• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    NEVILL: taky jsem to zkousel, a kdyz se k tomu prida i takova user friendly vec jako ze pro novej nuz musis do inventare, i kdyz jich ssebou tahas deset, tak je to jeden ze skillu echt na hovno (presto, ze ve vetsine pripadu je to tichej one shot)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    Tak jsem teď prvně zkusil skill na vrhání nožů a jako docela dobrý, akorát jsem nepochopil že ten nůž prostě nenávratně zmizí. Bych čekal že bude zabodnutý v mrtvole, ale asi mají v budoucnosti nějaké hi-tech nože co se rozpustí beze stopy... :-)
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    MELDA: Ne ne, byl tam security backdoor, který odstranili, mody by měly fungovat dál, jen to teď není dálnice pro hackery.

Ale možná to chápu já blbě :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    SINHIRIELL: No, jak se to vezme. CDP umozni moderum upravovat hru a kdyz to zacnou delat, zak jim to zatrhnou. Nebo aspon tak sem ten hotfix pochopil, ale mozna blbe.
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    MELDA: Nedošlo k další degradaci produktu, takže úspěch :D
    MELDA
    MELDA --- ---
    ZAK: ha, hmm..takze opet dobra prace. Diky
    ZAK
    ZAK --- ---
    MELDA: jo, je to jen oprava/odstraneni dll knihoven, ktery umoznovaly skrz mody ovladat cely PC. Takze se na hre samotne vubec nic nezmenilo. (A ja mel stejne nejradeji verzi 1.06)
    MELDA
    MELDA --- ---
    Koukam, ze je venku hotfix 1.12 pro PC, nekdo testnul?
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    STSUNG_NAVANA: Zajímavý, vystřílel jsem těch patriotů mraky, ale tady mě nechali soutěžit a jen řekli "party now, but does not mean I am not gonna kill ya next time"
    STSUNG_NAVANA
    STSUNG_NAVANA --- ---
    nenastrilel jsem to o bod tak me to nastvalo. zkusil jsem to znovu a minul jsem presne stejny terc znova. kazdopadne po dobrem to take neslo, kdyz jsem je uz drive ve hre vystrilel nekde jinde. tyhle patrioty fakt nemusim. tak jsem je vystrilel a prekvapilo me, ze jsem dostal i blue print na tu legendarni zbran. myslel jsem, ze to nepujde...
    SINHIRIELL
    SINHIRIELL --- ---
    Tahle mi moc nešla a pak jsem si dal tři body do reloadu pistolí a bylo to s prstem v nose.
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    ja to teda taky dojel v pohode - nedal jsem to asi o dva body. ale pak jeden z tech kuliferdu prohlasil, ze me poznava...aaaand
    There Was a Firefight
    https://www.youtube.com/watch?v=wcKTbFbwrxE

FIONOR
    FIONOR --- ---
    AVATAR: já úplně normálně dokončil úkol... jen jsem nevyhrál a tomu nafoukanci nezkazil večírek, ale byl to standardní konec questu bez přestřelky (ta přišla o chvíli později, protože děcka z 6. ulice rád střílím do hlavy a tady jich bylo fakt hodně)
    GANDHI: nene, me se to stalo pri kazdym gameplayi. Proste reagujou na strelbu :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    TOMBRIDER: nn, je to single quest bez navaznosti - a vysledek se v zasade nelisi at uz to vyridi po dobram nebo po zlym:p A nejspis se ti stalo to, co me poprve, ze proste se clovek snazi si to zkratit a nekomu pri jumpu pristane na hlavu:) to hned spusti agresivni reakci. Totez iirc, kdyz vystrelis po limitu
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    TOM_HOST: Jesus, tu jsem teď nedávno konečně dohrál.
    Přesně. Vždycky mě vykostili jak jsem vystrčil nos. Zkoušel to i různě stealth nebo proběhnout. Jen zmar a nasrání.
    Teď jsem to zas zkusil s revolverem od bukoklády Rivera, který si hejčkám (asi kvůli své homosexuální latenci nebo oblibě v michání jídel v hrnci?). A co rána, to headshot a zbytek naštípán katanou. Byla to slast, za ty všechny útrapy předtím to byla plnohodnotná satisfakce.

Jinak co ten příběh/úkol jak s nějakou bandou kovbojů jedete střelecko chlastací soutěž?
    Já když přebíhal k třetí střelnci, tak jsem se jim asi přestal líbit. A najednou po mě všichni šli. Tak zhrzen jsem je všechny preventivně zastřelil.
    Tahle linka, má pak nějaké pokračování o které jsem přišel. Nebo to bylo jen nějaké povyražení?
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    TOM_HOST: ja ted cistim mapu od questu... tak jsem sel cestou nejmensiho odporu :-D ... hlavne po te, kdy jim snipou strilim dmg +1000 a on ne a ne padnout...
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    TOM_HOST: už ti odpověděli několikrát – je to mechanismus RPG her. Oni prostě mají jinej, vyšší level.
    Nechápu, co je na tom k nepochopení.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    TENENTE: Ja nehraju stealth ... taky jsem se dostal potichu na strechu ale chci vsechno prolezt vsechno sebrat vsude se napojit ... prece jim to tam nenecham!!!
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    DOOMGUY: Ze s uplne stejnym vybavenim jenom jinym lvl to jde supereasy nebo superhard :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam