Pořád bych tomu asi dal dobrých 7-8/10. Ta hra není úplně komplet, ale...
Zatím se mi za 48 levelů podělal nedokončitelně jen jeden vedlejšák (crime in progress)
Jednou se mi rozbil save že nešlo tasit zbraně, tak jsem musel nějakých 15 minut backtrackovat, to mě štvalo hodně.
Fyzika nic moc, AI dost tragický, vedlejšáky se opakujou, atd.
Herní mechaniky trochu nuda
A za inventář bych je něčím praštil.
Crashe jsem vyřešil sražením graiky o jednu úroveň a furt je to hezký.
Ale...
Atmosféra města a design je super, úřoveň detailu města a k té velikosti fakt minimum nedodělků.
Za ty prachy jsem tam spálil zatím nějakých 180 hodin, což není málo, a vracím se k tomu rád, neotravuje mě to.
Ty mise kde se obtěžovali s příběhem mě baví jako dobrý seriál, jsem zvědavý co bude dál, co s toho vzejde, atd, a tím nemyslím jen ty úplně hlavní linky. Spousta dialogů je vtipných, a i nějaký emoce se najdou, i když rozhodně ne level Bloody baron z Witchera.
Takže je to taková 8 založená na subjektivním pocitu zábavy, ale to mi přijde jako pointa her. Relaxuju, rád se k tomu vracím, nechci to ukončit před koncem příběhu. A ta slabá technická stránka v 95% působí většinu času spíš pobavení a ne frustrace.
Disclaimer, ty hackeři mě tak nějak nasrali že si mě berou jako rukojmí a brání CDPR plně řešit nedodělávky ve hře, a místo toho takový sračky. Spíše to ve mě vzbuzuje k CDPR sympatie.