobne jako ja a je na levelu 35.
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Beru zpet, mam jich nepatrne vic.
    Tak atributy nejsou primo umerny lvl, ne? Obcas je tostanes i ze hry.
    AVATAR: sedi mu to. 22 bodu mas do zacatku, 34 dostal za levely, dohromady 56.
    MELDA: to je naka blbost, ne? Bod atributu dostanes za kazdy level. Pokud ty ne, asi to mas nejak hodne moc zbugly :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: No, snazim se rict to, ze on na levlu 35 nasbiral vic atributu nez ja na levlu 45. Respektive ja mam teda o dva vic, ale normalne bych mel mit o 10 vic. Takze sem uz predtim napsal, ze to hraje dobre, lip nez ja.
    MELDA: vubec nechapu, co se tim snazis rict :(
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Covece, ja mam lvl 45 a mam stejne bodu na postave jako on :-) Coz mejch 5 rozhodne uz moc nic nezmeni, ale on v pohode zvladne ji dva atributy nahodit na 18
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Oddaloval jsem ten main quest co to šlo, ale asi se do něj už pustím, protože všechny side-questy co tam byly mám už hotové. Zbývá mi sejít se s Hanako, což bude hádám asi konec...
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    PSYCHO: Jestli jde o ty boxerský matche, tak já je chytře dělal bez gorilla hands a byl to hroznej vopruz. Pak jsem na poslední dva přezbrojil na gorily a prklel svůj ztracený čas. Jinak teda na všechy funguje taktika "Drž se co nejdál, dodge do strany, nalož mu, běž co nejdál."
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    STSUNG_NAVANA: Tenhle recon uz mam hotovej. U tohole jsem cekal kdyz delal Takemura recon v Arasala warehousu, ale to uz se rozjelo (waitovani nepomohlo, ale zavolal hned po reatartu hry :))) )

Ted ale proste nemam co delat.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    PSYCHO: recon mas delat ty...hmm. zkus z toho savu co mas hru manualne ulozit. zavrit. restartovat. nacist save a nasledne skipnout 23 nebo 24 hodin. takemura by se mel ozvat.

TOM_HOST: idealni je si vybrat nejaky build a toho se drzet a necpat vsechny body vsude. na druhou stranu pokud te to bavi a nasel sis zpusob jak hrat tak to staci. ja mam asi 29 necommitlejch bodu a nejak me to netrapi. jsem vicemene tech sniper, ale perky mam jen v craftingu a v nicem relevantnim co se tyka zbrani nebo toho jak to hraju. rozhodne mi to v dohrani hry na hard nebranilo. takze tim se nemusis trapit. proste si nastrkej body do toho, co pouzivas nebo se ti zda nejak zajimavy. OP budes tak jako tak (cast bodu jsem nasypal do body a intelligence, abych splnil vsechny achievementy). doted pobiham se sandevistanem, ktery nepouzivam.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOM_HOST: jo aha sry. Ona je to tetička!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam