• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    RATTKIN: schovej se a nenech do sebe střílet :)
    pro srovnání já hraju na nejtěžší obtížnost, mám 435 zdraví, 1219 zbroj, level 36, tělo 6 a v něm jen 3 body v perku na zvýšení zdraví o 30%. a ani si nepamatuju, kdy jsem naposledy nějakou náhodou umřel... ze zvědavosti jsem teď vyprovokoval náhodnýho woodoo boye a sundal mě pár ranama ze samopalu.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    mám level 30 a 1300 armor. obyčejný punkové mě dají na 2 rány. Asi to bude tím, že mám body 3 a tedy jen 300 zdraví?
    nejlepší abych trochu vydržel je dát pár bodů do body?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: příštího roku.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KALTY: TENENTE: v listopadu, ne v létě.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Díky, ale doprdele :-(
    MELDA
    MELDA --- ---
    KALTY: Dokoncuji hru. S PS5 updatem bych driv jak v zari nepocital.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    XSX/PS5 patch bude nekdy v lete +/-
    KALTY
    KALTY --- ---
    A ten PS5 update bude až tedy později předpokládám, že teď dělají na opravě fušeřiny před tím?
    MELDA
    MELDA --- ---
    KALTY: Za me v pohode, oprava opravy pomohla.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KALTY: Ja hraju denne ... obcas to sleti ale jinak dobry :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Vzdal jsem to už někdy před měsícem. Nesledoval jsem a tak se zeptám.
    Jak je to teď hratelné? Ví se něco už o zlepšujícím patchi na PS5?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: já ne :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KID_MCHUTT: "živou moderní hovorovou angličtinu"

já jsem diplomat :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: tak to, že Američani neumí anglicky, tvrdil už G. B. Shaw :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    me teda prekvapuje, ze Japonky maji super anglictinu a zbytek Americanu anglicky pomalu neumi.

ve skutečnosti v této době mluví ti japonci vlastně archaickou angličtinou z tvé doby, zatímco zbytek američanů používá svoji živou moderní hovorovou angličtinu.
    ARANIUS
    ARANIUS --- ---
    Jj, niektoré questy majú celkom delay trigger, niektoré veci sa triggerli až po niekoľkých herných dňoch, takze oplatí sa nevyhýbať sa občasnému spánku ...
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    PSYCHO: já to měl taky až po dokončení hry.. při čištění mapy mi Kerry zavolal nebo napsal a tim to začalo..
    už se to tu řešilo, ale pokud se rozhodneš dočistit mapu, tak koukej po různejch dveřích nad kterejma svítí zelená.. jsou tam občas schovaný questy který se ti nespustěji jinak než že se o ně začneš sám zajímat
    SALUSA_SECUNDUS
    SALUSA_SECUNDUS --- ---
    PSYCHO: jo tam je prodleva kdy kerry pak sam zavola, nekolik dnu..
    PSYCHO
    PSYCHO --- ---
    PENTAFEKTEK: Lol, tak to sem fakt vubec nemel. mozna tim, ze jsem kerryho delal az uplne na konci, tak jestli tam je nejaka prodleva mezi tema hovorama, tak je to mozny.
    Asi zkusim proste dneska jezdit a treba mi jeste nekdo zavola s novejma vecma.

Ja mel kerry residence -> bes isis -> nancy/ten druhej -> koncert -> ty sjw terminaly (Swaterbog ci jak) -> hanako v embers a konec.

Predtim jsem Kerryho nikdy nevidel :D
    PENTAFEKTEK
    PENTAFEKTEK --- ---
    PSYCHO: je možný že si možná někde v Kerryho questech odpověděl nějak špatně a k těm questům jsi se nedostal... stejně jako to bylo s Judy a Maiko
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam