• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    rozbalit záhlaví
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    PENTAFEKTEK: jen ten jeden. skoda, protoze bych jich bral vic. trochu me teda prekvapuje, ze Japonky maji super anglictinu a zbytek Americanu anglicky pomalu neumi.

PSYCHO: hele, ta rada questu tam je, ale je mozny, ze se neodemkne vsem? jedna se o Johnnyho/Kerry storyline.

GORDHART: u me bohuzel zabugovany. doufam, ze se k tomu jeste nekdy znova dostanu. s automatem jsem si chtel zase popovidat, ale nepusti me to dal. mam sice prvni quest splneny, ale proste druhy nic a nic.

ad ty terminaly. uz jsem nasel dost neaktivnich terminalu. a taky me stve, ze obcas nejaky zahlednu, ale je bud v podzemi nebo nekde kam se neda dostat.
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Vole kluci neserte mne... Jaky prcinky, co to je, to je nejaka rada questu o ktery ja nic nevim :D
    Ta tam nebyla... :D
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    když už jsme nakousli ty prcinky...tak Blue Moon má pro nás jen jeden quest nebo víc? zajímá mě jen, jestli mám ještě čekat na nějakej další telefon, nebo už je to definitivní end? protože jinak už je mapa čistá
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    MAOR: definitely buzna:p

me teda hned od zacatku prisel jako reference na tohle
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TENENTE: Dobry no, tak to se mi nikdy nestalo :)
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    PSYCHO: máš pár questů, po koncertě. Zrušit dodávku, pak si to vyříkat s prcinkama... A pak deš na jejich party a tam se to stane...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    TENENTE: Kde?? :D
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    PSYCHO: myslím si, že začíná na party s prcinkama...
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    Kde je romance s Kellym? Nebo kdy?
    Ja potkal Kellyho, udelal 3-4 questy a byl konec hry :))
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    MAOR: no právě... Nabídka k polibku je u Rivera a Kellyho... A u ženských jen u Panam (hraju za V-male)... Nemluvě o epizodách za Johnyho... Tak pak už jen zbývá Loutka :-))
    MAOR
    MAOR --- ---
    TENENTE:
    STSUNG_NAVANA: Jo jo, taky jsem si myslel, že je River buzna. Kožíšek, náušnička a to chování tomu prostě nasvědčovalo. Navíc ta nabídka odpovědi při jednom povídání k tomu taky vybízela, ale asi to vývojáři udělali schválně.
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    river neni gay, i kdyz by mi to na nej teda docela dost sedelo (snad se tim nedotku gayu, gay nejsem tak nevim jak by se na to tvarili). kelly je proste pekny nemehlo... :-/
    z romanci je tam judy, panam, river, kelly. a tim romance jako takovy konci. i kdyz neco malo tam jeste je jako rogue, meredith a alt. kdyz mas V chlapa tak si muzes vybrat mezi panam nebo kellym. a kdyz mas zenskou tak judy nebo rivera. priznam se, ze nevim jestli se vsema muzes byt 'na stalo' nebo jak si to vybira.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    55 hodin... A nevím co jsem kde udělal špatně, ale mám tam víc gay romanci než s ženskejma... Rivera, Kelly (tomu už raději neodpovídám ani na smsky :-D). Ale krom Panam (a Rogue) nic...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Včera jsem to dohrál a teda asi jak jsem projel všechny možné side questy, tak jsem tu postavu docela namachroval, Adam Smasher nakonec zdaleka nebyl takový problém, dal jsem ho na první dobrou... :-)
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    dík hoši už mám Cali brm brrrrm
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    Existuje už nějaký mod, co by umožňoval dělat si poznámky na mapě?
    L4MA
    L4MA --- ---
    JULIAN: TOMBRIDER: :)
    Better Minimap at Cyberpunk 2077 Nexus - Mods and community
    https://www.nexusmods.com/cyberpunk2077/mods/634
    L4MA
    L4MA --- ---
    MELDA: tomu se rika prave rubberbanding, klasicka vlastnost arkadovejch auto her. no byly to vzrusujici zavodni momenty....
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    TOMBRIDER: Landing strip!!
    GANDHI: mozna jsem to vytesnil :D
    ATOMSK
    ATOMSK --- ---
    Meaningful Cyberpunk 2077 trans character missed by journalists
    http://nerdreactor.com/2020/12/14/cyberpunk-2077-meaningful-trans-character/

Ona to tam rekne v jednom rozhovoru. Pamatuju si to z toho duvodu, ze jedna z prvnich recenzi obsahovala rant na to, ze CP2077 je prej malo queer.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam