• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOMBRIDER: Jako jo, ten pribeh je takovej trochu chabej oproti tem ostatnim. Navic ono je fakt uplne jedno v jakym aute jedes, vysledek je vzdycky stejnej :-)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    MELDA: Měli se na ty závody uplně vysrat. Vůbec do téhle hry nesedí. A je i z toho cejtit že tam jsou nacpaný mermomocí.
    Měli raději udělat nějaký závody v prcání, nebo hackování..
    Ale co 40h, a pořád mě to baví :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    TOMBRIDER:
    L4MA: Tak to mate cajk...me pri kazde prilezitosti minimalne jedno nebo v lepsim pripade rovnou dve auta v kazde zatacce narvali mimo trat :-)
    Velice spatne udelany. Taky me to trochu stvalo, protoze vlastne tady nejde prohrat. Kdyz te vystrci momo trat a tobe chvilku trva nez se na trat zase vratis, tak na tebe vsichni cekaj, takze je vlastne dojedes hned :-)
    L4MA
    L4MA --- ---
    TOMBRIDER: tezko rict, tahle aktivita pro me byla posledni hrebik do rakve. nicmene presne jak rikas, "rubberbanding" v tyhle hre je mimo vsechny meritelny i predstavitelny stupnice. a jeste jsme si vzpomnel jak po sobe celej ten zavod strilej, aby nebylo ticho. :D
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    L4MA: Joo mně to normálně rozesmálo. Krom toho že auta se chovají hrozně divně, nedejbože když do něčeho ťuknu/někoho srazím a auto se odpinkne jak pingpongáč. Tak je vtipné jak jedeš na plný plyn a ostatní se tě lehce z povzdálí drží, i když to Caliburn rozjede hodně rychle.
    Nebo stačí jet jen na půl plynu poloviční rychlostí, a ostatní se tě pořád drží ve stejné vzdálenosti :)
    Asi je to dané respektem, a prostě se mě bojí předjet, nedejbože víc přiblížit. Prostě krutopřísnej respect!
    L4MA: Hele a jde aspoň ta chubby buchta od závodů pak sbalit? Ta mě rajcuje :D
    L4MA
    L4MA --- ---
    TOMBRIDER: myslim ze jsme v zadny hre v zivote (kdyz byla nova) nezazil tak ubohy "zavody". po prvnim jsem si myslel ze to je jen nejakej vtipek, ale to grand finale kdy, kdy clovek jede 5 minut rovne po dalnici v omezovaci, je fakt exemplarni ukazka stylu cely ty hry.
    ten ultra srackoidni pribeh o pomste, kterej cely ty zavody ramoval, ani nezminuju, ale bylo mi trapne... .)
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Tenhle pohled se nikdy neomrzí.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Jasně, koho jiného napadne dělat ze sebe dementa v ultra přísně kruťáckých, pouličních závodech..
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    VIRIK: a proto se vracim ;o)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    35 hodin? Mám 135 hodin na xbox a 100 hodin na PC. A viděl jsem jeden konec.

//čas a míra explorace možná i Meldovi vysvětluje, proč jsem potkal i pršící náklaďáky :)

Jsem ke hře objektivně kritický 3/5 max, subjektivně pro mne osobně i jako předběžný přístup je to 5/5.

Ale 35 hodin? To jsi v té hře nic neviděl.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    TENENTE: já mám nahráno 65 hodin a jsem na začátku příběhu
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    teda reknu vam... o vikendu jsem dohral CP2077, v sobotu vecer, po nejakych 35 hodinach...a mel jsem takovej ten pocit "prazdna"... a nelibilo se mi jak to skoncilo. tak jsem prijal volbu vratit se pred posledni misi a rozehral Side Questy co jsem nedokoncil... a musim rict, proste pecka. Fakt stoji za to dojet vsechny SQ pred finalem. tolik ruznych cest, pribehu a zajimavosti. proste mazec. jen tak se prochazet po meste, jezdit, koukat na scenerie (poprve pouzivam foto rezim).

Presto, ze to vydali brzy, presto, ze to ma bugy a glitche. Nelituji ani jedne minuty, nelituji toho, ze jsem si ji koupil v pre-orderu, nelituji niceho. Za mne to je rozhodne hra roku (ne-li desetileti)... a porad jeste hraju... :o)) ... jsem zvedavej na pribehova DLC jak se to rozvine dal... snad to nenechaji byt (a snad daji nam co si hru koupili a nechali nejakej bonus ;o)))
    MELDA: nevim o tom. imo jen perky.
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Uznavam mas pravdu, trochu me prekvapilo, ze ma ty atributy hodne podobne jako ja a je na levelu 35.
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Beru zpet, mam jich nepatrne vic.
    Tak atributy nejsou primo umerny lvl, ne? Obcas je tostanes i ze hry.
    AVATAR: sedi mu to. 22 bodu mas do zacatku, 34 dostal za levely, dohromady 56.
    MELDA: to je naka blbost, ne? Bod atributu dostanes za kazdy level. Pokud ty ne, asi to mas nejak hodne moc zbugly :)
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: No, snazim se rict to, ze on na levlu 35 nasbiral vic atributu nez ja na levlu 45. Respektive ja mam teda o dva vic, ale normalne bych mel mit o 10 vic. Takze sem uz predtim napsal, ze to hraje dobre, lip nez ja.
    MELDA: vubec nechapu, co se tim snazis rict :(
    MELDA
    MELDA --- ---
    AVATAR: Covece, ja mam lvl 45 a mam stejne bodu na postave jako on :-) Coz mejch 5 rozhodne uz moc nic nezmeni, ale on v pohode zvladne ji dva atributy nahodit na 18
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam