• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: tak to, že Američani neumí anglicky, tvrdil už G. B. Shaw :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    me teda prekvapuje, ze Japonky maji super anglictinu a zbytek Americanu anglicky pomalu neumi.

ve skutečnosti v této době mluví ti japonci vlastně archaickou angličtinou z tvé doby, zatímco zbytek američanů používá svoji živou moderní hovorovou angličtinu.
    ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    Jj, niektoré questy majú celkom delay trigger, niektoré veci sa triggerli až po niekoľkých herných dňoch, takze oplatí sa nevyhýbať sa občasnému spánku ...
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    PSYCHO: já to měl taky až po dokončení hry.. při čištění mapy mi Kerry zavolal nebo napsal a tim to začalo..
    už se to tu řešilo, ale pokud se rozhodneš dočistit mapu, tak koukej po různejch dveřích nad kterejma svítí zelená.. jsou tam občas schovaný questy který se ti nespustěji jinak než že se o ně začneš sám zajímat
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    PSYCHO: jo tam je prodleva kdy kerry pak sam zavola, nekolik dnu..
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PENTAFEKTEK: Lol, tak to sem fakt vubec nemel. mozna tim, ze jsem kerryho delal az uplne na konci, tak jestli tam je nejaka prodleva mezi tema hovorama, tak je to mozny.
    Asi zkusim proste dneska jezdit a treba mi jeste nekdo zavola s novejma vecma.

Ja mel kerry residence -> bes isis -> nancy/ten druhej -> koncert -> ty sjw terminaly (Swaterbog ci jak) -> hanako v embers a konec.

Predtim jsem Kerryho nikdy nevidel :D
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    PSYCHO: je možný že si možná někde v Kerryho questech odpověděl nějak špatně a k těm questům jsi se nedostal... stejně jako to bylo s Judy a Maiko
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    PSYCHO: :D nee Samurai je normálně Samurai....Prcinky jsou ty tři japonky, co jedou tour a Kerrymu vadí že hrajou jeho písničky
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PENTAFEKTEK: Moment Prvinky jsou ta kapela Samurai v cestine nebo coze?
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    GANDHI: vcera jsem se presouval z "metra" dal. jsou tam dva vchody do "metra" jak pretnes pasku tak Te to hodi na fast travel. a to jsem se uz tesil, ze tam uvidim metro...
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    STSUNG_NAVANA: škoda..mohli udělat takovej Prcinky storyline...jeden quest pro každou z nich a jeden pro celou kapelu
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    PENTAFEKTEK: jen ten jeden. skoda, protoze bych jich bral vic. trochu me teda prekvapuje, ze Japonky maji super anglictinu a zbytek Americanu anglicky pomalu neumi.

PSYCHO: hele, ta rada questu tam je, ale je mozny, ze se neodemkne vsem? jedna se o Johnnyho/Kerry storyline.

GORDHART: u me bohuzel zabugovany. doufam, ze se k tomu jeste nekdy znova dostanu. s automatem jsem si chtel zase popovidat, ale nepusti me to dal. mam sice prvni quest splneny, ale proste druhy nic a nic.

ad ty terminaly. uz jsem nasel dost neaktivnich terminalu. a taky me stve, ze obcas nejaky zahlednu, ale je bud v podzemi nebo nekde kam se neda dostat.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    Oslava!

PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    Peralez se mi taky zaryl do paměti..
    a teď při dalším průchodu jsem zjistil že jsem napoprvé úplně prokaučoval Jackieho pohřeb
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    TENENTE: me taky! btw. vsimli ste si toho pana, co sleduje setkani v parku s peralezem :)

TENENTE
    TENENTE --- ---
    PSYCHO: za mne rozhodně Peralez a co se děje okolo
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    PENTAFEKTEK: Linka s automatem je u mě někde v top 5 zážitcích z Cyberpunku :))
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    tak hacking k cyberpunku neodmyslitelne patri - to je proste metagame:p
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    Cyberpunk 2077 Exploit Allows Malicious Actors to Gain Control of Gamers PCs – HOTforSecurity
    https://hotforsecurity.bitdefender.com/...-malicious-actors-to-gain-control-of-gamers-pcs-25252.html
    CD Projekt Red (CDPR), the developers of Cyberpunk 2077, is warning PC gamers against downloading mods and custom saves due to a vulnerability that may let threat actors deploy arbitrary code on their computers.

GANDHI
    GANDHI --- ---
    NEVILL: bud je tam schovany/zruseny podzemi nebo je to proste offsetlej prefab s terminalem a je to bug - ale je nachazel i na mnoha jinejch mistech
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam