• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MELDACyberpunk 2077 - Nová, dlouho očekávaná hra od CD PROJEKT RED
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Treba ta side mise kde mate jit do garaze ukrast militechauto ... do nejkeho lvlu jsem to mel jako nejvyssi ohrozeni ... delal jsem to asi 10x a stacila jedna rana a bylo po me strilet jsem musel do kazdeho nevim kolikrat aby zdechnul ... pak jsem prekrocil myslim lvl 35 uz to bylo stredni a s tou stejnou zbrani s tim stejny armorem jsem to dal s prstem v nose ... tomu taky moc nerozumim
    DOOMGUY
    DOOMGUY --- ---
    JAZZZ: ??? to je uplne normalni sandbox mechanika, ktera ve spouste her since like... ever? to ses s tim fakt poprve setkal v CP? ze celej svet leveluje s tebou je alternativa, ale o tom, zda je lepsi nebo horsi se da polemizovat a rozhodne nepusobi mnohem mene "divne".

za sebe dam prednost se v rpg pri prozkoumavani sveta obcas omylem dostat do lokace, kde dostanu pres drzku, abych se tam za par levelu s velkou slavou vratil jim to vysvetlit nez aby se mi svet prizpusoboval, protoze pak je stejne jedno kam pujdu, takze nema smysl nad tim nejak premyslet a je jedno jakej budu mit level, takze to nema smysl vlastne ani hrat.

obecne je tohle mechanika, ktera je v open world sandbox rpg hrach, kde si muzes delat co chces spis normalni.
    MELDA
    MELDA --- ---
    JAZZZ: Protoze maj treba vylepsene telo? Nejske stimulanty v sobe a urcitej skill?
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    GANDHI: jo to sem slysel. ale co to je za nadlidi ze te s uplnou smuckou rozprasej? unika mi smysl tyhle mechaniky. proc se treba nelevelujou zaroven s postavou. takhle je to obcas souboj o hovne a obcas nemas sanci nebo je to hra na vykukovanou. pritom nejzabavnejsi je samozrejme tam skocit s mantis bladem a dodelat je brokovnici :)
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    JAZZZ: to mesto je rozzonovany - sila poulicnich mobu zpravidla relativne odpovida narocnosti questu v dany oblasti a mimo jine se taky barevne zobrazuje u health baru
    JAZZZ
    JAZZZ --- ---
    MEDAN: přesně. některý pouliční nicky, jsou oproti neořátelům v příběhu téměř nepřemožitelmý a člověk je musí asi na desetkrát headshotovat zpoza rohu aby pak zjistil, že mají úplně šmuckovou zbraň. nevim co to bá bejt za herní mechaniku asi aby člověk nevyvraždil celý město, ale působí to divně.
    MEDAN
    MEDAN --- ---
    RATTKIN: schovej se a nenech do sebe střílet :)
    pro srovnání já hraju na nejtěžší obtížnost, mám 435 zdraví, 1219 zbroj, level 36, tělo 6 a v něm jen 3 body v perku na zvýšení zdraví o 30%. a ani si nepamatuju, kdy jsem naposledy nějakou náhodou umřel... ze zvědavosti jsem teď vyprovokoval náhodnýho woodoo boye a sundal mě pár ranama ze samopalu.
    RATTKIN
    RATTKIN --- ---
    mám level 30 a 1300 armor. obyčejný punkové mě dají na 2 rány. Asi to bude tím, že mám body 3 a tedy jen 300 zdraví?
    nejlepší abych trochu vydržel je dát pár bodů do body?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: příštího roku.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KALTY: TENENTE: v listopadu, ne v létě.
    KALTY
    KALTY --- ---
    Díky, ale doprdele :-(
    MELDA
    MELDA --- ---
    KALTY: Dokoncuji hru. S PS5 updatem bych driv jak v zari nepocital.
    TENENTE
    TENENTE --- ---
    XSX/PS5 patch bude nekdy v lete +/-
    KALTY
    KALTY --- ---
    A ten PS5 update bude až tedy později předpokládám, že teď dělají na opravě fušeřiny před tím?
    MELDA
    MELDA --- ---
    KALTY: Za me v pohode, oprava opravy pomohla.
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KALTY: Ja hraju denne ... obcas to sleti ale jinak dobry :)
    KALTY
    KALTY --- ---
    Vzdal jsem to už někdy před měsícem. Nesledoval jsem a tak se zeptám.
    Jak je to teď hratelné? Ví se něco už o zlepšujícím patchi na PS5?
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: já ne :)
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    KID_MCHUTT: "živou moderní hovorovou angličtinu"

já jsem diplomat :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    VIRIK: tak to, že Američani neumí anglicky, tvrdil už G. B. Shaw :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam